heh, jak ktoś Ci ją sprzeda taniej niz 5-6 dych to jest ostro walnięty A jak znajdziesz ją gdzieś na necie po niższej cenie (na allegro, przed chwilą patrzyłem, jedna sztuka idzie za 70 zł) to jesteś zajebistym farciarzem
P.S.: Sam bym sobie taką sprawił, dla samych kawałków "Inny niż wy", "Stres" albo "Pamiętam jak..." ;]
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Odp: Pchli targ - 08/11/2006 10:24
Wie ktos moze gdzie w Szczecinie jest jakis dobrze wyposazony sklep fotograficzny ? Poszukuje pilnie dekielka do aparatu i nigdzie nie moge go trafic.
Odp: Pchli targ - 08/11/2006 19:41
ja sprzedam BenQ Siemens c81... mam go od sierpnia, gwarancja, zestaw słuchawkowy, ma jeszcze folie na ekranie, raczej nie widać rys itd. karta pamięci 128 mb w zestawie....cena do uzgodnienia (porównywalnie z allegro) chodzi w Oragne
Mecze Pogoni I reprezentacji na płytach - 12/11/2006 12:56
Witam serdecznie posiadam kolekcje nagranych meczów Pogoni na płytach. Jestem w trakcie likwidacji mojej kolekcji dlatego jeśli ktoś chciałby odkupić za symboliczne pieniążki ode mnie jakieś mecze to bardzo proszę o kontakt pod numerem gg3443277.Pozatym posiadam jeszcze wiele meczów Reprezentacji Polski.
Mam do opierdolenia głosniki Sony X-Plode XS-F1023, 10cm. Stan: Dobry Cena w sklepie: Cos ponad 100zł Moja cena: Do uzgodnienia, ale raczej nie dużo Uwagi: Głośniki sprawne w 100%. Nie mam do nich kartonu, ani kabli, są po prostu same głośniki z siatkami, tak jak widać na zdjęciach. Jak coś kontakt gg 797747. Pozdro.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.