myślałem że jak dali zagranicznego treneiro to coś się zmieni, ale myliłem się... Mila, Frankowski, Dudek... Polska kadra a.k.a Caritas, który wyciąga pomocną dłoń tak jak zawsze, tak jak za Janasa i innych.
"...Kolejny Benito upadnie z tą samą ekipą..."
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Tak jak myslalem - nie ma niespodzianek... choc brak niespodzianek jest najwieksza niespodzianka. Wiedzialem, ze powola tych na ktorych stawial Janas by ich sprawdzic no i nie wie czy ktos poza nimi sie nadaje, ale z Mila troche przesadzil :/. Przeciez Kosowskeigo nie powolal. No coz, brakuje na pewno Niedzielana, zaskoczyl pozytywnie brakiem Rasiaka (pewnie ogladal mecze z el. i zobaczyl jak Rasiak gra to podziekowal...). Ciekawe czemu juz powolal Sobola, skoro z nasi ligowcy maja zasilic ten sklad po ligowej kolejce...
Odp: temat ogórkowy - 02/08/2006 14:47
orientuje sie ktos czy w szczecinie sciagaja simlocki z nokii n70? i drugie pytanie czy placi sie cos za rezerwacje lozy w baili ?
2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
więcej po kliknięciu na link, w akcje weszli m.in. Majdan i Moskalewicz
akcja jak najbardziej godna pochwały... oby ten 'ruch' nie zakonczyl dzialalnosci po wyborach po Krzystek jest kandydatem na prezydenta z ramienia platformy z tego co sie orientuje...
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
akcja jak najbardziej godna pochwały... oby ten 'ruch' nie zakonczyl dzialalnosci po wyborach po Krzystek jest kandydatem na prezydenta z ramienia platformy z tego co sie orientuje...
Mam nadzieje, ze nie jest to akcja majaca medialna, ktorej glownym zalozeniem bylo rozpoczecie kampani wyborczej Krzystka... Podzielam obawy Helmuta, bo znajac politykow to robia takie obejscia przepisow...
Mam nadzieje, ze nie jest to akcja majaca medialna, ktorej glownym zalozeniem bylo rozpoczecie kampani wyborczej Krzystka... Podzielam obawy Helmuta, bo znajac politykow to robia takie obejscia przepisow...
Nie ma co mieć nadzieji... to kampania wyborcza. Mówię to jako student Politologii
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.