nie wiem czy ktoś pisał to ale można (chyba) głosować wiecej niż raz.. wystarczy podawać inne adresy mail'owe.. np. [email protected] lub [email protected] etc
Odp: Głosujemy na SZCZECIN NOCĄ - 19/02/2007 15:58
Mick ja dawałem z 4 kont dziennie to mnie wychamowali ze mozna max 2 głosy z jednego kompa !!! jak z kompa to lipa:/ ale jak można z różnych kont bez zadnych klopotów że zespoł zostanie zdyskwalifikowany to luuuuuuuuuuzzzzzz
Odp: Głosujemy na SZCZECIN NOCĄ - 19/02/2007 16:49NIE GŁOSUJCIE WIĘCEJ NIŻ Z DWÓCH KONT DZIENNIE
A jesli juz ktos sie pomylil, to niech nie potwierdza glosu jak przyjdzie od nich mail. 2 glosy dziennie, z jednego kompa na Hybryde, glosujemy!
nie kombinujcie, jak kazdy bedzie oddawal dziennie 2 głosy damy rade
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Prędkość oddawania głosów najprawdopodobniej spadła bo 17 lutego (sobota) poinformowałeś o tym, żeby niegłosować więcej niż 2 razy (?) Sam zrezygnowałem z masowego głosowania po ukazaniu się tej informacji ale nadal regularnie głosuje i na jeden mój "głos" możecie liczyć...
Odp: Głosujemy na SZCZECIN NOCĄ - 20/02/2007 10:27
dzisiaj jest szansa przesunac Hybryde o dwa miejsca w gore, czyli na 11 pozycje, wystarcza 54 glosy, jak dobrze pojdzie, to moze 1000 dzisiaj peknie, zachecam do glosowania...
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Odp: Głosujemy na SZCZECIN NOCĄ - 20/02/2007 18:54
jedna uwaga... nie glosujcie (i nie wchodzcie) przez linki podane na forum tylko recznie.
Administrator kazdego wlasciwie serwera ma dostep do takich danych jak to skad nastapilo przekierowanie, a
jak sie zorientuja ze codziennie wiekszosc glosow naplywa od uzytkownikow przekierowanych na strone z tego forum to moze nie być miło.
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.