Odp: temat ogórkowy - 25/07/2006 12:54
Ja mam jedno zapytanie co do tych podwójnych wejściówek, z konkursu "typuj i wygraj" z oficjalki.. Chodzi mi o zdanie kogoś kto jest w tym wszystkim zorientowany, bo gdy wczoraj przedzwoniłem do Multikina nikt tam nie ogarniał, twierdząc, że o takiej promocji słyszą pierwszy raz . Wsumie jeżeli tam pracuje, nie musi przecież o wszytskim wiedzieć . Bo z tego co się ostatnio dowiedziałem, nie można pójść na DOWOLNY grany seans, tak jak było to napisane w regulaminie. A na jakieś tam wybrane przez kino filmy. Prosiłym kogoś o wypowiedź jak to jest z tym fantem naprawde.
Ja mam jedno zapytanie co do tych podwójnych wejściówek, z konkursu "typuj i wygraj" z oficjalki.. Chodzi mi o zdanie kogoś kto jest w tym wszystkim zorientowany, bo gdy wczoraj przedzwoniłem do Multikina nikt tam nie ogarniał, twierdząc, że o takiej promocji słyszą pierwszy raz . Wsumie jeżeli tam pracuje, nie musi przecież o wszytskim wiedzieć . Bo z tego co się ostatnio dowiedziałem, nie można pójść na DOWOLNY grany seans, tak jak było to napisane w regulaminie. A na jakieś tam wybrane przez kino filmy. Prosiłym kogoś o wypowiedź jak to jest z tym fantem naprawde.
Ja jak kiedyś dostałem wejściówki to nie mogłem wejść na dowolny seans. Okazuje się, że na tych informatorach z Multikina masz napisane, na które filmy te wejściówki nie obowiązują. Powodzenia z wyborem
oficjalka... i wszystko jasne
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
drewno opałowe - 25/07/2006 20:38
witam poszukuje drewna opałowego najlepiej grab, dąb, klon, buk jesli zna ktoś kogoś sprzedającego tak drzewo w niedrogich cenach prosze o namiar z góry dzieki
Przecież pisze na tym zaproszeniu ze na dowylny seans zgodnie z regulaminem multikina o ile sie nie myle, wiec w czym problem ?
Na ulotce w multikinie masz napisane na jakie filmy to nie obowiązuje, zreszta na multikino.pl też jest
Ostatnio edytowany przez: SamAxe, 25 lipca 2006, 21:00 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy - 25/07/2006 21:37
Złagodzili kary włoskim klubom tylko Juventus spada Fiorentina i Lazio zostają a Milan jednak zagra w lidze mistrzów
Złagodzili kary włoskim klubom tylko Juventus spada Fiorentina i Lazio zostają a Milan jednak zagra w lidze mistrzów
i znowu złodziejom sie prawie upiekło ja bym ich przytrzymał krótko za pysk
No i przynajmniej po części udało się złodziejom i krętaczom uzyskać swoje... Chujnia i tyle. Jeszcze jedno na temat Milanu - Sylvio i wszystko jasne ...
Przecież pisze na tym zaproszeniu ze na dowylny seans zgodnie z regulaminem multikina o ile sie nie myle, wiec w czym problem ?
Na ulotce w multikinie masz napisane na jakie filmy to nie obowiązuje, zreszta na multikino.pl też jest
Zaproszenia w dalszym ciągu nie odebrałem bo dojezdny jestem , a z ulotki to niebyło i jak wyczytać, z tego samego powodu.. Mój błąd bo z początku nie zwróciłem uwagi na te całe "karty wstępu", ze stronki Multikina, jednak fenks za pomoc.
No i przynajmniej po części udało się złodziejom i krętaczom uzyskać swoje... Chujnia i tyle. Jeszcze jedno na temat Milanu - Sylvio i wszystko jasne ...
"Wszystko wskazuje na to, że cztery kluby włoskiej Serie A - Juventus, Lazio, Fiorentina i Milan skierują do sądu administracyjnego odwołanie od wydanego we wtorek wyroku sądu apelacyjnego federacji piłki nożnej."
"Wszystko wskazuje na to, że cztery kluby włoskiej Serie A - Juventus, Lazio, Fiorentina i Milan skierują do sądu administracyjnego odwołanie od wydanego we wtorek wyroku sądu apelacyjnego federacji piłki nożnej."
jeszcze im mało
Zaskutkowało, bo sąd apelacyjny złagodził kary i tylko Juve spada do Serie B
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: temat ogórkowy - 26/07/2006 14:00
Zamawiał może ktoś już Neostrade w tej nowej promocji (od 4 lipca, 512 za 28 lub 33 zł) ? Chodzi mi czy jak się zamawia przez neta (dają kamerę) pobierają jakąś dodatkową prowizję ?
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
witam poszukuje drewna opałowego najlepiej grab, dąb, klon, buk jesli zna ktoś kogoś sprzedającego tak drzewo w niedrogich cenach prosze o namiar z góry dzieki
z każdym leśniczym sie dogadasz.. nie koniecznie w cenie jaka poda Ci na dziendobry kupisz
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.