Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7952 dni

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 13/06/2005 17:26

Plum napisał:  
ukamienować gejów ukiamnować lesbijki a może jeszcze atesitów,wyznawców innych religi-dlaczego ?bo mają odwagę pokazać to że nie każdy jest taki sam,nie kazdy musi wierzyć ale KAŻDY JEST RÓWNY.
Ilu z was boi pokazac się swoje prawdziwe oblicze, boi się bo zaraz jacyś wielcy katolicy bedą go nawracać ,nawracać siłą bo stosy wyszły juz z mody.

Za klika lat bedzie mozna dostac w mordę za to ze jest się gejem ,atesitą itd.Bedzie można dostać od tych wybranych tych równiejszych (którzy notabene i tak patrzą się na tyłki lasek w tramwaju i jakoś im przeszkada ze ktos moze patrzeć na ich tyłek)

Jedni manifestują swoje przekonania a drudzy swój ....(brak intelektu brak tolerancji)

Widzę zo bojówki gierytcha (młodzież wszechpolska) mają duze popracie,najpierw się modlimy a potem

blizniemu swemu w ryj damy...

zaznaczam ze nie jestem gejem JESTEM TYLKO TOLERANCYJNY

1. lesbijki i gejow ukamieniowac . ateistow nie
2. wiara to rzecz prywatna ale pedalstwo to choroba (trzeba to leczyc tak lub inaczej)
3. stwierdzam ze pokazuje jaki jestem
4.uwierz ze nikt cie na sile niebedzie nawracal
5.stosy mogly by wrocic
6.za geja juz mozna (i dobrze)
7. jak dziewczyna na mnie patrzy to fajnie
8.manifestuja swoja choroba a nie przekonania
9. tak oczywiscie lepiej byc w F.A (do MW by cie nawet nieprzyjeli)

Piła mechaniczna

.
RUDY 20
Kibic
Na forum od 7868 dni

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 17/06/2005 21:24
Śląskie: Lesbijka i gej postrzeleni śrutem
Kobieta i mężczyzna, wychodzący w czwartek wieczorem z katowickiego klubu, gdzie spotykają się osoby homoseksualne, zostali postrzeleni śrutem przez nieznanego jak dotąd sprawcę.
Środowisko gejów i lesbijek określa to jako akt nienawiści związany z ich orientacją seksualną.
O incydencie poinformowali w piątek przedstawiciele stowarzyszenia Kampania Przeciw Homofobii. Jedną z poszkodowanych osób jest Marzena Rozlach, należąca do zarządu głównego tej organizacji.
"Sprawcą postrzału kierowała prawdopodobnie nienawiść do gejów i lesbijek" - napisali w komunikacie przedstawiciele stowarzyszenia. Przypomnieli, że Kampania Przeciw Homofonii monitoruje przypadki ataków na osoby homoseksualne, związanych z ich dyskryminacją z powodu orientacji seksualnej.
O zdarzeniu poinformowano policję. Janusz Jończyk z zespołu prasowego śląskiej komendy wojewódzkiej w Katowicach powiedział PAP, że 41-letnia kobieta została postrzelona z broni pneumatycznej w biodro, a 23-letni mężczyzna w ramię. Lekarz usunął z jego ciała śrut, kobietę opatrzono. Incydent miał miejsce przed klubem przy ul. Mariackiej, w śródmieściu Katowic.

"Trwają poszukiwania sprawcy, jego zatrzymanie to kwestia czasu. Dopiero wówczas będzie można mówić o motywach tego zdarzenia. Na razie nie można ani potwierdzić, ani wykluczyć, że było to związane z orientacją seksualną poszkodowanych osób" - powiedział Jończyk

na zawsze w moim sercu POGOŃ gool SZCZECIN
plicha
Kibic
Na forum od 7572 dni

*

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 18/06/2005 20:57

RUDY19 napisał:  
Śląskie: Lesbijka i gej postrzeleni śrutem
Sprawcą postrzału kierowała prawdopodobnie nienawiść do gejów i lesbijek" - napisali w komunikacie przedstawiciele stowarzyszenia(...)postrzelony z broni, 23-letni mężczyzna w ramię.

Prawdopodobnie z nienawisci???Na pewno, jak mozna lubiec "takie cos"???!!!??? W rowa go mogli postrzelic cwela jeb*****!!! Takich akcj na pedalow powinno byc wiecej, zeby sie z domu bali wychodzic!!! Precz z pedalami !!!! Huj im wszystkim w plecy bo w dupe to przyjemnosc

EKIPA W FOREVER
Gruby
Kibic
Na forum od 7935 dni

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 18/06/2005 21:39
PEDAŁY DO GAZU!!!
ja tam nie jestem tolerancyjny i to wogóle, a te ich parady to już jest wogóle przesada. Ja na miejscu Kaczyńskiego też bym im nie pozwolił zrobić czegoś takiego. A jak sami już to zrobili to bym wysłał psów żeby rozgonili to towarzystwo (przynajmniej na coś by się przydali)

Aeja oooo --------> MKS POGOŃ SZCZECIN <-------- piwo
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772453206 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005