Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Czekamy na mistrza - szal... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Woro
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6294 dni

Odp: Czekamy na mistrza - szal... - 20/10/2008 20:21

ST. napisał:  
Jestesmy robieni jawnie w chuja i tyle. Pozyczono sobie nasze pieniadze i tyle :D

Twoje pozyczyl ze piszesz nasze?? nie widzialem zebys zamawial szale masz konto od kilku dni a juz siejesz ferment na forum!!! to samo w temacie gdzie prawko zamiast spokojnie i rzeczowo wyjasnic to jakies wielkie pretensje wyluzuj troche:) bez napinki ;)

Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
ST.
Kibic
Na forum od 6244 dni

Odp: Czekamy na mistrza - szal... - 21/10/2008 21:46
Kasztaniak, poczta polska i inni pocztowcy maja ustawowo 31 dni na rozpatrzenie reklamacji. Pracowalem w sklepie internetowym, to wiem jak to wyglada. Po miesiacu zawsze oddaja kase. Z kurierami bywa jeszcze lepiej.

Ale kit z tym, my nie dostalismy zadnego potwierdzenia u kogo "robil" te szale, zadnego potwierdzenia nadania, czy kwitu z poczty.

Woro, a ty sie nie wpierdalaj. Skoro sie wkurwiam, ze zostalem wychujany, to zgadnij czy zamawialem szale, czy nie?

A teraz cytaty uzytkownika antyC:

"jesli sprawa nie wyjasni sie w ciagy 2 tygodni tzn do 15.10 z własnej kieszeni oddaje hajs za szale".

Czekamy na mistrza - szal... - 23/07/2008 13:27
juz nerwicy dostaje..paczka niby zginela...zgloszona reklamacja...jak nic nie wyjasnie sie do konca nastepnego tygodnia to oddam kase spowrotem bo juz szkoda i moich i waszych nerwów

Parodia. Jedno wielkie walenie w chuja.

Boss
*zablokowany
Na forum od 6237 dni

Odp: Czekamy na mistrza - szal... - 22/10/2008 11:52

Cytat:  
Ostatnio aktywny ** !!przedwczoraj!!

I nic nie pisze.

Trzeba zmienić temat
Czekamy na mistrza - Ĺźal

Pogoń i tylko Pogoń!!
Boss
*zablokowany
Na forum od 6237 dni

Odp: Czekamy na mistrza - szal... - 23/10/2008 10:48
sluchajcie wszyscy robie szalik wplaccie mi po 45 zl na konto szalikow bedzie 4500 wszyscy sie zalapia lol

Pogoń i tylko Pogoń!!
Castaway
Kibic
Na forum od 6795 dni

*

Odp: Czekamy na mistrza - szal... - 23/10/2008 12:31
przestańcie biadolić z tymi szalami.

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
PS.
Kibic
Na forum od 6636 dni

Odp: Czekamy na mistrza - szal... - 23/10/2008 15:16
Jacekk, dowcip ostry jak chuj szatana, aż popłakać się normalnie idzie.

Nie jestem w to zamieszany, dziwne jest, że AntyC nic nie pisze w tym temacie, ale ja tam bym mu zaufał, wiadomo jak działa poczta polska.

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
1973
Kibic
Na forum od 7761 dni

*

Odp: Czekamy na mistrza - szal... - 23/10/2008 15:43

Animal. napisał:  

tzn. co masz na myśli pisząc o biadoleniu bo nie kumam?!
wierny jakbyś rzeczywiście zamówił to byś inaczej gadał,także daruj sobie...

Ostatnio edytowany przez: 1973, 23 października 2008, 15:58 [2 raz(y)]

EsPEraNtO
Kibic
Na forum od 8041 dni

Odp: Czekamy na mistrza - szal... - 23/10/2008 17:56
antyC - kasa misiu kasa haha cygarko

WYROK ULICY KAPUŚCIE MÓWI GIŃ!
lukas86
Kibic
Na forum od 7521 dni

Odp: Czekamy na mistrza - szal... - 23/10/2008 19:07
Jak ktoś długo i dokładnie przegląda forum,powinien się domyśleć,że AntyC nie jest "z pierwszej lepszej łapanki" Co potwierdziły kompetentne osoby. Także ochłońcie troszkę i poczekajcie na jakieś info od niego.

TYLKO POGOŃ!
PS.
Kibic
Na forum od 6636 dni

Odp: Czekamy na mistrza - szal... - 23/10/2008 19:53

lukas86 napisał:  
Jak ktoś długo i dokładnie przegląda forum,powinien się domyśleć,że AntyC nie jest "z pierwszej lepszej łapanki" Co potwierdziły kompetentne osoby. Także ochłońcie troszkę i poczekajcie na jakieś info od niego.

Dlatego też piszę, że można mu zaufać.

Dobra, już bez spamu, nie udzielam się tu.

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
Drk
Kibic
Na forum od 7677 dni

Odp: Czekamy na mistrza - szal... - 23/10/2008 20:09

lukas86 napisał:  

Dokładnie... może ma kolega jakiś problem by załatwić pozytywnie te sprawe, a większość osądza go jakby zrobił coś bardzo strasznego.
Czekajcie na info... a wszystko się wyjaśni. Może AntyC nie ma tyle czasu co Wy by biadolić na necie...???

nie mówie ze milczenie jest przeze mnie chwalone, ale wszyscy tylką cisną i wyzywają od nie wiem kogo (tak najłatwiej przed monitorem!!!???!!!CO ), a nikt jeszcze nie zaproponował jakiejś pomocy (AntyC jak coś to wal, może wspólnymi siłami da się to rozwiązać)

Wszyscy płaczą ze nic nie ma, żadnych gadżetów itp... ale sami nawet w najmniejszym stopniu nie są w stanie zrobić coś pożytecznego by było lepiej....

Castaway
Kibic
Na forum od 6795 dni

*

Odp: Czekamy na mistrza - szal... - 23/10/2008 20:31

Pogoniarz73 napisał:  

Animal. napisał:  

tzn. co masz na myśli pisząc o biadoleniu bo nie kumam?!
wierny jakbyś rzeczywiście zamówił to byś inaczej gadał,także daruj sobie...

to że jacekk i ST. z tego co widze szala nie zamówili, a udzielają sie bardziej niz wszyscy zainteresowani. AntyC to godna zaufania osoba i jesli cos sie stało, to napewno nie z jego winy.

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
eF^
Kibic
Na forum od 7987 dni

*

Odp: Czekamy na mistrza - szal... - 23/10/2008 20:39
A mi się wydaje że ostatnio osoby które się tu wypowiadają w ogóle nie wiedzą o co się rozchodzi.

Nie piszcie ' bądźcie cierpliwi ' bo mija już 4 miesiąc odkąd miały być szale i wiele razy słowo ' cierpliwość ' się przewijała.

Jasne, że wolałbym dostać szal niż zwrot pieniędzy ale ostatnio zero jakichkolwiek konkretów i nawet zwrotu pieniędzy nie można być pewnym, więc chyba mamy prawo być zaniepokojeni. Wystarczy krótka informacja czy jest w ogóle jakaś nadzieja na te szale czy czekamy tylko już na zwrot pieniędzy.

Ostatnio edytowany przez: eF^, 23 października 2008, 22:56 [1 raz(y)]

ST.
Kibic
Na forum od 6244 dni

Odp: Czekamy na mistrza - szal... - 23/10/2008 21:13

Animal. napisał:  

to że jacekk i ST. z tego co widze szala nie zamówili, a udzielają sie bardziej niz wszyscy zainteresowani. AntyC to godna zaufania osoba i jesli cos sie stało, to napewno nie z jego winy.

A co ty adwokat jestes, czy chcesz sie tylko przypucowac?
Czekac to ja moge. Ale wszystko ma swoje granice. 4 miesiace walenia w chuja, to troche za duzo.
Do 15.10 mial sie odezwac i dalej cisza jak makiem zasial.
Na stadionie takze go nie moge znalesc.

Pomyslcie logicznie. Jakbyscie pracowali na poczcie zajebalibyscie z paczki szaliki? Dla mnie to jeden wielki lol

Castaway
Kibic
Na forum od 6795 dni

*

Odp: Czekamy na mistrza - szal... - 23/10/2008 21:17
czyli krótko.. wg Ciebie AntyC to złodziej ta? Tak lub nie, bez pierdolenia.

PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7913 dni

Odp: Czekamy na mistrza - szal... - 23/10/2008 22:33
Ja wam powiem tyle zamówiłem szalik , czekam cierpliwe (moze ktos powie że jestem głupi lecz mam na to wyjebane) AntyC'a nie uważam za złodzieja rozumiem pewne sprawy chcę tylko odpowiedzi nie koniecznie tu ( bo rozumiem że krzykacze zjedli by go swoimi postami ) może być na e-mail a mianowicie chodzi mi o odpowiedź jakie są szansę na odbiór tych szalików czy da rade to zrobić do końca roku , a jak nie kiedy można spodziewać się pieniędzy . Tyle chciałem napisać . AntyC na pewno to czytasz mój email znasz (taki sam jak nick ) .pozdrawiam

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
Dzn
Kibic
Na forum od 7430 dni

Odp: Czekamy na mistrza - szal... - 24/10/2008 22:50
ja też czekam wiem jak pp działa wiec się nie przejmuje:)
Odpier***cie się od AntyC chłopak chciał dobrze ilu z was by się podjęło takiego zadania?
AntyC odezwij się jeśli coś wiesz na maila
mój mail [email protected]

1973
Kibic
Na forum od 7761 dni

*

Odp: Czekamy na mistrza - szal... - 25/10/2008 10:18

johny.o napisał:  
Odpier***cie się od AntyC chłopak chciał dobrze ilu z was by się podjęło takiego zadania?

...problem w tym że antyc wogóle na meile nie odpisuje...

Boss
*zablokowany
Na forum od 6237 dni

Odp: Czekamy na mistrza - szal... - 25/10/2008 10:19
paranoja!

Pogoń i tylko Pogoń!!
AMS
Kibic
Na forum od 7612 dni

Odp: Czekamy na mistrza - szal... - 25/10/2008 11:07

Pogoniarz73 napisał:  

johny.o napisał:  

...problem w tym że antyc wogóle na meile nie odpisuje...

Nie wiem ile bylo zamowionych tych szalikowi ile mogl ewentualnie przytulic ale mysle ze to chyba zaden majatek i wystarczy jeden post,ze albo problem z poczta albo lipa a pieniadze sie rozeszly cokolwiek,jedno jest pewne do tej samej wody nikt juz nie wejdzie, zachowaj wiec kolego odrobine honoru i napisz cokolwiek bo napewno nikt nie zbiednieje ale smrod zostanie

A ja i tak wierzyc nie przestane...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763374482 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005