Zobacz tutaj, a na ich stronce jest odnośnik w prawym górnym rogu ma niebieskim tle. Jak tam najedziesz na napis słuchaj to masz wybór z czego chcesz słuchać.
Ostatnio edytowany przez: christoph, 6 sierpnia 2006, 15:21 [2 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy - 06/08/2006 20:09
Hej ludziska mam takie pytanko..CMianowicie chodzi mi o zasilek rodzinny..Teraz tak jest ze dochod na rodzine musi byc ok 500 zl na osobe.I jezeli urodzi sie dziecko a maz czy zoona zarabia 900 zl a druga osoba nie to na 3 osoby jest to tlyko 900 zl,wiec rpzysluguje zasilek rodzinny,jakos ok tysiaka co miech prze zjakis czas,tego dokladnie nie wiem.A moje pytanie brzmi..Czy musze byc zarejestrowany jako bezrobotny zeby dostac zasilek czy nie musze.A jesli tak to czy musze byc zarejestrowany jeszcze przed urodzneiem dziecka czy moge juz po.Z gory dzieki za odp.Pozdrawiam
AHA i oczywiscie chodzi mi o zaislek na dziecko, Po jego urodzeniu nie dla mnie jako bezrobotnyPozdro
Ostatnio edytowany przez: spagetti, 6 sierpnia 2006, 20:36 [1 raz(y)]
Hej ludziska mam takie pytanko..CMianowicie chodzi mi o zasilek rodzinny..Teraz tak jest ze dochod na rodzine musi byc ok 500 zl na osobe.I jezeli urodzi sie dziecko a maz czy zoona zarabia 900 zl a druga osoba nie to na 3 osoby jest to tlyko 900 zl,wiec rpzysluguje zasilek rodzinny,jakos ok tysiaka co miech prze zjakis czas,tego dokladnie nie wiem.A moje pytanie brzmi..Czy musze byc zarejestrowany jako bezrobotny zeby dostac zasilek czy nie musze.A jesli tak to czy musze byc zarejestrowany jeszcze przed urodzneiem dziecka czy moge juz po.Z gory dzieki za odp.Pozdrawiam
AHA i oczywiscie chodzi mi o zaislek na dziecko, Po jego urodzeniu nie dla mnie jako bezrobotnyPozdro
tak musisz być zareejstrowany w urzędzie pracy i wtedy bierzesz z tego urzędu takie zaświadczenie od kiedy jesteś tam zapisany i czy z prawem do zasiłku dla bezrobotnych czy bez takiego prawa
zaświadczenie jest wystawiane od ręki
Odp: temat ogórkowy - 07/08/2006 01:03
Fan Club Barça Polska oficjalną Penyą!!!
Dokładnie 14-06-2006 w stolicy Katalonii odbyło się głosowanie zarządu FC Barcelony w sprawie wpisania Fan Club Barça Polska na listę oficjalnych Fan Klubów Dumy Katalonii. Udało się! Mamy pierwszą w Polsce oficjalną Penyę FC Barcelony, oznaczoną numerem 1782.
Fan Club Barça Polska jako Stowarzyszenie zarejestrowany został 12-ego września 2005 roku. Teraz już jako autoryzowany przez FC Barcelonę klub kibica, możemy z dumą ogłosić, że także nasz kraj ma od tej pory swoją reprezentację wśród przeszło półtora tysiąca oficjalnych Fan Klubów Barçy.
Więcej informacji o Fan Club Barça Polska (warunki przystąpienia, cele stowarzyszenia, kontakt i inne) znajdziecie tutaj. A już niedługo do Waszej dyspozycji oddamy stronę internetową poświęconą w pełni pierwszemu oficjalnemu Fan Klubowi FC Barcelony w Polsce. Poniżej zamieszczamy treść otrzymanego w dniu dzisiejszym e-maila (w języku angielskim) z potwierdzeniem autoryzacji Fan Club Barça Polska jako Penyi.
Prawdopodobnie dlatego, że teraz tam będą się odbywać spotkania jehowych... niedawno takie spotaknia odbywaly sie na stadionie Pogoni, w tym roku i następnych będą w Poznaniu i Chorzowie. A w basenach oni się chrzszczą czy cos takiego
P.S. Chyba, że się mylę
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Prawdopodobnie dlatego, że teraz tam będą się odbywać spotkania jehowych... niedawno takie spotaknia odbywaly sie na stadionie Pogoni, w tym roku i następnych będą w Poznaniu i Chorzowie. A w basenach oni się chrzszczą czy cos takiego
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.