Odp: update Pogoni do Fm 2005 - 23/11/2004 15:28
ja tez gram 4-4-2 i dostaje w dupe z kazdym. 1:3 z Cracovią, 0:4 z Amicą 1:3 z lechem... to tylko niekótre wyniki. Wygrałem narazie dwa mecze. Z zagłebiem 1:0 i z Górnikiem 2:1. Skład mam w miare dobry. Pilarz, Iwanowski, Fabiniak OBRONA : Fonfara, Michalski, Zając, Julcimar, Celeban, Masternak, Matlak, Stolarczyk POMOC: Kaczor, Błażejewski, Piekarski, Terlecki, Moskalewicz, Batata, kazimierczak, Trałka, Burkhard Filip, Łobodzinski, Grzelak ( tak cieńki jak na żywo ). NAPAD: Bugaj, Mielcarski (jeden wielki bład), Mika, Niedzwedzki, Ława.
Jednym słowem skłąd całkiem całkiem, a mecz za meczem w dupe
Odp: update Pogoni do Fm 2005 - 23/11/2004 17:54
ożwiła się dyskusja,po powrocie z eskapady w celu zamówienia karnetów widzę to co widze...
Moje ustawienie to 4-4-2 skad to milar,batata bugaj,grzelak,trałka.magdoń,masternak,michalski i rodrigo+oczywiscie pilarz.
Co do meczy to róznie raz wygrywał z craxą 2 zero,dobrze gram z wisłą tzn,remis do 90 minuty i karny dla wisły,ale też przegrywam z zagłebiem czy świtem.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Oczywiście, że fanem Pogoni. Gdybym był fanem Lecha to bym nie wpisywał się na forum Pogoni tylko na forum Lecha. Chociaż ja do Lecha nic nie mam. Lubie ich jak każdą inną drużyne (za wyjątkiem Pogoni). Przecież Lech mi nic nie zrobił.
Odp: update Pogoni do Fm 2005 - 23/11/2004 20:06
Nie bądź taki natrętny. Już ci dawałem numer gg i e-mail do D'alessandro. Jak sam twierdzisz D'alessandro jest twoim idolem, więc daj odpocząć swojemu mistrzowi.
A po co Ci aż 10 osób ...zrób sobie sam tego update'a a jak bedziesz chciał się nim z nami podzielić to wstaw go na jakiś server Zrobienie Pogoni od "0" to są jakieś 2 godz. a samo poprawienie umiejętności to jakieś 30 min
mam problem: fm instaluje mi sie po czesku! co mam zrobic? help me!!!!
zainstalować do końca i wrzucić plik z jezykiem angielskim lub polskim
na innym kompie instaluje sie po polsku
Ale układ folderów jest ten sam... nie widze problemu Przeciez instalacja wygląda tak samo...
Jak masz wcześniejszą wersje bez angielskiego i bez polskiego to masz tutaj linki do plików:
-angielski
-polski
Odp: update Pogoni do Fm 2005 - 24/11/2004 11:28
Olek cieniak spoko tyle ze jak zobaczylem ze masz flage lecha to sie zdziwilem ale ja tez do lecha nic nie mam.
i nie popieram tych klotni kibicow ktore tak czesto zachodza.
p.s sorra ze nie na temat
Kocham Pogoń szczecińską!
Dla niej oddałbym wszystko!
Serce moje jedyne -
Oddam swojej drużynie!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763437272 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.