Wlasnie wrocilem z Chorwacji. Zlotarog jest dobry. Jest jeszcze jedno jakies popularne ale nie pamietam nazwy, tez spoko. Oglnie kazde piwo jest dobre jak jest zimne.
Mamo, zamknij drzwi, kreślę krzyż to długa droga,
biorę kilku kumpli, dobre buty, suchy prowiant.
To nasza wojna brat więc kiedy odniosę ranę,
podnieś mnie, otrzep mundur i weź pod ramię,
w spieczone usta kropla wody, pójdźmy tam razem,
pola bitew są brunatne bo wsiąka w nie krew przegranych.
Odp: Browar! - 30/08/2005 22:40
Najlepszy browar jaki piłem to czeski Starobrno. Jak dla mnie mistrzostwo świata. Dobry jest także popularny w Czechach Radegast. A w Polsce to Carlsberg - najczęściej, Lech , Heineken, Pilsner Urqel. Bosman według mnie obniża swoje loty niestety coraz bardziej, w wakacje masakra. Zdażało się także pić piwka typu vip, fasberg, colt 45 i inne tego typu wynalazki w butelkach plastikowych ale na szczeescie nie zbyt czesto =) A może kto jaką wódeczke preferuje
Odp: Browar! - 30/08/2005 23:48
co do vodeczki to kazdy rodzaj, popieram polski przemysl spirytusowy
z browarka bosmanek zielony, czerwony jakos mi nie podchodzi zbytnio
ogolnie jak pic to vodke browarami ciezko sie najebac, chociarz ostatnio na melanzu w Mysliborzu po browarkach o dziwo zaniemoglem
Odp: Browar! - 31/08/2005 16:47
Mi ostatnio najbardziej podchodzi TATRA-Pils. Wczesniej pilem tylko Bosmany ale sa gorsze niz kiedys.....kac po nich meczy strasznie...:>
Odp: Browar! - 31/08/2005 16:55
Oczywiscie najczesciej Bosman, czasem Okocim czarny, czesto tez Volt Strong coby akumulatory podladowac - bo tani, mocny i w smaku niezly.
co do wódeczki to preferuje Luksusową i czasem Absolwenta (ale po tym mam czesto womita )
Kiedyś pilem tylko bronki ale kac po bronku jest straszny .
Teraz żeby sie naje.... to wole wódeczke, luksusowa albo maksimus .
W stanie wojennym było takie piwo" lekkie" taka lura ,że szczałeś dalej niż widziałeś a kacor taki, że pare razy "umierałem"
Teraz tylko na kaca dwa bronki wystarczą, trochę pospie i jak nowo narodzony.
[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]
Odp: Browar! - 03/09/2005 16:39
Najbardziej lubie Bosmana zielonego choć czerwony też jest dobry, pamiętam jeszcze kilka lat wstecz był Bosman brązowy on równierz mi bardzo smakował, a tak poza tym to jeszcze lubie Tyskie, Carlsberga i Hainekena. co do wódki to najbardziej mi wchodzą Absolwent, Bols i Luksusowa
Jeżeli chodzi o rekord to przyznam że nie mam zbyt mocnej głowy po 11 bosmanach zielonych urwał mi się film
Całe życie na MELANŻU!!!! POGOŃ SZCZECIN & LEGIA WARSZAWA
Odp: Browar! - 03/09/2005 17:30
Ja tam tylko leszka pije, Bosmany mi jakoś nie podchodzą choć czasami moge wypic . A co do vodeczki to kazdy rodzaj moge pic. ja po 9 bronkach i po 250 g moglem jeszcze pic choc sie zataczalem jak swinia
Choć życie ciąży a psychika siada, nie mogę się poddać!To Moja Zasada!
pamiętam jeszcze kilka lat wstecz był Bosman brązowy on równierz mi bardzo smakował
pamietam pamietam brązowego bosmana to byl Strong jak mnie pamiec nie myli ale pozniej wycofali
a widze ze tak o wodkach piszecie to ja sie tez wypowiem zubrowka przede wszystkim, a tak to w sumie prawie wszystkie wodki (kiedys pamietam jak arctice pilem - kac po niej byl nieziemski) a no i jeszcze spiryt rozrabiany rules
Odp: Browar! - 03/09/2005 19:09
tak tak Bosmanik (czerwony) the best , ale przez jakiś czas stracił na jakości.
teraz znowu jest w porzo.
poza tym wiadomo ---->lokalny patriotyzm -;
Odp: Browar! - 08/09/2005 11:23
a widze ze tak o wodkach piszecie to ja sie tez wypowiem zubrowka przede wszystkim, a tak to w sumie prawie wszystkie wodki (kiedys pamietam jak arctice pilem - kac po niej byl nieziemski) a no i jeszcze spiryt rozrabiany rules[/cytat]
żubrówka powiadasz...może byc tylko nie kupuj wiecej juz żołądkowej... a spirytus hmm moze i byl metny ale wchodzilo dobrze tyko mało było... Bąąąąk Bąąąąk
Bo fantazja jest od tego, aby bawić się aby bawić się na całego!!!!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772443798 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.