sklepowa wersja polska jest juz sprzedawana w wersji 6.01. czyli z patchem, jesli zainstalowales patcha z internetu to masz to samo. Składy takie same są (a co do jezyków to w polskiej wersji sa tylko polski i czeski, angielskiego tam brak... fakt ze mozna go łatwo sobie zrobic, bez sciagania czegokolwiek z netu...ale moim zdaniem wersja oryginalna tez powinna byc w komplecie )
Odp: FM 2006 - 04/11/2005 18:38
w sumie gierka nawet niezla poprawili to co trzeba ale...jakos slabo mi idzie po 14 meczach 11 miejsce!!! i na wyjezdzie graja zdecydowanie lepiej niz u siebie, a najlepszy strzelec to Elokan
Odp: FM 2006 - 04/11/2005 18:50
Na oficjalnej stronie FM-a jest uaktualnienie do tego patcha 6.01 , poprawia miedzy innym limit zawodnikow spoza UE
PS. Ja narazie mam 3 miejsce po 23 kolejkach i mam strate 2 punktow do lidera (Korona). U mnie najlepszy strzelec to Edi potem Piechna i Elokan.
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
Odp: FM 2006 - 04/11/2005 19:29
Ale coś to spolszczenie jest połowiczne . Połowę mam po polsku połowę po angielsku to przypadkiem nie jest język polski z FMa 2005??
Odp: FM 2006 - 04/11/2005 20:33
Mam Anti-blaxx i deamon oraz alkohol ale nieweim co mam dac w ostatnim w image ?? pomocy !!
skad to mam wziąść !! please szybka odp.
Odp: FM 2006 - 04/11/2005 20:38
dajesz na dole free a potem czekasz 25 sek. i morzesz pobierac !! <co mam dać w tym image ?? skad to wziaśc co zrobic ! >
oficjalne spolszczenie do Football Managera 2006 - http://rapidshare.de/files/7180974/polish.ltc.html
kopiujemy plik do folderu gdzie zainstalowalismy FM/data/language
Te pierwsze spolszczenie bylo lepsze , bo chociaz polowa byla po polsku , w tym drugim jakos nic nie jest przetlumaczone
przetlumaczone jest 99% (to plik skopiowany z oryginalnego FM 06 ) musisz zainstalowac patcha 6.01 i bedize dzialac na bank... swoja droga o jakosci tego tlumaczenia swiadczy fakt ze parenascie fraz w grze nie jest przetlumaczona
Ścieżka jest to tak jakby droga do pliku.Tam gdzie jest okienko image masz podać miejsce gdzie masz obraz FM-a i w tym okienku ma się znajdować obraz *MDS !
Przejrzyj poprzednie strony i zobacz screena z Anti-Blaxxa tam wszystko jest tak jak u mnie i działa...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763436902 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.