Odp: temat ogórkowy - 22/07/2006 20:58
cholera właśnie przeinstalowałem windowsa (na XP) i na dzień dobry mam spory problem : mam kartę dźwiękową "via ac'97 enhanced audio controller" jako że zamiast dźwięków jakichkolwiek pojawiał się odgłos z pc speakera a WMP mówi że nie mam urządzenia dźwiękowego zainstalowałem sterowniki do tej właśnie karty i co najgorsze teraz wcale nie ma dźwięku ,a windows media player czy all player pokazuje to tak jakby wszystko było wporządku i nie wiem co jest grane , sprawdzałem podłączenia głośników są ok , niech ktoś pomorze !
editroblem rozwiązany !
Ostatnio edytowany przez: BeJot, 22 lipca 2006, 23:10 [1 raz(y)]
"Jaka jest różnica pomiędzy demokracją, a demokracją ludową? Taka sama jak pomiędzy krzesłem, a krzesłem elektrycznym"
Odp: temat ogórkowy - 24/07/2006 17:39
Hmmm. Mam pytanie , tematu nowego nie chcialem zakladac bo po co , więc tu zadam to pytanie.Bo czy mozna na przykład , przyjsc na trening Pogoni Szczecin , potrenowac?Tak bez zadnego jakiegos ustalania , itp?Bo chcialbym przyjechac i nie wiem jak to wygląda.Mieszkam z 230km od Szzcecina i nie orientuje sie jak to jest z juniorami.Prosze!!!Bardzo
Permanentna inwigilacja. Ja protestuje, w moim imieniu nie zgadzam się ; ]
Gdzież ja by tam na Legię cokolwiek złego, ot literówka zwykła to : )
Taka to pozostałość po meczu z Wisła, tak mi jakoś zostało po bramce Magdonia...
Tak sobie nucę pod nosem, gdy Legia przegrywa...
Dla wszystkich, którzy mnie nie znają, lub nie znają mnie dobrze oficjalnie informuję, iż Legi kibicuje. To rzecz chyba normalna u kibica Pogoni. A nucenie sobie pod nosem, to taka kara, za przegrane mecze i traktowanie po macoszemu naszej zgody. Wszystko to z lekką przekorą i przymrużeniem oka.
Więcej grzechów przeciwko Legi nie pamiętam. Nie pamiętam też czy za wszystkie żałuję, ale poprawę obiecuję.
Ostatnio edytowany przez: Plum, 24 lipca 2006, 20:30 [1 raz(y)]
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: temat ogórkowy - 25/07/2006 00:12
Słuchajcie, probował ktoś z was tych afrodyzjaków w kroplach i feremonów jako perfumy ?? Tak z własnej ciekawości, działa to w ogóle?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.