| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Kto jedzie na Groclin?? - 26/08/2004 09:33
> > e a Ci co jada samochodami posiadaja wejsciowki na mecz? bo u nas podobno sprzedadza tylko tym co >maja czipy. wiec jak jade bez biletu to sadziecie ze dostane go w grodzisku ? tzn kupie
>
> Ile mozna? ehh...
> TAK, W GRODZISKU BEDZIESZ MOGL KUPIC BILET NA MECZ!
i tu wprowadzasz kolege w bład bo prawdopodobnie <tak mówi pani w Pogoni> nioe bedzie tam bileów ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto jedzie na Groclin?? - 26/08/2004 10:36
> > Jestemn ciekaw czy bedzie trzeba miec te indentyfikatory
> Od tej kolejki będą obowiązywały identyfikatory,ale jest sposób na obejście tej bzdury.Oczywiście z wiadomych względów nie podam go w tym miejscu bo czytają to również osoby,które mogą nam utrudnić wyjazd(te z legitymacjami i odznakami).Tak więc zapisywać się na autokar i o resztę się nie martwcie.
>SIEMKA!NA PEWNO MOZNA BEDZIE OMINAC TE IDIOTYCZNE CHIPY?NIE CHCIALABYM SIE ROZCZAROWAC W GRODZISKU GDYBY SIE OKAZALO,ZE BEZ CHIPOW NIE WPUSZCZAJA.NA AUTOKAR JUZ SIE ZAPISALAM,TYLKO JESZCZE NIE WIEM JAK Z TYMI CHIPAMI DOKLADNIE BEDZIE.
|
|
|
|
|
Odp: Kto jedzie na Groclin?? - 26/08/2004 10:50
> SIEMKA!NA PEWNO MOZNA BEDZIE OMINAC TE IDIOTYCZNE CHIPY?NIE CHCIALABYM SIE ROZCZAROWAC W GRODZISKU GDYBY SIE OKAZALO,ZE BEZ CHIPOW NIE WPUSZCZAJA.NA AUTOKAR JUZ SIE ZAPISALAM,TYLKO JESZCZE NIE WIEM JAK Z TYMI CHIPAMI DOKLADNIE BEDZIE.
tak jak juz pisal Patyk, nie martwcie sie, wejdziemy wszyscy, przeciez nie zostawiaja nas pod brama stadionu, glowny przyklad: do zabrza zapisalo sie 15 osob, a weszlo 60....
WIEC WSZYSCY DO GRODZISKA!
|
|
|
|
|
Odp: Kto jedzie na Groclin?? - 26/08/2004 16:36
Kurwa ludzie kto ma wolne miejsce a samochodze !!!!!!!!!!!!!! Bo juz nie ma zapisow na autobus jest pelny !!! Dokladam sie do paliwa !!!!! Ponawiam apel ng rr 7723498 lub tel 504026618 !!!! Jestem z prawobrzeza wiec nie ma klopotow z odwozeniem itd
|
Newcastle Upon Tyne FC Pogon Szczecin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|