Odp: Monsters Game - Klan PogonOnline - 28/06/2006 19:45
moim zdaniem ten pakt o nie agresji z tym klanem powinien być zerwany...widać, ze co chwile kogoś z nas atakują...opcja jest jeszcze taka, ze moze atakuja dlatego ze przed nickiem nie mamy [PO] jak to jest w innych klanach.
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: Monsters Game - Klan PogonOnline - 28/06/2006 20:23
Przeczytałem Wasz komentarze no i ... sie zarejestrowałem. Zobaczymy co to będzie. Czasu mało na takie zabawy , ale zaryzykowałem Jeszcze tego niekminie zabardzo wiec jakies rady (dobre rady ) mile widziane, zwłaszcza od stwórcy ...VasyLa !
PS. Ta gra sie kiedyś kończy... tzn jak energii braknie czy coś
Przeczytałem Wasz komentarze no i ... sie zarejestrowałem. Zobaczymy co to będzie. Czasu mało na takie zabawy , ale zaryzykowałem Jeszcze tego niekminie zabardzo wiec jakies rady (dobre rady ) mile widziane, zwłaszcza od stwórcy ...VasyLa !
PS. Ta gra sie kiedyś kończy... tzn jak energii braknie czy coś
tak samo jak gra "ogame" jest bez konca, chyba ( koniec bedzie jak sie wkorwisz i skasujesz konto ) zabic Cie nikt nie moze, jesli bedziesz mial malo energi to poprostu nikt nie bedzie mogl Cie atakowac no i Ty w tym czasie tez nie mozesz atakowac
Mnie tez jakis chuj zaatakowal... az 156zlota mi jebnal.
Jeszcze przyjdzie czas zemsty.
Mnie zaatakowalo dwoch z Elity wilkow etap po 13 staty po 40 Dla mnie to ciecie atakowac kogos z 8 etapowa roznica.i taka wlasnie wiadomosc dostal na priva
Ooo odpisal mi )
Obiecuje Ci,że nie odmówię tylko miej przy sobie więcej golda. A te słowo które użyłeś to zachowaj dla siebie masz pierwsze i ostatnie ostrzeżenie!
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: Monsters Game - Klan PogonOnline - 29/06/2006 10:49
Klakier po co przyjmujesz ludzi z pierwszego levelu? moim zdaniem powinienes poczekać zeby zobaczyć chociaż czy pograj w to dłuzej niz jeden dzien i przyjmowac od 3-4 levelu
Klakier po co przyjmujesz ludzi z pierwszego levelu? moim zdaniem powinienes poczekać zeby zobaczyć chociaż czy pograj w to dłuzej niz jeden dzien i przyjmowac od 3-4 levelu
Dzis wieczorem sie pobawie w Janasa i zrobie selekcje
Albo dobra teraz sie pobawie!
Edit: Niech moze sie wiekszosc ludzi z klanu wypowie czy tez uwazaja to za dobry pomysl?
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Ale o ile sie nie myle to Ty nie jestes klanowiczem PO
ale uwaga sluszna
Nie jestem, bo macie za mala siedzibie i nie ma w niej miejsca dla mojej sunii
a swoja droga patrzyliscie ktorzy jestescie w ogolnym rankingu?
ja jestem 598 ale pne sie w gore
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Ja dostalem zaproszenie od 12 klanu w rankingu. Przejme tam wladze, hehe
ojczulku może spróbujesz w takim razie sie z TYM zawodnikiem??
Chutek ma ksywke
Klakier powinienes też tych z 2 levelu także wykosić
edit: no i tak rozkminiam że przydałoby sie jakbyśmy mieli to [PO] w nicku tak jak ma Plum
edit2: 'Jest mala prosba. Nie atakujemy ludzi z klanu [TVK] sa tam ziomale z Legii ' ale oni moga atakować nas .. wrr znowu mnie zaatakował jeden z nich ..
Ostatnio edytowany przez: Mick, 29 czerwca 2006, 16:53 [1 raz(y)]
Odp: Monsters Game - Klan PogonOnline - 29/06/2006 19:17
Ja odrobinke wczesniej, zanim powstał klan miałem juz tam konto, ale cośik ząbki miałem za tępe i nic nie zdążyłem wyssać więc założyłem dziś założyłem nowe konto z tagiem [PO] przed nickiem i zaczynamy życie po życiu od nowa.
Sorki, że nie dofinansowałem klanu, ale jak tylko cośik zarobie to dorzucę, narazie się rozwijam.
Ostatnio edytowany przez: Plum, 29 czerwca 2006, 21:39 [2 raz(y)]
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.