Odp: temat ogórkowy - 07/07/2006 17:11
``Redakcja www.pogonszczecin.pl z przyjemnością pragnie poinformować, że został Pan laureatem konkursu, w którym należało prawidłowo wytypować wynik sparingu KSZO Ostrowiec Świętokrzyski- Pogoń Szczecin. Tym samy wygrał Pan podwójne zaproszenie do Multikina w Szczecinie na dowolny seans ( zgodnie z regulaminem Multikina). Zaproszenia można odbierać juz od 7 lipca w sekretariacie siedziby MKS Pogoń Szczecin przy ul.Karłowicza 28, w dniach i godzinach pracy klubu tj. od poniedziałku do piatku w godz. od 10.00 do 16.00. Prosimy zabrać ze sobą dokument tożsamości``
ee ironia?No nie po to bawilem sie w te podawanie wynikow zeby teraz sprzedawac Sproboj w nowym typowaniu jest 10 zaproszen...zreszta musze zaprosic moja dziewczynke
Odp: temat ogórkowy - 08/07/2006 15:00
mam pytanie: ustalam sobie diete na siłke i jak mam np. ryż czy makaron to one mają powiedzmy 80g węglowodanów na 100g produktu. Ale mierzy się to przed czy po gotowaniu??
...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
Zapraszam Was do obejrzenia reklamy PZU nagrana przez nas. Zeby ją obejrzec trzeba wiedziec, ze dzien wczesniej bohaterzy jadac na mocnym gazie... wlasnie.
Odp: temat ogórkowy - 08/07/2006 16:28
Cholera szukam i szukam i znalezc niemoge...potrzebuje CRACKA do Heroes of Might&Magic V ,ma ktos moze cos takiego, albo jakas dobra stronke na ktorej to jest? Pilne.
Zapraszam Was do obejrzenia reklamy PZU nagrana przez nas. Zeby ją obejrzec trzeba wiedziec, ze dzien wczesniej bohaterzy jadac na mocnym gazie... wlasnie.
mam pytanie: ustalam sobie diete na siłke i jak mam np. ryż czy makaron to one mają powiedzmy 80g węglowodanów na 100g produktu. Ale mierzy się to przed czy po gotowaniu??
Odp: temat ogórkowy - 09/07/2006 22:33
mam pytanko czy juz jest ustalone jakie mecze beda w tv(canal+), na rozpoczecie rogrywek. jak tak to prosze o podanie z gory thx
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Edit: Może i mój błąd ale pytanie zrozumiałem, i chyba można sie domyslec co jest transmitowane jeśli mecz jest w piatek, lub o innej godzine niż pozostałe w sobote.
Ostatnio edytowany przez: Stanisław Grzesiuk, 10 lipca 2006, 10:27 [2 raz(y)]
Albo ja jestem głupi, albo nie zrozumiałeś pytania.... On nie pytał o terminarz dwóch pierwszych kolejek tylko o to które mecze będzie tranmitował canal+ . Pozdro
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.