Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 09/06/2008 19:08
Jak zwykle w dupe ze Szwabami. Kurwa była taka chęć utarcia nosa niemcom ale niestety nie udało się. Coście się tak uczepili tego Golańskiego(chłopak gra na prawej obronie a Leo go ustawia na lewej )
Żurawski - poza tym, że nie strzelił bramki to bardzo słabo
Smolarek - On w ogóle grał? praktycznie niewidoczny
Krzynówek - czemu grał tak samolubnie(chęć pokazania sie Niemcom wzięła górę nad dobrem zespołu)??!?!dużo strat - ogólnie bardzo ale to bardzo słabo - kolejny mecz powinien zacząć na ławie
Dudka - chaos, chaos i jeszcze raz chaos
Bąk - jak dla mnie zawolny
Roger - widać, że nie jest Polakiem, bo grał dobrze i bez kompleksów;]
Miejcie pretensję do trzonu drużyny(Smolarek, Żuraw, Krzynówek - bo to Oni najbardziej zawiedli
Co do wcześniejszych wypowiedzi na temat Podolskiego i jego "polskości" - a czy Wy wiecie, że np. Podolski wraz z rodzicami pisał pisma do PZPN żeby go powołali i obejrzyli PZPN GO OLAŁ TAK JAK WIELE INNYCH OSÓB - Pamiętam jak FC Koeln w II lidze grało co już bramki strzelał - to wtedy jakoś niebardzo chcieli go powołać a gdy nagle stał się gwiazdą to sobie o Nim przypomnieli . Jestem ciekaw czy wyjeżdzając do Niemiec w wieku 2 lat bylibyście takimi patriotami? Łatwo Wam mówić za kogoś(niestetyJest to chyba Nasza polska specjalność)
a zali sie ten, który pracuje w Irlandii zamiast Polsce ;]
--
leo go wystawil na szpicy, wiec pretensje o to ze byl niewidoczny nalezy miec do tych, którzy mu dobrze nie zagrywali ;]
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 09/06/2008 20:11
Dzis ogladalem taki program publicystyczny na ZDF i bylo o Podolskim, pierwsze zdanie jakie paadlo to tu cytat "Czy czlowiek ktory chce byc mistrzem europy tak sie cieszy po strzelonej bramce" Sam w wywiadzie powiedzial ze urodzil sie w Polsce ze ma tam duza rodzine i ze Polske ma w sercu, co pokazal jak wszyscy widzieli,po samym meczu wszedl na trybune Polska i przywital sie z ojcem i wujkiem,wszystko to pokazali i zakonczyli takim zdaniem " Czlowiek o wielkim sercu" w tym programie niewspomniano nawet slowem o samym meczu w sensie sportowym
I jeszcze jedno zdanie do Scarface,mysle ze jak to pisales to jeszcze cie nosilo ja tez jestem wkurwiony ale nie na Podolskiego tylko na naszych ze zagrali tak slabo, Niemcy zagrali tak jak im pozwolilismy a jak bylo to sam widziales
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez: AMS, 9 czerwca 2008, 20:30 [1 raz(y)]
No fakt ze troszke wczoraj bylem wkurwiony a w sumie to wiecej niz troszke tak odreagowywowalem ze dzisiaj sie spoznilem 1.5 godziny do pracy ale kto nie byl wszystko przez ta jebana niemiecka napinke juz po meczu i trzeba przyznac ze ta poprazka bylo wkalkulowana najwazniejsze zeby Leo dotarl teraz do pilkarzy i im to uswiadomil ze sa o klase lepsi od austriakow i chorwatow i wychodzimy z grupy jak bylo planowane a co do podolskiego to moze za mocno go pojechalem ale taka jest prawda ze nie mozna byc do polowy Polakiem jak gra dla niemiec to niech bedzie niemcem sam chwilowo pracuje za granica ale nie zmiena to moich korzeni i za nic niegralbym w irlandzkiej kadrze albo co mam sie do IRA zapisac a co do rogera to jak takie sytuacje stana sie nagminne to niedlugo zacznie handlowanie obywatelstwami i bedzie wogole paranoja powinno obowiazywac prawo krwi a nie zamieszkania przy przyznawaniu obywatelstwa.
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 09/06/2008 22:43
Zgadza się, można by powiedzieć nareszcie, reprezentacji Holandii kibicuje od dość dawna i ostatnimi czasy żal był patrzeć na ich grę z lepszymi rywalami, dziś Włosi nie mieli szans i zostali stłamszeni.
Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 10/06/2008 08:10
Witam wróciliśmy nie dawno , FC ZDR 4 osoby z flagą , spotkaliśmy kilka osób ze Szczecina , 1 flaga Szczecin- Słoneczne. Robiliśmy przez 2 dni wszystko żeby "umilić" Niemcom życie ale cóż, nie pomogło. pozdro z Drawska!
Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 10/06/2008 11:19
Najlepszą wiadomością dla nas jest kontuzja Żurawskiego! W meczu z Austrią moze nikt nie bedzie spowalniał gry i nasi bez niego beda grali duzo lepiej. Mam tylko nadzieje że Lewandowski sie wyleczy.
Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 10/06/2008 23:25
w sumie Hiszpania wygrała, ale myślałem że ciężej im to pójdzie. Zobaczymy jak to pójdzie dalej, ale jeśli będą się męczyć czy to z Grecją czy ze Szwecją to jednak wróże im tylko ćwierćfinał.
a mecz Szwedów raczej bez historii, w pewnym momencie myślałem że to będzie Francja - Rumunia cz2.
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Kuszczak przyjechał na zgrupowanie kadry przygotowującej się do zbliżających mistrzostw europy i chciał się opierdalać i odpoczywać? Chyba mu się coś w główce poprzewracało od tego triumfu jego klubu w LM. Jak jest tak wielce przemęczony sezonem (w którym de facto grał dużo dużo mniej niż Van Der Sar - a jakoś ten nie zgłasza zastrzeżeń) to po co w ogóle przyjezdzał na zgrupowanie, niech siedzi w domu i sobie odpoczywa.
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763388478 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.