Tak szczerze mówiąc to nie wiadomo czego się spodziewać po bułgarach ale jeśli dotarli do półfinały to znaczy, że będzie cięzko
Polska pozostała jedynym zespołem bez porażki przypominają mi się nasze "złotka" na ME które zdobyły ten tytuł bez żadnej porażki....( nie to żeby to aluzja była)
napewno zaczna o 7 bo tunezja grala 40-38 w 1 secie a grali przed nami dlatego polacy wybiegli pozniej. teraz nie bedzie tego problemu. mecze rozgrywane sa gdzie indziej
. Oby jutro Polska rozniosła krnąbrnych Bułgarów!Jezeli wygralismy z Rosja i z Serbia to czemu nie z Bułgaria i Brazylią np Do boju POLSKO!
Grali, bo chyba kazdy wolalby zagrac o final z Bulgaria niz z Brazylia (Wg. mnie najsilniejsza ekipa oprocz Polski). Tak wiec nie ma co rozmyslac, wygralismy bo bylismy lepsi, zagrywka znow na +, pozytywnie. Oby wygrac z Bulgaria za 5h pozniej bedzie odpoczynek + mobilizacja przed meczem no i w konczu wygrana z Brazylia - 1 miejsce nasze.. Tego sobie i wszytkim zycze. Dobranoc
Na temat dzisiejszego meczu co tu dużo gadać... I set zdecydowanie dla Nas, w II przy stanie 15:9 powinniśmy utrzymać przewagę i prowadzić 2:0 a III set to już wtedy była by formalność ale... nie narzekajmy przynajmnije troche postraszyli Nas chłopaki:-)
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763426263 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.