zobaczymy czy wogole z Polskim dubbingiem bo jak nie to po cholere miec po japonskiemu
aha co byscie zrobili jakby w Pogoni bronil taki Wakashimazu ktory od slupka do roznych by wyskakiwal, czy jakby w Pomocy gral Tsubasa a w ataku Kodziro..... hehe bysmy byli najlepsi w lidze
aporpos bajek na 1 tez byly dobre wspomnianie Chip & Dale, moge dodac Smerfy, Gumisie czy Muminki
Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 17:07
Skoro wracamy do dzieciństwa to czy miał ktoś Amige500? Bo ja kilka lat śmigałem w jedyną gre jaka nigdy się nie nudziła...Sensible World Of Soccer.Grałem Pogonią każdy mecz przez 15 sezonów (bo po tylu gra się kończyła ) i każdy wygrywałem po 5,10 do zera ale i tak mi się podobało,a gre urozmaicałem sobie kupując zawodników z zagranicy i...oddając ich do innych klubów.Po 15 sezonach Polskie kluby miały już tylko ''moich'' zawodników...
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Skoro wracamy do dzieciństwa to czy miał ktoś Amige500? Bo ja kilka lat śmigałem w jedyną gre jaka nigdy się nie nudziła...Sensible World Of Soccer.Grałem Pogonią każdy mecz przez 15 sezonów (bo po tylu gra się kończyła ) i każdy wygrywałem po 5,10 do zera ale i tak mi się podobało,a gre urozmaicałem sobie kupując zawodników z zagranicy i...oddając ich do innych klubów.Po 15 sezonach Polskie kluby miały już tylko ''moich'' zawodników...
z Pegazusa pamietam gola gdzie ufo zabierało piłkarzy na swój statek, piłka przerywała siatke, sedziego trafial piorun a tornado porywało zawodników a jesli Sensible to było to gdzie obraz był pokazany zza bramki i trudno było złapać zadownikiem piłke to pamietam to
z Pegazusa pamietam gola gdzie ufo zabierało piłkarzy na swój statek, piłka przerywała siatke, sedziego trafial piorun a tornado porywało zawodników a jesli Sensible to było to gdzie obraz był pokazany zza bramki i trudno było złapać zadownikiem piłke to pamietam to
a znikajace pilki czy rybka sie pokazywala zamiast pilki hehe dobra gierka mam ja na kompie
ja mialem amige 500 + i SWOSa pamietam doskonale ! ile mikrostyow mi w joistikach powysiadalo od " podkrecania " i " dlugich pilek " ....
i nie 15 a 20 lat i byla to opcja CARRIER ! SWOS byl za mocny na PC to sie w to inaczej gra ...
a znikajace pilki czy rybka sie pokazywala zamiast pilki hehe dobra gierka mam ja na kompie
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 19:38
Amiga 500 to juz byl sprzet wysokiej klasy z czasem mozna bylo sie nawet pod neta podpiac ludzie mieli fantazje i ja przerabiali przy okazji przypomnialo mi sie Commodore 64 na kasety hahaha to byla jazda pamietam jak sie siedzialo z malutkim srubokretem i trzeba bylo ustawic...hmmm.. te paski co na ekranie smigaly koles mial commodore + stacja dyskow hahaha ale mu zazdroscilem tej stacji a te dyski jakie ogromne byly
edit: cos mi swita ze to chyba amige 1200 sie ostro dalo rozbudowac
pamietam jak sie siedzialo z malutkim srubokretem i trzeba bylo ustawic...hmmm.. te paski co na ekranie smigaly koles mial commodore + stacja dyskow hahaha ale mu zazdroscilem tej stacji a te dyski jakie ogromne byly
nie przypominaj mi o tym
mialem Commodorca ale powiem ze fajne gierki byly, cale 2 kartony mam z kasetami z grami na Commodore'a
najlepsza byla pilka nozna na wozkach inwalidzkich i kolo fortuny
pamietam jak sie siedzialo z malutkim srubokretem i trzeba bylo ustawic...hmmm.. te paski co na ekranie smigaly koles mial commodore + stacja dyskow hahaha ale mu zazdroscilem tej stacji a te dyski jakie ogromne byly
nie przypominaj mi o tym
mialem Commodorca ale powiem ze fajne gierki byly, cale 2 kartony mam z kasetami z grami na Commodore'a
najlepsza byla pilka nozna na wozkach inwalidzkich i kolo fortuny
koło fortuny... i settlersy uwielbialem była jeszcze dobra gierka co sie helikopterem latało po jakiejś puszczy ale nie pamietam jak sie nazywała
Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 19:58
Lotus turbo... ahh... piękna wyścigówka z checia bym powrocił to dawnych czasów i pograł na amidze... ale niestety amiga na śmietniku...
Lotus turbo... ahh... piękna wyścigówka z checia bym powrocił to dawnych czasów i pograł na amidze... ale niestety amiga na śmietniku...
ja mam wciaz na chacie Commodorca i Pegasusa tylko co z tego jak Joysticki nie dzialaja
Tyle raz byly naprawiane, pamietam jak gralem w Tsubase n Pegazusa w finale z Kodziro w ostatniej akcji mi bramke kodziro z polowy strzelil tak sie wkurzylem ze Joyem o sciane rzucilem
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763448135 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.