Odp: Jakie prezenty? - 22/12/2007 21:00
Ojcu mialem kupic zestaw Kosmetykow, ale po tym co napisal cypis kupilem Krawat, jakis Dezodorant predzej czy pozniej i tak sobie kupi, a krawatow troche ma ale co zaszkodzi jeszcze jeden
A Mamie - apaszke, nie wiedzialem co wziac innego.
Odp: Jakie prezenty? - 24/12/2007 12:19
Ja w tym roku kolezance kupilem zestaw kosmetykow do pielegnacji ciala , matce portfel , ojciec w morzu wiec dostal zyczenia na maila
Odp: Jakie prezenty? - 24/12/2007 13:32
dobrym prezentem sa pieski z carrefoura tyle ,ze wpierw trzeba wydac 1000 zl na zakupy zeby go odebrac
Po prostu dobry pomysl sieci handlowych na klientow!
a ja kupiłem kobiecie : ksiazke,skarpey cieplutkie,rekawiczki no i na 1 pieska zebralem
Pozdrawiam i zycze Wesolych i Zdrowych
Odp: Jakie prezenty? - 24/12/2007 14:06
ja zonie kupilem perfumy gucci rusch 2 i taki bon do C&A niech sama cos kupi ,mysle ze najlepsze rozwiazanie bo zawsze mam problem
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763397049 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.