Odp: Marviny po Szczecinsku 2009 - 12/01/2010 22:01
co zrobić... w obecnym roku trzeba będzie się ostro wziąć do pracy, bo ambitna młodzież konkretnie depcze po piętach już myślałem, ze będzie okazja powrotu do nałogu, ale mistrz ciętej riposty eM okazał się bezkonkurencyjny
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Marviny po Szczecinsku 2009 - 13/01/2010 21:10
Jesli musisz...mi w sumie nic do tego hehe, ale nie zdziw sie jak kiedys oddamy Cie np Braciom za skrzyneczke , wiec zastanow sie z kuszeniem, bo jeszcze sie spelni
Oj to będziesz musiała zrobić naprawdę duuuuużo kanapek
a Ty się tu kurwa nie wkręcaj jak jeszcze Ciebie trzeba by było dokarmiać to chyba Giza musiałaby kupić TiR na te kanapki.hehe.
a co do Gizeli...no ja nie wiem,ale jak chcesz być nadal koleżką to oczy też nie mogą byc pomalowane, przynajmniej nikt nie maluje chyba ze P. skoro sie zgodził a co do kręcenia tyłkiem..hmmmm czy widziałaś zeby którys z chłopaków kręcił tyłkiem?? jakoś średnio by to wyglądało a jezeli nie dostosujesz się to albo nie jeździsz albo wymienimy Cię na skrzyne tudzież palete browara Braciom
masz prosty wybór My albo A. hehehehehehehe pozdro
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763362997 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.