Poszukuje namiarow na pola namiotowe w Miedzyzdrojach,szukalem na necie ale tam jest jeden wielki misz-masz,jesli ktos z was moze mi pomoc bede bardzo wdzieczny
Ja polecem Gromade 8 zł za osobe i całodobowy dostep do łazienki(fakt ze ciepła woda leci tylko w wybranych porach ) Blisko jest za to do stadioniku i mozna w piłe pokopac
Mapa <- tu znajdziesz mape gdzie sa zaznaczone pola namiotowe i kontakt
Ostatnio edytowany przez: KMT, 15 lipca 2006, 16:47 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy - 15/07/2006 17:36
Wie ktoś może kto będzie grał z Włoch w Lidze Mistrzów, kto w PUEFA a kto w Intertoto W tej chwili ( nie licząc milanu, lazio, fiorentiny i juve) Tabela wygląda tak : 1. Inter 2. Roma 3. Chievo Verona 4.U.S Palermo 5. A.S Livorno 6. A.C. Parma 7.Empoli 8. Ascoli.
Pozdro
EDIT: Już mam . Po zdegradowaniu Juventusu, Lazio i Fiorentiny do Serie B i przesunięciu Milanu Włosi do Ligi Mistrzów zgłoszą: Inter, Romę, Chievo i Palermo, zaś do Pucharu UEFA - Livorno, Parmę i Empoli.
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Odp: temat ogórkowy - 15/07/2006 20:22
Minister edukacji Roman Giertych zapowiedział, że każdy kto zda co najmniej cztery z pięciu części matury (egzamin pisemny z języka polskiego, języka obcego i wybranego przedmiotu oraz egzamin ustny z języka polskiego i języka obcego), a łączny wynik z egzaminu wyniesie co najmniej 30 proc., zaliczy maturę i otrzyma świadectwo dojrzałości.
a podobno zyjemy w panstwie prawa, gdzie rozporzadzenia nie moga dzialac wstecz...
barwy bieli i czerwieni=symbol czystosci przelanej krwia
1 e-mail
Stowarzysznie Kibiców Korony Kielce "Złocisto Krwiści" wraz z Radiem Tak organizuje akcje pt. "Żółto-czerwony stadion". Akcja ma na celu zachęcić kibiców Korony do przychodzenia na stadion w żółto-czerwonych koszulkach oraz w szalikach. Każdy, kto pojawi się na meczu ubrany w gadżet klubowy, będzie mógł wziąć udział w losowaniu nagród w przerwie pojedynku Korony z Wisłą Płock.
Pozdrawiam
tomcio
2 e-mail
We wtorek, tj. 18 lipca 2006 roku będą prowadzone zapisy na sektor D tzw. "Młyn".
Wszystkich chętnych zapraszamy do kasy klubowej przy ulicy Sciegienngeo 8 w godzina 16-18.00 z kartą kibica i kwotą 5 zł stanowiacą "dobrowolną" wpłatę, która zostanie przeznaczona na oprawy meczowe.
-----------------------------------------------------------------------------------
SKKK "Zlocisto Krwisci"
Odp: temat ogórkowy - 15/07/2006 21:06
Pomysł całkiem dobry. Koszulki klubowe (nie mówię o tych "meczowych" tylko o tych zwykłych) nie są wcale takie drogie, a prezentują się cąłkiem dobrze, co mogliśmy zaobserować np. na meczach podczas mistrzostw świata w Niemczech.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: temat ogórkowy - 18/07/2006 16:05
Wie ktos co sie palilo przed chwila gdzies na pomorzanach czy okolicach pomorzan? Bardzo duzo dymu z okna widzialem...
Odp: temat ogórkowy - 18/07/2006 19:59
Właśnie rozpoczyna się mecz ME U - 19 Polska - Austria i musze powiedzieć że jestem pozytywnie zaskoczony frekwencją ...
"..każda strata wychodzi mi na lepsze.."
Pogoń ponad wszystko ..
z taka gra to oni nawet z grupy nie wejda, grali jak reprezentacja seniorow : zero pomyslu na gre, kompletny chaos i co by nie mowic zero zagrozenia pod bramka Austriakow
Ostatnio edytowany przez: eF^, 18 lipca 2006, 21:59 [1 raz(y)]
4589668 (22:02)
ZABRZE MOIM MIASTEM --- GÓRNIK MĄ DRUŻYNĄ !!!!!!!!!!!!!!!!
4589668 (22:03)
POGOŃ ŚLEDZIE SYFEM JEDZIE !!!!!!!!!!!!!
4589668 (22:06) A DO ZABRZA JUŻ NIE PRZYJEŻDŻAJCIE BO MACIE WPIERDOL
4589668 (22:07)
A ZRESZTĄ WY DO ZABRZA NIE PRZYJEŻDŻACIE...........
4589668 (22:08 )
I ZAWSZE W ZABRZU MACIE BATY BUHAHAHAHA
4589668 (22:10)
ZAPAMIĘTAJ SOBIE MATOLE ;;;; GÓRNIK ZABRZE PONAD WSZYSTKO
Mamo, zamknij drzwi, kreślę krzyż to długa droga,
biorę kilku kumpli, dobre buty, suchy prowiant.
To nasza wojna brat więc kiedy odniosę ranę,
podnieś mnie, otrzep mundur i weź pod ramię,
w spieczone usta kropla wody, pójdźmy tam razem,
pola bitew są brunatne bo wsiąka w nie krew przegranych.
Odp: temat ogórkowy - 18/07/2006 23:37
jaki tytul ma ksiazka ktora pare miesiecy temu wydali kibice ŁKS-u i czy moza ja gdzies chapnac u nas ? (ew jakies linki do sklepow w necie)
jaki tytul ma ksiazka ktora pare miesiecy temu wydali kibice ŁKS-u i czy moza ja gdzies chapnac u nas ? (ew jakies linki do sklepow w necie)
zapewne o to biega
http://www.giskard.prv.pl/pl/001/
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.