Odp: Bluzy,koszulki, polo - 23/02/2005 19:49
ja mam taka propozycje, zeby moze na pierwszy meczyk lub jakies spotkanie zorganizowac przyniesc po koszulce z kazdego rozmiaru (jak jest taka mozliwosc) wtedy kazdy zainteresowany by wiedzial mniej wiecej jakie to sa rozmiary, bo chyba kazdy wie, ze niektore rozmiary innym rozmiarom nie sa rowne, sam niektore rzeczy mam L a inne XL, a nawet M, poprostu czesto tak sie zdarza.a lbo jakbys mogl porownac te rozmiary do ciuchow z jakiegos sklepu, bo takie kupowanie bez przymierzania wielu osobom nie odpowiada. chyba, ze juz jest wszystko zamowione i zaklepane, wtedy moj pomysl nieaktualny...
Odp: Bluzy,koszulki, polo - 24/02/2005 16:25
ja jestem chetny na czarną polowke rozmiar XL chociaz niewiem czy nie bedzie za wielka ale co zrobic z tymi rozmiarami to nic nie wiadomo a lepsza wieksza niz za mala
aha no i ja chciałbym krótki rekawek jeśli nie o taki chodzi
Ostatnio edytowany przez: loker, 24 lutego 2005, 16:38 [1 raz(y)]
Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
Odp: Bluzy,koszulki, polo - 04/03/2005 23:17
Nadal czekamy na chętnych.Kasa prawdopodobnie zbierana będzie na pierwszym meczu u nas. Bedzie chyba możliwość przymiarki odzieży,a jeśli nie to podamy dokładne wymiary na dany rozmiar.
Odp: Bluzy,koszulki, polo - 05/03/2005 13:08
No własnie do kiedy mozna jeszcze zamawiac bo ja bym jeszcze chciał dołozyc do zamówienia szara bluza z kapturem rozmiar XL czekam na nr konta
[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]
Odp: Bluzy,koszulki, polo - 05/03/2005 15:32
Te bluzy to znakomity pomysł.... marzy mi sie bluza czarna jak Everlast z lewej piersi biały gryf Pogonii a z tyłu na plecach u gory napis Pogoń albo Portowcy .... chyba zostanę projektantem
no to nie ciekawie;/ Poniewaz mam teraz problem i nie stety mam zakaz wejscia na Pogon to moze byc nie ciekawie...Bardzo zalezy mi na tej bluzie ale nie stety nie bedzie mnie na Gorniku - sila wyzsza. Mozna zagadac na gg i sie jakos umowic? a jak nie to cos sie pomysli
Jestem,jestem...temat jak najbardziej aktualny...wyszło jednak ta że nie załatwimy tych bluz bardzo grubych bo ten gosc jakos w chuja przycina...tak więc musimy zadowolić się bluzami jaości Fruit of the loom (moze troche grubsze od nich)
Po dogadaniu z Patykiem zorganizujemy jakieś spotkanie aby wszystko ustalić.
A ty PANIE Patyczku znasz chyba droge jak mnie odnaleść Czekam...
Lissek czarna bluza z kapturem M
Orło koszulka
Damian czarna koszulka XL
Cinek 457 bluza z kapturem XL
Harlem czarna (szara) bluza z kapturem XL (XXL)
Muniek polo
Tomek MKS czarna (szara) bluza z kapturem XL (XXL)
Mati koszulka
Chrisxx czarna koszulka XXL
Db biała (czarna, granatowa) bluza z kapturem XXL
Chicago biała bluza
Pampers czarna koszulka oraz czarna (szara, granatowa) bluza z kapturem M
Slw białe polo S
Bartek polo
Barcih bluza oraz polo XL
Iok! Czarna bluza L
Marcello czarne polo oraz szara bluza z kapturem XL
Loker czarne polo XL
El_presidentepolo XL
daniELO szara bluza z kapturem oraz polo czarne XL
Dawid biała bluza z kapturem XL
plus osoby które składały zamówienia osobiście
Wszystkie te osoby (jak również inni chętni...jeśli jeszcze wogóle są) proszone są o przesłanie na meila [email protected] (tylko i wyłącznie) potwierdzenia chęci kupna z dokładnym rozmiarem, kolorem i rodzajem odzieży. Dokładnie w sprawie rozmiarów będzie można się dogadać później,ale reszte należy uzupełnić i POTWIERDZIC.
Po rozmowach z Patyk84 doszliśmy do wniosku, że ok 15 kwietnia (bedzie po dziesiątym ) zorganizujemy spotkanie w sprawie zebrania kasy.Zrobienie odzieży to później kwestia tygodnia.Im szybciej się ogarniemy tym lepiej.
Ceny pozostają bez zmian jak również gatunek odzieży.
TO JEST JEDNORAZOWA AKCJA...PÓŹNIEJ NIGDZIE ODZIEŻY NIE KUPISZ
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763368153 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.