Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Captain Tsubasa << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Porto
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7376 dni

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 17:00

Łysy napisał:  

Freezer napisał:  
http://www.ctonline.glt.pl/ stronka o tsubasie sa m.in. odcinki do zassania

Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuraaaaaaa masz u mnie cole :D

zobaczymy czy wogole z Polskim dubbingiem bo jak nie to po cholere miec po japonskiemu :D

aha co byscie zrobili jakby w Pogoni bronil taki Wakashimazu ktory od slupka do roznych by wyskakiwal, czy jakby w Pomocy gral Tsubasa a w ataku Kodziro..... hehe bysmy byli najlepsi w lidze lol

aporpos bajek na 1 tez byly dobre wspomnianie Chip & Dale, moge dodac Smerfy, Gumisie :D czy Muminki lol

BTR
Kibic
Na forum od 7611 dni

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 17:07
Skoro wracamy do dzieciństwa to czy miał ktoś Amige500? Bo ja kilka lat śmigałem w jedyną gre jaka nigdy się nie nudziła...Sensible World Of Soccer.Grałem Pogonią każdy mecz przez 15 sezonów (bo po tylu gra się kończyła :( ) i każdy wygrywałem po 5,10 do zera ale i tak mi się podobało,a gre urozmaicałem sobie kupując zawodników z zagranicy i...oddając ich do innych klubów.Po 15 sezonach Polskie kluby miały już tylko ''moich'' zawodników... :D

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8893 dni

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 17:15
troche grafiki, tapet na pulpit itp z tej tematyki

http://images.google.pl/images?hl=pl&q=captain%20tsubasa&lr=&sa=N&tab=wi

:D

Porto
Kibic
Na forum od 7376 dni

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 17:26

JuN napisał:  
troche grafiki, tapet na pulpit itp z tej tematyki

http://images.google.pl/images?hl=pl&q=captain%20tsubasa&lr=&sa=N&tab=wi

:D

nie ma co ta fotka dla mnie wygrywa:
http://www.field-no-artist.com/design/images/tsubasa.gif

tttttt
Kibic
Na forum od 7398 dni

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 17:26

Bator napisał:  
Skoro wracamy do dzieciństwa to czy miał ktoś Amige500? Bo ja kilka lat śmigałem w jedyną gre jaka nigdy się nie nudziła...Sensible World Of Soccer.Grałem Pogonią każdy mecz przez 15 sezonów (bo po tylu gra się kończyła :( ) i każdy wygrywałem po 5,10 do zera ale i tak mi się podobało,a gre urozmaicałem sobie kupując zawodników z zagranicy i...oddając ich do innych klubów.Po 15 sezonach Polskie kluby miały już tylko ''moich'' zawodników... :D

z Pegazusa pamietam gola :D gdzie ufo zabierało piłkarzy na swój statek, piłka przerywała siatke, sedziego trafial piorun a tornado porywało zawodników ;) a jesli Sensible to było to gdzie obraz był pokazany zza bramki i trudno było złapać zadownikiem piłke to pamietam to :D

Porto
Kibic
Na forum od 7376 dni

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 17:28

senses napisał:  

Bator napisał:  

z Pegazusa pamietam gola :D gdzie ufo zabierało piłkarzy na swój statek, piłka przerywała siatke, sedziego trafial piorun a tornado porywało zawodników ;) a jesli Sensible to było to gdzie obraz był pokazany zza bramki i trudno było złapać zadownikiem piłke to pamietam to :D

a znikajace pilki czy rybka sie pokazywala zamiast pilki hehe dobra gierka mam ja na kompie :P

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8212 dni

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 17:31

Bator napisał:  

ja mialem amige 500 + i SWOSa pamietam doskonale ! ile mikrostyow mi w joistikach powysiadalo od " podkrecania " i " dlugich pilek " ....

i nie 15 a 20 lat i byla to opcja CARRIER ! SWOS byl za mocny na PC to sie w to inaczej gra ...

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
tttttt
Kibic
Na forum od 7398 dni

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 17:31

Porto napisał:  

senses napisał:  

Bator napisał:  

a znikajace pilki czy rybka sie pokazywala zamiast pilki hehe dobra gierka mam ja na kompie :P

oo... własnie, własnie :D to lubilem :)

PoGo
Kibic
Na forum od 7350 dni

**

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 18:55

Porto napisał:  
dobra gierka mam ja na kompie :P

Ile zajmuje i czego potrzeba do odpalenia? Jeśli byłbyś tak miły, mógłbyś podesłać, chętnie sobie pogierze :-)

Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan! piwo
Gucio
Kibic
Na forum od 7687 dni

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 19:00
jak odpalilem sobie pioseneczke,ktora byla wstawka do odcinka w Tsubasie to az mnie dreszcze przeszly ;)

"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
tttttt
Kibic
Na forum od 7398 dni

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 19:28

PoGo napisał:  

Porto napisał:  
dobra gierka mam ja na kompie :P

Ile zajmuje i czego potrzeba do odpalenia? Jeśli byłbyś tak miły, mógłbyś podesłać, chętnie sobie pogierze :-)

zapewne bedzie Ci potrzebny emulator :]

dzm
Kibic
Na forum od 7758 dni

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 19:38
Amiga 500 to juz byl sprzet wysokiej klasy :D z czasem mozna bylo sie nawet pod neta podpiac ludzie mieli fantazje i ja przerabiali :) przy okazji przypomnialo mi sie Commodore 64 na kasety :D hahaha to byla jazda :D pamietam jak sie siedzialo z malutkim srubokretem i trzeba bylo ustawic...hmmm.. te paski co na ekranie smigaly :D koles mial commodore + stacja dyskow :D hahaha ale mu zazdroscilem tej stacji :D a te dyski jakie ogromne byly :D

edit: cos mi swita ze to chyba amige 1200 sie ostro dalo rozbudowac :)

Obrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forum
Dla pewnego swego i chcącego nic trudnego...

Obrazek jpg wstawiony na forum
Porto
Kibic
Na forum od 7376 dni

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 19:41

DzeM napisał:  
pamietam jak sie siedzialo z malutkim srubokretem i trzeba bylo ustawic...hmmm.. te paski co na ekranie smigaly :D koles mial commodore + stacja dyskow :D hahaha ale mu zazdroscilem tej stacji :D a te dyski jakie ogromne byly :D

nie przypominaj mi o tym :)
mialem Commodorca ale powiem ze fajne gierki byly, cale 2 kartony mam z kasetami z grami na Commodore'a :D
najlepsza byla pilka nozna na wozkach inwalidzkich lol i kolo fortuny

tttttt
Kibic
Na forum od 7398 dni

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 19:45

Porto napisał:  

DzeM napisał:  
pamietam jak sie siedzialo z malutkim srubokretem i trzeba bylo ustawic...hmmm.. te paski co na ekranie smigaly :D koles mial commodore + stacja dyskow :D hahaha ale mu zazdroscilem tej stacji :D a te dyski jakie ogromne byly :D

nie przypominaj mi o tym :)
mialem Commodorca ale powiem ze fajne gierki byly, cale 2 kartony mam z kasetami z grami na Commodore'a :D
najlepsza byla pilka nozna na wozkach inwalidzkich lol i kolo fortuny

koło fortuny... :D i settlersy uwielbialem :D:D:D:D była jeszcze dobra gierka co sie helikopterem latało po jakiejś puszczy ale nie pamietam jak sie nazywała :D

Frz
Kibic
Na forum od 8828 dni

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 19:48
ta gierka z helikopterem to chyba Jungle Strike.Ach te czasy amigi

2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
tttttt
Kibic
Na forum od 7398 dni

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 19:58
Lotus turbo... ahh... :D piękna wyścigówka :] z checia bym powrocił to dawnych czasów i pograł na amidze... ale niestety amiga na śmietniku... :( :]

Porto
Kibic
Na forum od 7376 dni

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 20:17

senses napisał:  
Lotus turbo... ahh... :D piękna wyścigówka :] z checia bym powrocił to dawnych czasów i pograł na amidze... ale niestety amiga na śmietniku... :( :]

ja mam wciaz na chacie Commodorca i Pegasusa tylko co z tego jak Joysticki nie dzialaja :(
Tyle raz byly naprawiane, pamietam jak gralem w Tsubase n Pegazusa w finale z Kodziro w ostatniej akcji mi bramke kodziro z polowy strzelil tak sie wkurzylem ze Joyem o sciane rzucilem lol

Heinrich
Kibic
Na forum od 7592 dni

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 20:29
a tu mam dla was kolejne pliki mp3. tym razem Generał Daimos

początek
koniec

JEBAC ITI
BTR
Kibic
Na forum od 7611 dni

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 20:38

Freezer napisał:  

Grałem,grałem...aczkolwiek wolałem np.Cannon Forder,a pamiętacie jakim ''hitem'' był Mortal Kombat 2? Mój ulubiony zawodnik to Scorpion... ;)

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
tttttt
Kibic
Na forum od 7398 dni

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 20:42

Bator napisał:  

Freezer napisał:  

Grałem,grałem...aczkolwiek wolałem np.Cannon Forder,a pamiętacie jakim ''hitem'' był Mortal Kombat 2? Mój ulubiony zawodnik to Scorpion... ;)

Cannon to było to, co zabierało sie takich ludzików?? :D w Mortala to ostro gierzyłem... :D

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763448135 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005