A tak na poważnie to gdzie można w miaretanio kupić słuchawki do Sony ericsona Z520i.W germanosie i salonie są po 60 zł :/ wiec jak ktoś wie gdzie jest jakis sklep ze sprzetem GSM to niech napisze .
''...to my przeżyjemy życie tak jak się powinno.. na całego! ''
Niedawno kupowałem kabel do z520i. Nie pamiętam nazwy sklepu ale mieścił się on na Krzywoustego w pobliżu pl. Kościuszki Po tej stronie po której jest Bar Rab o ile dobrze pamiętam. Cena była sporo niższa niż w sklepie internetowym (gdzie indziej jak chodziłem i szukałem to w ogóle tego kabla nie mieli).
Odp: temat ogórkowy - 07/08/2006 23:18
Teraz takie pytanko...Mam pytanie jak wyglada teraz podatek akcyzowy od sprowadzanych aut np.z Niemiec?Bo niby sad orzekl ze jest nielegalny itp i w koncu nie wiem jak to jest.A teraz znowu czytam ze mial czy juz moze i wszedl jakis srodowiskowy i ze jest drogi w h...Moglby ktos wyjasnic jak wyglada to wszystko w obecnej sytuacij np.na podstawie Volvo z 96 roku i pojemnosci 1.6 silnika.Pozdrawiam i dzieki za odp
Odp: temat ogórkowy - 08/08/2006 04:16
Ja za VW z 95 zaplacilem 65% a z tego co wiem dla rocznika 96 podatek wynosi 60%...chociaz oczywiscie moge sie mylic
Odp: temat ogórkowy - 08/08/2006 23:20
a moze wie ktoś gdzie można kupić karte pamięci do SE k750i?? no oczywiscie jak najtaniej albo w ogole gdzie mozna
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Odp: temat ogórkowy - 08/08/2006 23:46
Kto wie czy mozna mp3 - muzyke ja jakos uciąc zebym sobie kawałek wzioł na telefon na dzwonek - W jakim to programie sie robi
Mam pytanie bo po wykonczeniu abonamnty karta się blokuje i juz nie można nigdzie dzwonic !
Dzis patrze na stan konta a tam -18.97zł dlaczego to tak jest wie ktos moze mieliscie takie cos ?
Z tego co wiem to wiekszosc kupuje na allegro. 1gb kolo 130 zl bodajze. Sam mam zamiar zakupic ten telefon .
Mamo, zamknij drzwi, kreślę krzyż to długa droga,
biorę kilku kumpli, dobre buty, suchy prowiant.
To nasza wojna brat więc kiedy odniosę ranę,
podnieś mnie, otrzep mundur i weź pod ramię,
w spieczone usta kropla wody, pójdźmy tam razem,
pola bitew są brunatne bo wsiąka w nie krew przegranych.
Mam orange mix i nie mialam czegos podobnego. Moze te 19 zl sa promocja tylko do wykorzystania w sieci. Ja np. mam gratisowe 40 zl na smsy i telefony ale tylko w sieci mimo ze na abonament juz wykorzystalam i karty nie zaladowalam. Karta mi sie nigdy sama nie zablokowala.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763431993 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.