btw w cm 03/04 gram juz 22 sezon .... ta gra kiedys sie konczy??
pogoania zdobylem iles tam razy mistrzostwo puchar i takie tam... w klubowej karierze zdobylem WSZYSTKo w narodowce srednio... ostatnio polska zdobylem mistrzostwo euoropy a teraz pracuje w argentynie !! kiedys wrzuce reszte
Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 04/10/2004 12:55
pogoania zdobylem iles tam razy mistrzostwo puchar i takie tam... w klubowej karierze zdobylem WSZYSTKo w narodowce srednio... ostatnio polska zdobylem mistrzostwo euoropy a teraz pracuje w argentynie !!
Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 04/10/2004 14:59
Światowa premiera Fm2005 (kontynuacji Cm 03/04) to 5 listopad.Jak podaje polski wydawca gry Cenega-polska premiera rowniez 5 listopada. Jesli ktos waha sie miedzy Fm2005 a Cm5 to wszsytkie znaki na niebie i ziemi wskazuja ze CM5 bedzie lepszy jedynie pod wzgledem predkopsci gry (ale poczekajmy, bo na dniach ma byc wydane demo).D' alessandro nie wiem czy sobie przypominasz, ale wyslalem Ci kiedys maila, w ktorym wyrazilem chec pomocy przy tworzeniu Pogoni, lae odpowiedzi sie nie doczekalem...nieladnie.. Bo widze,ze pomoc by sie przydala.Mam nadzieje, ze Terlecki nie bedzie tak dobrym graczem jak o nim mowisz (atrybuty fizyczne powienien miec wszystkie ponizej 10).Parzy to tez nie pownien byc zaden gwiazdor (inna sparawa ze akurat teraz jest w zyciowej formie), ma niesamowitego nosa do bramek, ale poza tym dosc przecietny skrzydlowy. Ma racje ktos tutaj, ze w razie gdyby zabraklo Milara (bede go chybamusial sam zrobic ) to powines sie zastanowic czy gwiazda nie uczynic Przemka Kaźmierczaka (powinien miec tez spory potential ability, bo to chyba najbardziej perspektywiczny gracz Pogoni.W stosunku do 03/04 powienien miec poprawiony passing i long shots). Masternak to dobry obronca?No bez przesady, nawet jak na polska 1 lige to przecietniak (oczywiscie powinien miec wysoki heading).Ciekawy tez jestem jak wyglada sytuacja z pozycjami graczy.Moglbys wyslac posta, w ktorym napisalbys pozycje wszystkich graczy Pogoni?(np. Kaźmierczak- DM C itd.)
Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 04/10/2004 15:37
Dla zainteresowanych podaje kraje i liczbe lig z danego kraju,ktore pojawia sie w fm2005 (z nich bedziemy mogli wybrac sobie zespol do objecia):
Country Levels Divisions
Argentina 2 2
Australia 1 1
Austria 2 2
Belarus 3 3
Belgium 3 4
Brazil 3 18
Bulgaria 2 2
Chile 2 4
China 2 2
Columbia 2 2
Croatia 2 3
Czech 2 2
Denmark 3 3
England 6 7
Finland 2 2
France 3 3
Germany 3 4
Greece 2 2
Holland 2 2
Hong Kong 1 1
Hungary 2 2
Iceland 2 2
India 1 1
Indonesia 2 3
Ireland 2 2
Israel 2 2
Italy 4 7
Malayasia 2 3
Mexico 2 2
N.Ireland 2 2
Norway 3 6
Peru 1 1
Poland 2 2
Portugal 3 5
Romania 2 4
Russia 2 2
Scotland 4 4
Serb&Mont 2 3
Singapore 1 1
Slovakia 2 2
Slovenia 2 2
Sth Afr 2 2
Sth Kor 2 2
Spain 3 6
Sweden 3 8
Switz 2 2
Turkey 3 5
Ukraine 2 2
Uruguay 2 2
USA 1 1
Wales 1 1
Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 04/10/2004 17:50
ta strona co podajesz to czesto nie wchodzi,znasz moze jakas inna po polskua tak pozatym tpo ta gra bedzie miala grafike 3daha no napisz jak moesz jakie bedzie miala wymagania??odp,dzieki narq
Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 05/10/2004 02:06
Hm, praktykujac podstawy CM'a od 1999 roku - mysle ze doskonale bym pomogl w dobraniu parametrow w stosunku do rzeczywistosci parametrow poszczegolnych pilkarzy Pogoni
A tak w ogole to chyba sie mieszcze w 1-4 z najdluzszym stazem na forum Yeah
JUN moze za to jakas wodke ? No albo przynajmniej usun "kibic" i wstaw cos innego - jakiegos fajnego "taga"
r0tfl
Ostatnio edytowany przez: LeOnik, 5 października 2004, 02:20 [1 raz(y)]
Tak dostałem od Ciebie wiadomosci ...... Niestety odebralem je dopiero niedawno bo mialem zepsuta poczte przepraszam Cie bardzo ze sie z toba nie skontaktowalem. Pogonia zajmowalem sie dopiero od tego roku bo czasu nie mial poprzedni reascher z serwisu Pogońi.Mysle ze az tak strasznych bledow nie popelnilem jakie popelnil porzedni reascher np. brak julicimara. Fakt ze zapomnialem bejnierowicza . Mark obiecuje ze za rok lub do pomocy w robieniu patchu zaprosze Ciebie
Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 05/10/2004 20:04
Dzieki D' Alessandro (a swoja droga ciekawe czemu uzywasz takiego nicka skoro uwazasz ze najlepszym pilkarzem jest Diego...ciekawe czy na te opinie o Diego nie ma czasem wplywu granie w Cm-a...bo przeciez od paru sezonow w cm-ie to byl jeden z najzdolniejszych mlodych graczy, ktorego trzeba bylo obowiazkowo sciagnac do swojego klubu w Europie ).Napisalem wczesniej do Ciebie tego miala, gdyz naprawde zalezalo mi zebym nie musial nic poprawiac w edytorze, tylko moc spokojnie zajac sie budowa i prowadzeniem zespolu.A bedac na kazdym meczu Pogoni oraz grajac w cm-a od 1997 roku ,mysle ze moglbym Ci nieco pomoc stworzyc Pogon , w ktorej umiejetnosci poszczegolnych zawodnikow bylyby w miare adekwatne do tych prezentowanych w rzeczywistosci (chodzi mi oczywiscie tylko o mozliwosc konsultacji, bo i tak wiadomo ze ostateczna decyzja nalezala by do Ciebie). Zatem dzieki za wstepna propozycje, na pewno nie odmowie pomocy przy tworzeniu Fm-a 2006 (lub patcha do obecnej wersji).Bede z niecierpliwoscia czekal na premiere gry zeby zobaczyc jak prezentuje sie stworzona przez Ciebie Pogoń I na ile zgadzam saie do wartosci atrybutow , ktore przyznales poszczegolnym pilkarzom.Pozdrawiam.
Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 08/10/2004 16:57
to ja mam pytanie bo, sciagnelem sobie to demo, ale nie moge go uruchomic. Wyskakuje mi informacja, ze plik nie jest prawidłową aplikacją WIN32. Wie ktos moze jak sobie z tym poradzic ?
Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 08/10/2004 17:32
Zoe z tego co wiem to Twoje problemy moga wynikac z faktu, iz demo nie dziala na starszych windowsach (np. win98 ) , ale moze to byc tez cos innego...
D' Alessandro jak widzisz chyba znam sie troche skoro proponowalem Ci umiescic w gwiazdach druzyny Kazmierczaka (zamiast Matlaka), bo wlasnie dostal powlanie do kadry B na mecz z Niemcami.I rzeczywiscie, bez przesady z tym Matlakiem, gwiazda to on juz nigdy nie bedzie (wazne zeby utrzyamywal w miare przyzwoity sredni ligowy poziom jak robil to do tej pory).
Pewnie ze chcialbym miec pseudo Diego ale ktos mi zajol :{ . Przyjmuje Cie do naszej redakcji odpowiedzialnej za robienie patchu. Zaraz po premierze gry przysle ci instrukcje bo troche tych bledow jest, trzeba sie wziac odrazu do roboty.... Ale nie dziw sie np. ze nie ma milara. Te wszystkie bledy wypadly przez to ze nie mielismy czasu na konsultacje, poniewaz naz reascher glowny byl w szpitalu przez 2 tygodnie. Pozdrawiam
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763448483 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.