Odp: Pogoń w FM 2005- nowe update - 27/02/2005 17:34
Nie ma szans żebym dzisiaj zrobił update komputer mi za wolno chodzi, zresztą i tak nie dostałem jeszczek zgody od robiego robsona na robienie Pogońi na jego składach
Odp: Pogoń w FM 2005- nowe update - 27/02/2005 18:26
D'alessandro co do kadry juniorow Pogoni Nowej to moge pomoc,bo mniejwiecej orientuje sie kto jak gra itp.Jesli oczywiscie wolisz miec w skladach juniorow Nowej a nie Mksu.
Ostatnio edytowany przez: Gucio, 27 lutego 2005, 18:38 [1 raz(y)]
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: Pogoń w FM 2005- nowe update - 27/02/2005 18:55
kogo najlepiej kupic z polskich zawodnikow i wogole znacie jakies dobre talenty? tylko nie za drogich bo ostatnio chcialem sobie pograc ale mnie lali wszyscy no i jaka taktyka dobra? tak zebym wygrywal chociaz troche
Nie ma szans żebym dzisiaj zrobił update komputer mi za wolno chodzi, zresztą i tak nie dostałem jeszczek zgody od robiego robsona na robienie Pogońi na jego składach
kogo najlepiej kupic z polskich zawodnikow i wogole znacie jakies dobre talenty? tylko nie za drogich bo ostatnio chcialem sobie pograc ale mnie lali wszyscy no i jaka taktyka dobra? tak zebym wygrywal chociaz troche
Tu masz od groma talentów nie tylko polskich ale i zagranicznych wystarszczy poszperać ;] http://fcmc.pl/talenty.php?menu=fm5
Z tego co się orientuje, to update wyjdzie pod koniec tego tygodnia.
Nie mów kiedy wyjdzie, bo tylko będziemy czekać na ten dzień Lepiej powiedzieć, że update wyjdzie
za 2 tygodnie, a wyjdzie za tydzień i wtedy miła niespodzianka
Odp: Pogoń w FM 2005- nowe update, potrzebne informacje - 02/03/2005 18:59Więc tak: wspólnie z kolegą Robinho szykujemy update, którego premiera na 100% (jeśli nie będzie jakiegoś kataklizmu) nastąpi w tą sobote. I szczegółowe zmiany które w nim będą :
- transfery Pogoni czyli: Poledica, Adriano, Feraina,Kasprak,Divecki itd oraz Pilarz, Grzanka, Terlecki itd
- dodanie do składu Pogoni następujących zawodników: : Bogatko,Dzik, Dymek, Wójtowicz , Herman,Jastrzębowski, Burnejko, Orłowski, Przewoźniak,Herda, Grabarczyk, Zając, Kornicki, Różycki, Maszadro, Laskowski ,Paradowski , A. Sydor, Śnieg, Ł. Sydor, Hawrasz, Chwałek, Kostyk, Skórski, Prażmo, Kamrowski, Bejnierowicz, Śliwiński,Stróz,Weber,Kowal,Bielecki, Kustrzyk,A.Celeban.
- dodanie do bazy danych wszystkich zawodników którzy byli na testach w Pogon(których nie ma w bazie danych)i: np. Miehle, Rudnei, Cesar itd.
- nowe media: m.in: Pogońonline
- prawidłowe kontrakty, płace, pozycje
- i inne uaktualnienie, potrzbene by gra zespołem stała się jak najbardziej realna Cały update będzie robiony najprawdopodobniej na updejcie RRi Greediez, o ile zgodzą sie nam użyczyć swoją pracę. Osobiście rozmawiałem już z RR i myślę że da rade go przekonać.
Aby wykonać te wszystkie zmiany w Pogoni potrzebuje informacji. Piszcie na forum wszystko co wiecie o tych zawodnikach których nazwiska podałem wyżej, piszcie na forum na meila ([email protected]), na gg raczej nie bo mam z nim problem (5991076). Wypisujecie wszystko co wiecie: imiona, pozycje, umiejętności, daty urodzenia (bez tego zawodnik nie powstanie :/), szczegółowe informacje itd. Pozdrawiam !!
Odp: Pogoń w FM 2005- nowe update, potrzebne informacje - 02/03/2005 19:28
D'alessandro
z tego co się orientuje to Grabarczyk gra w KP Police a nie w Pogoni.... jest tam ich 2 braci jeden Paweł prawy obrońca,a drugi Michał ale on gra jeszcze w juniorach.Mysle,ze chodzi wlasnie o tego Grabarczyka,ale coż moge sie mylic....
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772458053 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.