Ktora strona z torrentami ma najwieksza baze plikow?
Ma ktoś numer seryjny do PhotoshopCS2 szukałem na necie ale nie znalazłem torrenty.org Chyba trzeba płacić za aktywacje konta ale sie opłaca bo ma dość durzą baze plików (nie wiem czy największą)
Odp: temat ogórkowy - 27/07/2006 21:44
Kto wie w jakim formacie trzeba nagrac plytke zeby odtworzyc ja w odtwarzaczu DVD ? I jesli ktos wie to jeszcze w jakim programie przerobic?
A najlepszym i wypróbowanym sposobem na wszelkie seriale, jest eMule . Wpisujesz nazwe programu, zaznaczasz na pliki tekstowe, albo dokument (zależy od wersji osiołka). No i sciągasz plik, a niebezpieczeństwa ni ma, bo nie wiem czy z plikiem tekstowym, można załączyć wira.. Ale jakoś mi się nie trafiło.
Ja tam osobiście od jakiegoś czasu kożystam jedynie z www.torrentz.com. Najczęściej tam zawsze znajde jakieś mało spotykane pliki.. A tu link do poszczególnych stron klik
Ostatnio edytowany przez: cypis, 28 lipca 2006, 10:59 [1 raz(y)]
A najlepszym i wypróbowanym sposobem na wszelkie seriale, jest eMule . Wpisujesz nazwe programu, zaznaczasz na pliki tekstowe, albo dokument (zależy od wersji osiołka). No i sciągasz plik, a niebezpieczeństwa ni ma, bo nie wiem czy z plikiem tekstowym, można załączyć wira.. Ale jakoś mi się nie trafiło.
Ja tam osobiście od jakiegoś czasu kożystam jedynie z www.torrentz.com. Najczęściej tam zawsze znajde jakieś mało spotykane pliki.. A tu link do poszczególnych stron klik
Kto wie w jakim formacie trzeba nagrac plytke zeby odtworzyc ja w odtwarzaczu DVD ? I jesli ktos wie to jeszcze w jakim programie przerobic?
trzeba przerobić do DVD osobiście polecam convertextodvd
witam poszukuje drewna opałowego najlepiej grab, dąb, klon, buk jesli zna ktoś kogoś sprzedającego tak drzewo w niedrogich cenach prosze o namiar z góry dzieki
a wuie może ktoś gdzie można kupić i wjakiej cenie brykie opałowy??
Odp: temat ogórkowy - 30/07/2006 17:50
bluetooth to najlpesze rozwiązanie, jest uniwersalny i nie tzrebado każdegu teefonu kupować nowego, jak ma to miejscew przypadku kabli, innym rozwiązaniem jest też kupienie czytnika kart pamięci.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.