Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> peer2peer << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Dzn
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7430 dni

Odp: peer2peer - 04/09/2006 21:52

avelyn napisał:  

johny.o napisał:  
mam 2 zaproszenia na pb jak ktos by chciał

ja chce :)

teraz jest chyba otwarta rejstracja na www.polishbytes.net luknij a jak co to na gg

już nie mam

Ostatnio edytowany przez: Dzn, 6 września 2006, 18:46 [1 raz(y)]

Dzn
Kibic
Na forum od 7430 dni

Odp: peer2peer - 06/09/2006 18:36
teraz kolejna porcja zaproszeń teraz na PT

tribu
Kibic
Na forum od 7872 dni

*

Odp: peer2peer - 06/09/2006 18:52
moge sie zamienic. dam zaproszenie na PT w zamian za invite na PB jakby ktos chcial;)

100% PD
avelyn
Kibic
Na forum od 8409 dni

Odp: peer2peer - 07/09/2006 00:19
ogolnie to na pt troche kicha jest, same nowosci
dobrze ze choiasz jest imdb top, ale to i tak wiekszosc widzialem:)

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
tribu
Kibic
Na forum od 7872 dni

*

Odp: peer2peer - 07/09/2006 15:04

avelyn napisał:  
ogolnie to na pt troche kicha jest, same nowosci
dobrze ze choiasz jest imdb top, ale to i tak wiekszosc widzialem:)

a bo to widzisz - trzeba na biezaco byc;) samych nowosci nie ma bo mozna sobie req'a na cos starszego zlozyc:) imdb top jest dobry na fileliscie.
a mam duzo zaproszen na vipmusic. taki fajny tracker z nowosciami i nie tylko. jakby co to podbijac na gg.

100% PD
tribu
Kibic
Na forum od 7872 dni

*

Odp: peer2peer - 26/09/2006 19:30
hop do gory. prosbe mam ogromna:)
osoby posiadajace konto na Polish Trackerze pilnie proszone sa o wejscie do dzialu prosb i zaglosowanie na pozycje Grzegorz Ciechowski - Kolekcja. w ten sposob przyczyniacie sie po czesci do spelnienia mojego requesta i zyskujecie moja dozgonna wdziecznosc;)

100% PD
mlotecze
Kibic
Na forum od 7255 dni

Odp: peer2peer - 22/10/2006 17:33
Ma ktos moze zaproszenie na PT?

blessmaster
Kibic
Na forum od 7725 dni

Odp: peer2peer - 17/11/2006 18:05

mlotecze napisał:  
Ma ktos moze zaproszenie na PT?

moze jednak ma ktos jakies zaproszenia?

FC Gryfice
Dzn
Kibic
Na forum od 7430 dni

Odp: peer2peer - 29/11/2006 21:47
ma ktoś może zaproszenie na HT i mógłby ktoś podać pełną nazwę strony bo straciłem po formacie kumpel mi na GG podał

borsuk
Kibic
Na forum od 8891 dni

**

Odp: peer2peer - 26/12/2006 13:12
Dobra a ja dolaczam sie do prosby o zaproszenie do PB mialby ktos? :)

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
Dzn
Kibic
Na forum od 7430 dni

Odp: peer2peer - 28/12/2006 17:28

borsuk napisał:  

na polishbytes.net otworzyli rejstracje

1973
Kibic
Na forum od 7761 dni

*

Odp: peer2peer - 28/12/2006 18:16

borsuk napisał:  

Daj meila ;)

Dzn
Kibic
Na forum od 7430 dni

Odp: peer2peer - 28/12/2006 21:21

Pogoniarz73 napisał:  

borsuk napisał:  

Daj meila ;)

po co maila otwarta rejstracja

1973
Kibic
Na forum od 7761 dni

*

Odp: peer2peer - 28/12/2006 22:32

johny.o napisał:  

Pogoniarz73 napisał:  

borsuk napisał:  

Daj meila ;)

po co maila otwarta rejstracja

No tak ale pbt i polishbytes to dwie rozne stronki... chyba ze na obydwu jest otwarta rejestracja...

1973
Kibic
Na forum od 7761 dni

*

Odp: peer2peer - 24/11/2007 10:09
Ponad trzysta kont do rozdysponowania :)

blessmaster
Kibic
Na forum od 7725 dni

Odp: peer2peer - 24/11/2007 16:43

Pogoniarz73 napisał:  

Dzieki, zdazylem :)

FC Gryfice
tribu
Kibic
Na forum od 7872 dni

*

Odp: peer2peer - 17/12/2007 08:08
poszukuje zaproszenia na torrentleech albo jakis inny dobry tracker bo od czasu jak padlo pt to nie ma skad pobierac;) kontakt gg. z gory dziekuje bardzo:)

100% PD
tribu
Kibic
Na forum od 7872 dni

*

Odp: peer2peer - 18/01/2008 19:42
hyc do gory. zna ktos jakiegos dobrego trackera z muzyka? cos jak vipmusic czy oink? i ma zapa na to??:)

100% PD
D.
Kibic
Na forum od 6823 dni

Odp: peer2peer - 01/02/2008 15:45

Cytat:  
22-letniemu kielczaninowi grożą nawet 752 zarzuty za piractwo - część z nich już usłyszał, czeka na kolejne. Kieleccy policjanci znaleźli na jego komputerze nielegalne oprogramowanie oraz 700 plików muzycznych i 70 filmowych, pobranych z Internetu.

Jak czytamy w komunikacie zamieszczonym na stronie Komendy Głównej Policji - http://www.policja.pl, funkcjonariusze Komendy Miejskiej w Kielcach, zwalczający przestępczość gospodarczą, "przerwali działalność kielczanina" w ubiegłym roku. Mężczyzna nie został jednak zatrzymany. Zdaniem biegłych, wartość pirackiego oprogramowania wynosi 1500 zł, zaś muzyki - 800 zł. Ekspertyza dotycząca filmów jest przygotowywana Dlaczego aż tyle zarzutów? Z powodu dużej liczby pokrzywdzonych ( właścicieli praw autorskich do utworów ).

Za paserstwo i łamanie ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych grozi kara do 5 lat pozbawienia wolności. Problem w tym, że policja ma problem z ustaleniem źródeł pochodzenia znalezionych na dysku mężczyzny plików, tym bardziej, że polskie przepisy nie są w tej kwestii jasne. Ustawa z 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych w rozdziale 3. mówi o dozwolonym użytku osobistym - wg zawartych tam regulacji dopuszczalne jest "dzielenie się" utworami w ramach użytku osobistego.

Mowa tu zarówno o korzystaniu z danego utworu przez nabywcę egzemplarza utworu, licencji itp., jak również przez osoby pozostające w związku osobistym, takim jak pokrewieństwo, powinowactwo, stosunek towarzyski. Zarzuty opierają się jednak na zasadzie, zawartej w artykule 35. wspomnianej ustawy, zgodnie z którym dozwolony użytek nie może godzić w słuszne interesy twórcy, takie jak np. prawo do wynagrodzenia za utwór.

Nieautoryzowane kopie multimediów nie stanowiły dla kielczanina źródła dochodu, zatem bardziej prawdopodobna od więzienia jest w tym wypadku grzywna ( poszkodowany może domagać się "zaniechania naruszenia, wydania uzyskanych korzyści albo zapłacenia w podwójnej, a w przypadku gdy naruszenie jest zawinione, potrójnej wysokości stosownego wynagrodzenia z chwili jego dochodzenia ).

Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili

Obrazek gif wstawiony na forum
Rudi87Sz-n
Kibic
Na forum od 6894 dni

Odp: peer2peer - 06/03/2008 10:37
Mam pytanie czy ktoś miał problem z e mule taki że nie mógł znaleść portów. Przez co nie można się połączyć z serwerem.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763382337 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005