Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Rusza magazyn Ligowy w TVN.... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
muniek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8279 dni

*

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 24/07/2005 22:59
I jak wam sie podobal program?

Dla mnie jak narazie tragedia! Redaktorzy stremowani, myla sie w co drugim zdaniu. Troche to podchodzo pod poziom Faktu... Kolorowo, nuby smiesznie a tresci malo.

Najwiekszy skandal to herb Pogoni pokazany w zestawie par!!! Jest jakis mail do tego programu bo nie wyrobie...

Kto nie pije ten donosi....
rudolf
Kibic
Na forum od 7730 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 24/07/2005 23:01
widzieliscie juz ten magazynik (na tvn24 byl o 22 live) ?? to co mnie w nim strasznie wkurzylo to nasz Gryf!!! wszystkie zespoly mialy jakis normalny znaczek a te pajace oczywiscie musieli znow naszego Gryfa spieprzyc!!! ehh chyba trzeba im jakiegos maila poslac z bluzgami to moze znajda jakis wlasciwy wzor!!! :/

W moim sercu Pogoń i na dobre i na złe!!!
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7978 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 24/07/2005 23:19
o herbie prosze w temacie Herb Pogoni!!

a sam program hehe Darek Wdowczyk i Marek Jozwiak przy tych panach to mistrzowie swiata
skad oni ich wzieli - jesli byla jakas selekcja
jak zawsze musial byc Janek Tomaszewski
i do takiego magazynu ligowego aby byl na antenie potrzebowali umowy z C+, 30 sek meczu Arka - Legia, a reszta to zwykle newsy jakich pelno
mam nadzieje, ze to bedzie lepiej wygladac juz w srode

Orło
Kibic
Na forum od 8252 dni

*

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 25/07/2005 00:08
Program nie taki zły, nie ma co narzekać bo wreszcie ten program JEST!!! Za dużo skrótu nie pokazali, ale powiedzieli ze wiekszy fragment w srodowym wydaniu bedzie. Dziś zrobili taki premierowy odcinek, aby ludzie zobaczyli co i jak i ogólnie non stop podniecali się tym ze magazyn w odkodowanej TV. W środę zobaczymy jak to będzie normalnie wyglądać.

Babilon Team
qbajag
Kibic
Na forum od 8337 dni

**

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 25/07/2005 00:19
Dziennikarz TVN dla Mnie może być a ten z Rzeczpospolitej jakiś taki nimrawy był dziś...generalnie to trochę nie było sensu dziś robić tego programu...wszystko przez durny PZPN!

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
neon
Kibic
Na forum od 8018 dni

**

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 25/07/2005 00:21

polako_81 napisał:  

Kryniu567 napisał:  
Najlepiej kupić C+ 19 zł miesięcznie :]

jest C+ za 19zl ?? przez antene satelitarna czy jakos inaczej??

tez chcialbym wiedziec? ;-)

Braci sie nie traci...

Obrazek gif wstawiony na forum
rico
Kibic
Na forum od 7494 dni

*

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 25/07/2005 01:41
A mnie tylko wkurzyli jak gadali o frekwencji.. bo jak już się rozwodzą na ten temat to mogli by podac jak to wygląda w każdym klubie... i było by miło. A tak to się podniecali 10.000 na Arce zobaczymy jak zaczną przegrywać mecz po meczu ile bedzie.

Polskę trzeba nie wywalczyć, ale wypracować.
www.piotrkrzystek.pl - Piotr Krzystek i nowy stadion w Szczecinie
Święty
Kibic
Na forum od 7422 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 25/07/2005 08:26
Ale mają podniete z dziesięciu tysięcy na Arce...... U nas jak dobrze pójdzie to może z 15 tys będzie i jak jakaś dobra oprawa to dopiero mordy im opadną jak wygląda PRAWDZIWY dobing PRAWDZIWYCH kibiców.

Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
77
Kibic
Na forum od 7706 dni

Frekwencja i magazyn Ligowy na tvn i interii - 25/07/2005 09:00

rico napisał:  
A mnie tylko wkurzyli jak gadali o frekwencji.. bo jak już się rozwodzą na ten temat to mogli by podac jak to wygląda w każdym klubie... i było by miło. A tak to się podniecali 10.000 na Arce zobaczymy jak zaczną przegrywać mecz po meczu ile bedzie.

pewnie tylu ilu jest teraz na Pogoni czy na Lechu. swoją drogą fajnie byłoby znów pokibicować przy min. 10 tys. ludzi, bo ostatnio frekwencja na naszym stadionie to żenada! LUDZIE POPRAWCIE SIĘ!!!

co do magazynu ligowego w tvn to fajnie,że wreszcie coś jest. ale jast też co poprawiać. więcej obiecywałem sobie po interii, ale też się zawiodłem, słaba jakość plików i dodatkowo ściąganie płatne.

barcish
Kibic
Na forum od 7859 dni

**

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 25/07/2005 09:04

KEVIN_007 napisał:  
Ale mają podniete z dziesięciu tysięcy na Arce...... U nas jak dobrze pójdzie to może z 15 tys będzie i jak jakaś dobra oprawa to dopiero mordy im opadną jak wygląda PRAWDZIWY dobing PRAWDZIWYCH kibiców.

na stadion 12tysieczny wiecej niz 12 tysiecy osob nie wejdzie :P

POGOŃ SZCZECIN!
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8893 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 25/07/2005 09:22
Nie bylo tak tragicznie, ale tez nie ma nad czym sie zachwycac.
Wkurwil mnie po pierwsze kurczak zamiast naszego herbu, a po drugie wkurwiało mnie to że co chwile sobie przerywali, nie dawali gościom dokończyć zdań, przerywali im w polowie, wcinali sie w ich zdania itp..

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
Zieny
Kibic
Na forum od 7883 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 25/07/2005 09:57

neon napisał:  

polako_81 napisał:  

Kryniu567 napisał:  
Najlepiej kupić C+ 19 zł miesięcznie :]

jest C+ za 19zl ?? przez antene satelitarna czy jakos inaczej??

tez chcialbym wiedziec? ;-)

C+ kosztuje 19 zł ( nie wiem jak jest w kablowce) ale w cyfrze + zeby odbierac C+ musisz placic za pakiet ktory kosztuje chyba cos kolo 74 zl

Łobez zawsze z Pogonią
mks-1948
Kibic
Na forum od 7671 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 25/07/2005 10:00
Troche mało skrutów, po drugie herb Pogoni... bez komentarza ale zobaczymy pewnie w środe będzie więcej do pokazania bo i więcej meczy jest.

Ostatnio edytowany przez: mks-1948, 25 lipca 2005, 10:09 [1 raz(y)]

Kula
Kibic
Na forum od 7761 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 25/07/2005 10:32
kurwa mać!! Poprostu brechtam!1 Poprostu zajebisty dali Herb Pogoni chyba nie moa znalesc Prawidłowego!! Pozdro :D

POGOŃ & LEGIA

PS
Szczeper
Kibic
Na forum od 7548 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 25/07/2005 10:48
czemu wy tak narzekacie, przeciez tvn rzadko zajmowal sie sportem i nie maja dobrych prowadzacych i czeba sie z tym pogodzic jak na debiut to moim zdaniem niezle pozatym w srode bedzie wiecej meczy i moze bedzie jeszcze lepiej, trzeba im dac troche czasu

###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
GKSBełchatów
Kibic
Na forum od 7545 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 25/07/2005 11:12
Według mnie poziom programu tragiczny... prowadzący beznadziejny, próbował być śmieszny a był żałosny, przerywał gościom wypowiedzi wtrącając swoje idiotyczne nieraz uwagi, ciągle się mylił i poprawiał. Ten drugi prezentował poziom poprawny ale to chyba tylko dlatego, że mówił mało. Ta w założeniu śmieszna scenka z Włodarczykiem i Zygo też żenada, w ogóle magazyn strasznie chaotyczny, niektóre elementy "ni przypiął, ni wypiął" i do tego jeszcze to oczojebne, pomarańczowe studio, jakby nie mogli na swoim tradycyjnym stonowanym niebieskim zrobić. Widać, że TVN nie umie robić piłki nożnej, to samo było z meczami. Jak dla mnie program beznadziejny, nie umywa się do polsatowskiego 2 razy 45 Borka i Kołtonia (mimo, że nie lubię tego drugiego to klasy mu nie mogę odmówić). Takie moje zdanie...

TYSIĄCE SPRAW - JEDEN GKS. ANTY wIDZEW I rADOMSKO
byku
Kibic
Na forum od 7747 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 25/07/2005 11:30
Jak dla mnie to za duzo informacji chcieli przekazac majac za malo czasu.Lepiej byloby skupic sie na kilku a nie kilkunastu rzeczach i dzieki temu poprowadzic z ekspertami dluzsza normalniejsza rozmowe, a nie pytac sie o cos i nie sluchac odpowiedzi tylko zaraz przerywac.Wdowczyk praktycznie nie mogl sie wypowiedziec bo ten ciec zaraz mu przerywal.Ja na miejscu Wdowca bym sie wkurzyl i powiedzial , ze albo Pan da mi skonczyc albo wychodze.Co do scenki z Wlodarczykiem to zalosna,chcieli cos ciekawego smiesznego pokazac a zupelnie nie wyszlo.Mam nadzieje,ze to nie bedzie staly punkt programu.Oby w srode skrot z Pogońi i innych meczow byl dluzszy,mowiono o 5 minutach na spotkanie a tego z Legii to chyba ze 30 sekund bylo.Podsumowujac to pierwsze koty za ploty,oby z programu na program bylo lepiej.

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7758 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 25/07/2005 11:51

GKSBełchatów napisał:  
... Jak dla mnie program beznadziejny, nie umywa się do polsatowskiego 2 razy 45 Borka i Kołtonia (mimo, że nie lubię tego drugiego to klasy mu nie mogę odmówić). Takie moje zdanie...

Tylko Polsat ma spore doswiadczenie w robieniu relacji z imprez spotowyvh. Maja odrebny kanal dla sportu "Polsat Sport" gdzie zawsze jak ejst Liga Misrzow to jest studio juz od 20, dobry prowadzacy(Borek, albo ten drugi bodajze Bozydar ma na imie:P), goscie zawsze cos ciekawego powiedza i eksperci(Wdowczyk, Strejlal). Nie ma sensu porownywac 2x45 do tego magazynu ligowego. Cieszmy sie, ze bedzie mozna bramki zobaczyc w publicznej telwizji a tresc komentarzy mnie nie bedzie interesowac:P:P jak maja tak prowadzic ten magazyn na TVN-nie. Z czasem moze nabiora troche wprawy, a druga rzecz TVN nie ma takowych ludzi zwiazanych ze sportem a Borek i Kolton jezdza pzewaznie po calej Europie w Lidze Mistrzow, Borek zawsze powie cos ciekawego bo On poprostu kocha pilke i sie nia interesuje.

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
MKSkibol
Kibic
Na forum od 7454 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 25/07/2005 12:35
Polsat by to zrobil 100%lepiej!!king

Nieobliczalny użytkownik/Odmowa dostępu !!!!!POGOŃ SZCZECIN
Obrazek gif wstawiony na forum
Steryd
Kibic
Na forum od 8761 dni

**

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 25/07/2005 22:06

MKSkibol napisał:  
Polsat by to zrobil 100%lepiej!!king

Polsat zaglusza to co dzieje sie na trybunach.
Nie wiem czy robia to celowo, ale spiewy z trybun slychac bardzo niewyraznie i odnosi sie wrazenie, ze stadion spiewa na dwa glosy i w dodatku "zza blaszanego hangaru".

1948
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763442570 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.08 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005