Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Scarface
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7861 dni

*

Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 30/09/2004 21:54
NO COMMENTS ! ! ! ! ! ! ! polska piłka to kurwa dno kompletne ja pierdole jaka wiocha.

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8598 dni

Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 30/09/2004 22:16
WSTYD I HAŃBA KURWA !!!!! :(

Po życia kres!
Sadu
Kibic
Na forum od 8436 dni

Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 30/09/2004 22:17
Jak Wisła wygrywała z Parmami i Herthami, w imponujący sposób z Saragossą swego czasu, to ktoś w Hiszpani, Niemczech czy Włoszech trąbił, że ich piłka to kompletne dno? Saragossa przed meczem z Wisłą w swojej lidze wszystkich muciła, więc tam mieli mówić, "że skoro u nas Real przegrywa z Wisłą, to jesteśmy gorsi od Polaków" bleeeeee ble ble. Taki jest sport i tyle. Raz się wygrywa a raz przegrywa, cały urok. Więc przestańcie jebać :) Co do zarobków piłkarzy to może troche za dużo dostają, ale komuś nie licze.
Pozdro

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8082 dni

Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 30/09/2004 22:25
> Wybaczcie, ale chyba nie zdajecie sobie sprawy, że wyśmiewając Wisłę śmiejecie się z samych siebie. Mistrz Polski przegrywa z trzecią drużyną ligi gruzińskiej. A jednocześnie na naszym krajowym podwórku, jak mu się zachce, rozjeżdża rywali po 5:0 (tak jak nas), 7:1 (Zagłębie) i czasem zadowala się skromnym 4:0 (Płock). Ten wynik daje nam odpowiedź na pytanie, jaki poziom MY reprezentujemy.

Vaginaler Krebs racja, jedna odpowiedz mi się tylko nasuwa - dlatego nie Pogoń, Zagłębie czy Wisła P. gra w Pucharze UEFA czy nawet LM tylko Wisła, która wygrywa w Polsce w takich rozmiarach - Mistrz Polski najlepsza drużyna kraju.
Wynik Wisły z gruzinami (jak ktoś napisał 9 reprezentantów kraju, ja się w tym juz gubie) i wynik Legii (na tą chwilę 0:2) - są również reprezentanci kraju
jak to napawa optymizmem przed wyjazdowymi meczami repry z Austria i Walia??
cienko to widze
w lidze i tak czy Wisła czy Legia będzie wozić, sztuka polegała na tym żeby wypromować się wyżej i jak widać to się nie udało
co do wyniku Pogoń - Wisła (5:0) czym więcej czasu upływa tym mam wraźenie, że to chyba najdziwniejszy mecz jak ostatnio oglądałem, Pogoń grała, a Wisła strzelała i wygrała
dziś Wisła nie grała i nie strzelała oprócz jednej honorowej bramki

pzdr

ArP
Kibic
Na forum od 8324 dni

Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 30/09/2004 22:31
zgadzam sie z kolega, rozpierdolic wszystko i zacząć od nowa, to jedyne wyjscie!

Pogoń Szczecin MKS!
BINDA
Kibic
Na forum od 7825 dni

Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 30/09/2004 22:34
ŻE - NA - DA !!! brak mi słów aby to opisać!
Wronki w P.UEFA heh skandal
A w Legii gra tylko troche od 83min Smoliński, no i kibice robią swoje...

I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
Sadu
Kibic
Na forum od 8436 dni

Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 30/09/2004 22:39
> zgadzam sie z kolega, rozpierdolic wszystko i zacząć od nowa, to jedyne wyjscie!

Od czego zaczniecie chłopaki?:)

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8082 dni

Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 30/09/2004 22:39
komentator pan Kalinowski jak się nie myle jest dobry, albo źle słyszałem
Smoliński strzela na 1:2 teraz brama dla austrii, a on mówi 3:0 i to powtarza 2 lub 3 razy i nawet się nie poprawia, potem wspomina o bramce Smolińskiego

jestem trzeźwy :)

zarząd Wisły podał się do dymisji i Kasperczak może też to zrobić
Kubicki teraz poleci chyba - gorąco!!

Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8598 dni

Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 30/09/2004 22:41
> komentator pan Kalinowski jak się nie myle jest dobry, albo źle słyszałem
> Smoliński strzela na 1:2 teraz brama dla austrii, a on mówi 3:0 i to powtarza 2 lub 3 razy i nawet się nie poprawia, potem wspomina o bramce Smolińskiego
>
> jestem trzeźwy :)

no było tak :D gosciu zakrecony niezle :D :)

Po życia kres!
mem
Kibic
Na forum od 7862 dni

Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 30/09/2004 22:43
Właśnie padła 3 bramka dla Austrii. To co zrobił Boruc pozostawie bez komentarza. Niestety Legia nie sprostała drużynie z Wiednia. Coś mi się wydaje, że w Krakowie i Warszawie głowy polecą... Meczu Wisły nie oglądałem ale jeżeli chodzi o mecz Legii to jedyne co mi się podobalo to doping i bramka Smolińskiego...

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
ArP
Kibic
Na forum od 8324 dni

Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 30/09/2004 22:46
Nie pomoga reformy wszystko jest chore, trzeba budowac od podstaw, jak myslicie dlaczego Janas znow powolal na chama Rasiaka, bo k.... nie sport i wyniki w tym kraju sa najwazniejsze, a kasa. Pilkarzyki tez z gory rzadaja premi, a powinni zapierdalac, a nie wiedziec, ze maja to z gory.

Pogoń Szczecin MKS!
kontiii
Kibic
Na forum od 8346 dni

Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 30/09/2004 22:52
Szkoda słów na tych szmaciarzy !!!!!

POGOŃ SZCZECIN MKS
Mati.
Kibic
Na forum od 8180 dni

Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 30/09/2004 22:53
Jestem zażenowany postawą polskich klubów. W Wiśle już jest zadyma gdyż zardząd podał sie do dymisji i przypuszczam, że Kasperczak także się poda. Tym składem się dziwi jak nie awansowali. A w Legi jest pewień, że Kubicki opuści tej zimy Legie...nie robi ona żadnych postępów choć ma wiele młodych zdolnych graczy miedzy innymi Smolinski strzelec bramki. Wisła także nie zrobila kroku do przodu gdyż grała identycznie jak z Valarengą. Jednym słowem Wisła i Legia będą rewolucje, a Amice gratuluję awansu. Boje się już o wyniki meczu reprezentacji...poraszka...trzeba sie z tym wszystkim przespać:(:(

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
Pampers 1948
Kibic
Na forum od 7964 dni

Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 30/09/2004 23:00
Ja Pierdole Szkoda słow co sie dzis dzialo bo to byla naprawde Zenada :(

Hej POGOŃ Jesteśmy Z Tobą...Nie Opuścimy Cię...Nigdy Cię Nie Zdradzimy Bo My KOCHAMY CIĘ...
Bosman
Kibic
Na forum od 8002 dni

Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 30/09/2004 23:12
KURWA MAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest !!!
Wojtas.
Kibic
Na forum od 7923 dni

Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 30/09/2004 23:17
Legia poprostu niemiała szczęścia... Strzelała na bramke Didulicy (pokazał klase ) i piłka nie chciała wpaść np. Sagan z 5 metrów wprost w Didulice tak samo Włodar z głowki a Austriacy strzelali bramki "z niczego".
Gdyby w pierwszym meczu Włodar trafił do pustej bramki Legia mogło by być całkiem inaczej a tak w fazie grupowej są tylko wsioki z Wronek:(

Tylko Pogoń!
krasnian
Kibic
Na forum od 8238 dni

Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 30/09/2004 23:31
Sagan i Włodar to ligowi sredniacy, ktorzy nie radzili sobie w lksie,odrze, widzewie i slasku.Trafili w koncu do dobrej jak na polskie warunki druzyny i zrobilo sie o nich glosno. Sa drewniani,nie dorastaja Svitlicy do piet

krasnian
Kibic
Na forum od 8238 dni

Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 30/09/2004 23:33
Poza tym wyraznie w legii brak "mozgu", takiego jak Vuko lub Kucharski

mem
Kibic
Na forum od 7862 dni

Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 30/09/2004 23:36
krasnian istnieje coś takiego jak "edytuj post" na przyszłość...

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
GryfK
Kibic
Na forum od 8121 dni

Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 30/09/2004 23:46
Jak Wisła ma wygrywać, jak te pedryle (piłarze?) cały czas są u fryzjera!!! Szymkowiak to w ciągu pół roku zmienił już chyba 6 razy fryzurę! Szkoda że nie zafarbowali jaj może by im to pomogło - wygraliby!!!

Do boju MKS!!! Obrazek gif wstawiony na forum
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772468051 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005