Twoje pozyczyl ze piszesz nasze?? nie widzialem zebys zamawial szale masz konto od kilku dni a juz siejesz ferment na forum!!! to samo w temacie gdzie prawko zamiast spokojnie i rzeczowo wyjasnic to jakies wielkie pretensje wyluzuj troche bez napinki
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
Odp: Czekamy na mistrza - szal... - 21/10/2008 21:46
Kasztaniak, poczta polska i inni pocztowcy maja ustawowo 31 dni na rozpatrzenie reklamacji. Pracowalem w sklepie internetowym, to wiem jak to wyglada. Po miesiacu zawsze oddaja kase. Z kurierami bywa jeszcze lepiej.
Ale kit z tym, my nie dostalismy zadnego potwierdzenia u kogo "robil" te szale, zadnego potwierdzenia nadania, czy kwitu z poczty.
Woro, a ty sie nie wpierdalaj. Skoro sie wkurwiam, ze zostalem wychujany, to zgadnij czy zamawialem szale, czy nie?
A teraz cytaty uzytkownika antyC:
"jesli sprawa nie wyjasni sie w ciagy 2 tygodni tzn do 15.10 z własnej kieszeni oddaje hajs za szale".
Czekamy na mistrza - szal... - 23/07/2008 13:27
juz nerwicy dostaje..paczka niby zginela...zgloszona reklamacja...jak nic nie wyjasnie sie do konca nastepnego tygodnia to oddam kase spowrotem bo juz szkoda i moich i waszych nerwów
Odp: Czekamy na mistrza - szal... - 23/10/2008 19:07
Jak ktoś długo i dokładnie przegląda forum,powinien się domyśleć,że AntyC nie jest "z pierwszej lepszej łapanki" Co potwierdziły kompetentne osoby. Także ochłońcie troszkę i poczekajcie na jakieś info od niego.
Dokładnie... może ma kolega jakiś problem by załatwić pozytywnie te sprawe, a większość osądza go jakby zrobił coś bardzo strasznego.
Czekajcie na info... a wszystko się wyjaśni. Może AntyC nie ma tyle czasu co Wy by biadolić na necie...
nie mówie ze milczenie jest przeze mnie chwalone, ale wszyscy tylką cisną i wyzywają od nie wiem kogo (tak najłatwiej przed monitorem ), a nikt jeszcze nie zaproponował jakiejś pomocy (AntyC jak coś to wal, może wspólnymi siłami da się to rozwiązać)
Wszyscy płaczą ze nic nie ma, żadnych gadżetów itp... ale sami nawet w najmniejszym stopniu nie są w stanie zrobić coś pożytecznego by było lepiej....
to że jacekk i ST. z tego co widze szala nie zamówili, a udzielają sie bardziej niz wszyscy zainteresowani. AntyC to godna zaufania osoba i jesli cos sie stało, to napewno nie z jego winy.
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Nie piszcie ' bądźcie cierpliwi ' bo mija już 4 miesiąc odkąd miały być szale i wiele razy słowo ' cierpliwość ' się przewijała.
Jasne, że wolałbym dostać szal niż zwrot pieniędzy ale ostatnio zero jakichkolwiek konkretów i nawet zwrotu pieniędzy nie można być pewnym, więc chyba mamy prawo być zaniepokojeni. Wystarczy krótka informacja czy jest w ogóle jakaś nadzieja na te szale czy czekamy tylko już na zwrot pieniędzy.
Ostatnio edytowany przez: eF^, 23 października 2008, 22:56 [1 raz(y)]
to że jacekk i ST. z tego co widze szala nie zamówili, a udzielają sie bardziej niz wszyscy zainteresowani. AntyC to godna zaufania osoba i jesli cos sie stało, to napewno nie z jego winy.
A co ty adwokat jestes, czy chcesz sie tylko przypucowac?
Czekac to ja moge. Ale wszystko ma swoje granice. 4 miesiace walenia w chuja, to troche za duzo.
Do 15.10 mial sie odezwac i dalej cisza jak makiem zasial.
Na stadionie takze go nie moge znalesc.
Pomyslcie logicznie. Jakbyscie pracowali na poczcie zajebalibyscie z paczki szaliki? Dla mnie to jeden wielki lol
Odp: Czekamy na mistrza - szal... - 23/10/2008 22:33
Ja wam powiem tyle zamówiłem szalik , czekam cierpliwe (moze ktos powie że jestem głupi lecz mam na to wyjebane) AntyC'a nie uważam za złodzieja rozumiem pewne sprawy chcę tylko odpowiedzi nie koniecznie tu ( bo rozumiem że krzykacze zjedli by go swoimi postami ) może być na e-mail a mianowicie chodzi mi o odpowiedź jakie są szansę na odbiór tych szalików czy da rade to zrobić do końca roku , a jak nie kiedy można spodziewać się pieniędzy . Tyle chciałem napisać . AntyC na pewno to czytasz mój email znasz (taki sam jak nick ) .pozdrawiam
ja też czekam wiem jak pp działa wiec się nie przejmuje
Odpier***cie się od AntyC chłopak chciał dobrze ilu z was by się podjęło takiego zadania?
AntyC odezwij się jeśli coś wiesz na maila
mój mail [email protected]
...problem w tym że antyc wogóle na meile nie odpisuje...
ja też czekam wiem jak pp działa wiec się nie przejmuje
Odpier***cie się od AntyC chłopak chciał dobrze ilu z was by się podjęło takiego zadania?
AntyC odezwij się jeśli coś wiesz na maila
mój mail [email protected]
...problem w tym że antyc wogóle na meile nie odpisuje...
Nie wiem ile bylo zamowionych tych szalikowi ile mogl ewentualnie przytulic ale mysle ze to chyba zaden majatek i wystarczy jeden post,ze albo problem z poczta albo lipa a pieniadze sie rozeszly cokolwiek,jedno jest pewne do tej samej wody nikt juz nie wejdzie, zachowaj wiec kolego odrobine honoru i napisz cokolwiek bo napewno nikt nie zbiednieje ale smrod zostanie
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763374482 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.