Odp: temat ogórkowy - 11/08/2006 23:34
Elton Brandao został w piątek odsunięty od pierwszego zespołu Legii Warszawa. To efekt pozasportowego przewinienia Brazylijczyka, który minionej nocy został złapany na jeździe samochodem pod wpływem alkoholu.
Władze i biuro prasowe klubu odmówiły komentarza w sprawie odsunięcia Eltona. Incydent z jego udziałem wyjaśniła natomiast rzeczniczka komendy rejonowej policji VI, obejmującej Pragę Płn., Białołękę i Targówek.
"Piłkarz został około trzeciej rano zatrzymany do rutynowej kontroli. Okazało się, że w organizmie miał 1,4 promila alkoholu. Jego samochód został odholowany na policyjny parking. Natomiast sam zawodnik, zachowujący się bardzo grzecznie, został zwolniony do domu" - powiedziała PAP sierżant Agnieszka Hamelusz.
Eltonowi Brandao grozi do dwóch lat pozbawienia wolności lub okresowy zakaz prowadzenia pojazdów. Wkrótce zostaną mu przedstawione zarzuty.
Listy przyjda ale olej to Ja juz jezdze troszke bez biletow i wbijam w nich.Mow z enie amsz dokumentow i nara A jak juz dostales to beda upomnienia itp,beda cie starszyc sadem ale co ci zrobia za 100 zl,wreszcie przedawnienie bedzie.Chyba ze przyjdzie komornik ale jak mieszkanie nie jest na ciebie tlyo np.na rodzicow mow ze nie masz nic swojego oprocz ciuchow to szybko wyjda:d.Chyba ze rowniez przejmujesz sie krajowym rejestrem dlugowNajwyzej za pare lat zaplacisz.Powodzenia i nie kupuj biletow,szkoda kasy
Odp: temat ogórkowy - 11/08/2006 23:48
Wiesz, badz co badz jak np. komornik by przyszedl, to bym mial bardziej przejebane niz jak np. poprosze odzicow o to, aby zaplacili za mnie, za co i tak bede musial hajs oddac...
nie sraj zanim wpadnie komornik bedziesz juz duzy ja czekam 5 lat i jeszcze mnie nie odwiedzili
A dzis dostałem WYROK z sadu grockiego ( mandatu nie mogłem dostac bo mam miano dłuznika mandatowego) za sporzywanie alkoholu i oddawanie moczu
całe 50 zł
hehehe To kolesie wieksze mandaty podostawali a jeden z forumowiczow ( pozdrawiam Kaliny) nawet odwiedził wtedy izbe
Wiec nie ma co sie bać sadu grockiego ani komornikow
Odp: temat ogórkowy - 12/08/2006 12:49
hmm może ktoś wie jak nazywa sie "fachowo" prawnika który świadczy usługi darmowo??... mam tą nazwe na koncu języka a bardzo mi potrzebna.. hm?
>>>Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie ---->>>
nie sraj zanim wpadnie komornik bedziesz juz duzy ja czekam 5 lat i jeszcze mnie nie odwiedzili
A dzis dostałem WYROK z sadu grockiego ( mandatu nie mogłem dostac bo mam miano dłuznika mandatowego) za sporzywanie alkoholu i oddawanie moczu
całe 50 zł
hehehe To kolesie wieksze mandaty podostawali a jeden z forumowiczow ( pozdrawiam Kaliny) nawet odwiedził wtedy izbe
Wiec nie ma co sie bać sadu grockiego ani komornikow
juz dostales? to ten wspolny czy jakas Twoja samowolka? najwyzsza pora do skrzynki zajrzec
edit: nie doczytalem izby hehehe. czyli cos jest na rzeczy. dobrze ze zaplacil i telefon odebral , pozdro Z.
If you continue to burn up d herbs, we gonna burn down d cane fields...
Kurwa marudy wszystko zle... Wam dogodzic to nie wiem...
Kurwa nie marudy, tylko rzeczywiscie okropnie to wyglada. Porownaj to chociazby do reklam na tramwajach, ktore sa 100 razy lepiej i estetyczniej wykonane. Jesli juz cos robic, to porzadnie, a ten tramwaj to straszna kicha.
Zapytam więc - Jak zamówic pakiet SMS W IDEA MIX ?
Jakbys byl troszke bardziej kumaty to bys sie zorientowal ze pakiety po groszu (sms) sa tylko dla POPakow !! Czyli dla uzytkownikow POPa nie MIXa !! tyle ode mnie a ty majac MIXa NIE MOZESZ ZAMOWIC PAKIETOW SMS PO 1 GROSZ !!! POZDRO
Odp: temat ogórkowy - 13/08/2006 07:36
Niedługo bedę kupował kompa nowego i mam pytanie:
Gdzie jest największy wybór (cena od 3tys. do 4,5tys. zł)?
Oczywiście żeby parametry były jak najlepsze :>
Mysle ze najlepiej sobie zlozyc kompa, na forum jest mnostwo kumatych wiec mysle ze ktos tobie z checia pomoze. Ja napewno tak bym zrobil,bo kupowanie gotowca jest modne na komunie, zawsze cos tam brakuje niby wszystko jest wypasione ale jednak. Takie jest moje zdanie
pozdro
Mysle ze najlepiej sobie zlozyc kompa, na forum jest mnostwo kumatych wiec mysle ze ktos tobie z checia pomoze. Ja napewno tak bym zrobil,bo kupowanie gotowca jest modne na komunie, zawsze cos tam brakuje niby wszystko jest wypasione ale jednak. Takie jest moje zdanie
pozdro
Kiedys kupilem sobie ksiazke "sam skladam komputer" wyd.Helion, ale jakos nie chcialo mi sie zaczac
ja tam nie potrzebuje jakiegos super zajebistego kompa: 1gb ram'u (z miejscem na dokupienie) karte graficzna 256mb, dysk twardy120gb i styka ^^ :>
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763437609 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.