Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 26/02/2009 19:37
nowy Lost nie zachwyca + jest taki że w końcu jakieś odpowiedzi a nie kolejne zagadki [SPOILER: ta postać na poczatku odcinka siedząca tyłem do tych ludzi w kapturze to wiedziałem ze to będzie Lock!]
i skończyłem oglądać niedawno Prison Break sezon 4, i szczerze polecam! jak 3 mi się nie podobała tak 4 po prostu wymiata! poprostu nie można się oderwać, aczkolwiek można przewidzieć pare sytuacji
wielosezonowe ale nie w klimacie Lost, PB dexa ale bardziej coS w klimacie friend`s to polecam "how i met your mother' i 'big bang theory' też niczego sobie, idzie się pośmiać no ale to kwestia gustu
Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 27/02/2009 17:57
ja to jestem po 4 sezonach The Shield i nadal jestem zdania, ze to zajebisty serial do konca jeszcze 3 sezony. w kolejce czeka 10 sezonow Married with children i 5 The Wire. gdzies mam tez Oz, serial o wiezniach w pierdlu o zaostrzonym rygorze klik. hbo to krecilo wiec na 90% dobre
big bang czasem dobry na zwale niektore teksty dobre. dzisiaj czytalem ze 1 sezon na dvd pl wyszedl i sie zwie bodaj ze "teoria wielkiego podrywu" czy cos w tym stylu - respect dla tlumacza
srednio mi sie podobalo, fakt, nieszablonowe podejscie do wampirow jak na serial, ale ogolnie hitoria kiepska, a bohaterowie, na czele z glowna aktorka strasznie irytujacy. obejrzalem pierwszy sezon chyba tylko dlatego, ze hurtem sciagnalem i zal bylo kasowac
juz zalilem sie kiedys, ze brakuje seriali jak niegdys friends, albo teraz how i met your mother, same sensacje, pseudo sf itp no i w tym roku nic sie wciaz nie zmienia!
no i właśnie w trakcie jest 2 sezon serialu ' Chuck ' też przyjemnie się ogląda, ale malcoolm z tego co wiem nie jesteś do niego przekonany ; >
zaczalem ogladac pierwszy sezon i nikomu nie polecam, syf straszny, nuda. nie wiem jak wytrzymujesz 2 sezon chyba na kacu wszystko ogladasz
pewnie juz polecalem kiedys, ale powtorze sie- Little Britain, a zwlaszcza LB in Usa miazdzy
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.