Odp: Liga Światowa - 09/07/2005 22:27
I jak cale zycie pod gore, co tu duzo gadac, chcesz sie cieszyc ze zwyciestw to idz na boisko i graj bo inaczej to bida z nedza, teraz bedzie pier...enie ze grali swietnie ale cos sie zacielo, niech ktos mi powie kiedy oni cos wygrali, kiedy sie nie zacieli kiedy trzeba bylo wygrac ?? kiedy ?? 20 lat temu, starczy.
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: Liga Światowa - 09/07/2005 22:46
po takim zjeban### dniu(odpadniecie Pogoni i frajerska przegrana siatkarzy, choc i tak gra w finale to wielki sukces) to tylko wygodnie wtulic sie w podusie i zasnac....
###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Odp: Liga Światowa - 11/07/2005 12:31
Ale z Serbią to się wkurzyłem prowadzić 2:0 były 6 czy 7 punktów przewagi już myślałem o pojedynku z w finale Brazylią a tu jeb.2:1,2:2,2:3 i koniec ale byłem wkurwiony!!Mam nadzieje ze do Mistrzost Świata się dostaniemy.Ale widać ze ta drużyna czegoś chce i możea liczyć na więcej z przyszłości.brawo dla Lozano zrobił świetną robote.najważniejsze dostać się do mistrzost to głuwny cel ale szkoda Ligi Światowej.Mam nadzieje ze będziemy na mistzrostwach świata i Europy oraz olimpiadzie walczyć o medale.
Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
Odp: Liga Światowa - 11/07/2005 12:38
Na szczęście meczu z Serbią nie oglądałem...mecz z Kubą pokazał, że Kubańczycy wracają do czołówki światowej...a Polacy zjebali Serbię i na Kubę wyszli chyba strasznie przybici.
Zjebali ten turniej bo 2 miejsce czekało, ale może to ich czegoś nauczy a poza tym z Lozano nie trenują, aż tak długo i mam nadzieję, że trener będzie wiedział co poprawić w naszej grze.
Mimo wszystko z dużym optymizmem patrzę w przyszłość.
P.S. Pamiętajmy, że Liga Światowa nie była priorytetem!
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Odp: Liga Światowa - 11/07/2005 13:56
Jeszcze do meczu z Serbia, czytm sobie dzisiaj z rana wyborcza, koncowka 3 seta, mamy dobry odbior, Zagumny moze robic z pilka co chce,az prosi sie o wbicie gwozdza ze srodka, pierwsza pilka do Swiderskiego, druga do Swiderskiego, trzecia a jakze w to samo miejsce, wszystko w pizde, i wypowiedz Zagumnego po meczu, "Jakby sie dalo to i czwarty raz wystawilbym do Sebastiana, 6 lat temu wystawialem do wszystkich innych i efektu tez nie przynioslo", no Pawelku dobrze wiedziec ze mamy takiego wodza na rozegraniu ktory wybierajac kierunek rozegrania mysli jak bylo 6 lat temu, skoro wtedy w pizde to teraz tez i za 2 lata tez, ehh no ... i jeszcze jak juz jestem pzy naszym rozgrywajacym, o serwisie nie bede mowil, nie umie mocno trudno tylko zastanawia mnie co on robi kiedy koledzy na treningu serwis trenuja ?? buty wiaze ?? i moze to zle porownanie ale nie wiem czy ktos zwrocil uwage, przechodzaca pilka, Grbic wyskakuje i laduje takiego gwozdza ze rece urywa, przechodzaca w druga strone Pawel w gorze (a potrafi wyszkoczyc naprawde) i pyk nadgarstek i Serbowie na palce przyjmuja, no anemik
PS Jak sie wyzylem na naszym turbo rozgrywajacym to refleksja, a co mial Lozano zrobic wpuscic Stelmacha, ten by tylko ku...l na lewo i prawo i byloby to samo, mimo wszystko Zagumny to naprawde dobry playmaker, ale psychika u niego to ...
Odp: Liga Światowa - 11/07/2005 14:42
Zagumny jeden z najlepszych rozgrywajacych na swiecie, co do jego serwisu to nie jest on tak latwy do przyjecia jak sie wydaje- madra taktyczna zagrywka. Co do meczu z Serbia to po 3 secie, Polacy siedli psychicznie i Serbowie to wykorzystali, jednak w tym zespole drzemia ogromne mozliwosci, mamy chyba najmlodszy srodek z czolowych reprezentacji i nie wychodzimy na tym najgorzej, no i Wlazły...
serio ?? abstrachujac juz od Zagumnego (w sumie to ma tylko 3 minusy 1. Serwis, 2. Psychika, 3. Anemia !!!! ("jakby sie urodzil w Grecji nazywalby sie Drewnopulos a w Turcji Drewnologlu, jest bardziej drewniany niz parkietu mnie w domu")) to fakt faktem nie mamy lepszego, i juz nie robcie z niego herosa bo sobie we Wloszech nie poradzil to znaczy ze do swiatowej czolowki go zaliczac nie mozna, ja bym go nazwal dobrym, momentami nawet bardzo ale nic pozatym, trzeba szukac nastepcy, na kazdej innej pozycji jest wielu mlodych juz nadajacych sie do gry a rozgrywajacy to ciagle Zagumny i Stelmach, aczkolwiek potencjal mamy, (bo jak sam wpsomne swoje liceum czy podstawowke, to Hierarchia byla Pilka Nozna -> Siatkowka -> LA -> a potem co kto lubi, a ze ja wolalem kosza to gowno sobie pogralem ) bo wielu mlodych ciupie sobie w siatke (najczesciej na bramkach do nogi na osiedlach, ale co poradzic )
PS Kiedys to w Szczecinie byla ekipa do Siatkowki, Stal Stocznia nawet mistrzami byli, tego juz nie pamietam bo za maly gowiarz bylem ,ale wicemistrzostwo to juz na biezaco sledzilem wyniki, Zagumny no i Radek Rybak przedewszystkim ... ehh a teraz to juz nawet nie wiem 2 czy 3 liga.
Odp: Liga Światowa - 07/09/2005 21:16
Z USA, Japonią oraz Serbią i Czarnogórą zagrają polscy siatkarze w fazie grupowej przyszłorocznej Ligi Światowej. Jedynym kandydatem do organizacji finałowego turnieju jest Rosja (23-27 sierpnia).
Rozgrywki rozpoczną się w połowie lipca 2006 r. Do finałowego turnieju awansują zwycięzcy czterech grup. Zagrają też tam gospodarze oraz zespół z "dziką kartą", którą przyzna Międzynarodowa Federacja Piłki Siatkowej (FIVB).
Polska rozpocznie rywalizację od wyjazdu do USA oraz do Serbii i Czarnogóry. Następnie zagra: z Serbią i Czarnogórą (u siebie), Japonią (wyjazd), USA (u siebie) i Japonią (u siebie).
Podział na grupy LŚ 2006:
Grupa A: Polska, Japonia, USA, Serbia i Czarnogóra
Grupa B: Brazylia, Argentyna, Portugalia, Grecja
Grupa C: Włochy, Rosja, Chiny, Francja
Grupa D: Kuba, Egipt, Bułgaria, Korea Południowa.
I znów Serbia... Losowanie troche dziwne bo nieporównywalny poziom grupy A czy C z grupą D. No ale trudno, raczej nie wjedziemy do czwórki, a o zajęcie 2 miiejsca w grupie też nie będzie łatwo,
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763368622 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.