Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> bukmacherstwo w internecie << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
johnson
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7930 dni

Odp: bukmacherstwo w internecie - 09/07/2005 13:59
Witam. Mam pytanie, mianowicie interesuję mnie jaki jest najlepszy buk internetowy??? Sam grałem w expekcie przez pół roku( poszło się j^&% 100zika) i nie byłem zadowolnony z tej firmy. Mało zakładów, słabo rozwinięte pojedyńcze zakłady itp. Obstwiałem głównie nogę na innych dyscyplinach średnio się znam. Tak więc co mi polecicie???

z Wichrem chwały!!!
Szołn
Kibic
Na forum od 7836 dni

Odp: bukmacherstwo w internecie - 09/07/2005 15:06

VasyL - Zawodowy Szaman napisał:  
Mam namiary do jednego z lepszych typerow platnych w Polsce. Chce 200zł miesiecznie za typy. jak ktos powaznie podchodzi do tego sportu, to proponuje skladke po 100zł i dzielenie sie typami ;]
Info na priv: Gg 1197179

Loooooolllll :) 200 zł miesięcznie za typy, przecież to śmiech na sali.

Johnson -> najlepsze buki to Pinnacle, Pointbet i Bet365. No i Betandwin, najlepszy dla początkujących.

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
kamiltum
Kibic
Na forum od 7911 dni

Odp: bukmacherstwo w internecie - 09/07/2005 15:30
No ja zalozylem 10 konta na 10 maili :D Myslalem poswiecic pare godzin na to, ale kurwa nie chce mi sie :( wiem, ze kilkaset zlotych mozna wyciagnac z tego w ten sposob, ale jakos dziwnie sie dzisiaj czuje. No ale 10 konto to 50 zl zawsze sie przyda na male granie ;)

Bzyku
Kibic
Na forum od 7826 dni

*

Odp: bukmacherstwo w internecie - 09/07/2005 17:27
ci co biorą 200zł za miecha to zwykle naciągacze

a ci co biorą 500zł za miecha to zwykle meganaciągacze ;)

a ci najlepsi typerzy nie muszą się sprzedawać bo doskonale zarabiają na tym co sami ugrają

kamiltum
Kibic
Na forum od 7911 dni

Odp: bukmacherstwo w internecie - 09/07/2005 18:33

Mam namiary do jednego z lepszych typerow platnych w Polsce. Chce 200zł miesiecznie za typy. jak ktos powaznie podchodzi do tego sportu, to proponuje skladke po 100zł i dzielenie sie typami ;]
Info na priv: Gg 1197179

To zrob tak, zainwestuj te 200 zl i sprzedawaj te typy po 10 zl i napewno zarobisz hehe. A ja i tak Ci mowie, ze to jest bajka

Szołn
Kibic
Na forum od 7836 dni

Odp: bukmacherstwo w internecie - 09/07/2005 23:17

Najlepsi typerzy biora 500zł za miecha... Wiec zamilcz :]

Buehuehue :) I chcesz mi powiedzieć, że naprawdę ktoś jest na tyle głupi, aby wydawać 500 zł? :) Najlepsi światowi typerzy oferują swoje usługi za 15-30 euro miesięcznie, tak jak powiedział Bzyku, nie muszą brać więcej, bo przy okazji obracają swoim szmalem.

Zdelegalizować traktor.
kamiltum
Kibic
Na forum od 7911 dni

Odp: bukmacherstwo w internecie - 12/07/2005 10:50

kamiltum napisał:  
No ja zalozylem 10 konta na 10 maili :D Myslalem poswiecic pare godzin na to, ale kurwa nie chce mi sie :( wiem, ze kilkaset zlotych mozna wyciagnac z tego w ten sposob, ale jakos dziwnie sie dzisiaj czuje. No ale 10 konto to 50 zl zawsze sie przyda na male granie ;)

I tym sposobem dzisiaj dostalem za darmo 50 zl :D:D:D a jakby jeszcze ktos mial jakiej namiary na podobne rejestracje to : gg 2811255 :D

Cz
Kibic
Na forum od 7738 dni

Odp: bukmacherstwo w internecie - 12/07/2005 11:57

kamiltum napisał:  

kamiltum napisał:  

I tym sposobem dzisiaj dostalem za darmo 50 zl :D:D:D a jakby jeszcze ktos mial jakiej namiary na podobne rejestracje to : gg 2811255 :D

oszuscie:P przez Ciebie ja nic nie dostalem...a zalozylem tylko jedno konto a dodatkowo dostalem maila zebym usunal reszte swoich kont :aaa:

www.sectorshop.net
Adriano
Kibic
Na forum od 8057 dni

Odp: bukmacherstwo w internecie - 12/07/2005 13:20

kamiltum napisał:  

kamiltum napisał:  

poczekaj kilka dni - zablokują wszytskie :D

"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."

"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"

"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
kamiltum
Kibic
Na forum od 7911 dni

Odp: bukmacherstwo w internecie - 12/07/2005 19:35

Adrian napisał:  

kamiltum napisał:  

kamiltum napisał:  

poczekaj kilka dni - zablokują wszytskie :D

I tu sie mylisz :P Jak byly bony na tlenie (o2) to wyciagnalem z tego jakies 2.000 zl :D (dwa tysiace). Oczywiscie konta nie sa na mnie tylko bralem adresy z jakiejs gazety :D No w sumie masz racje bo na jakies 50-70 kont az 2 mi zawiesili hehe. Wiec jak jeszcze ktos bedzie wiedzial o podobnej akcji to prosze o kontakt.
Pozdro

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8892 dni

Odp: bukmacherstwo w internecie - 12/07/2005 20:41

kamiltum napisał:  

I tu sie mylisz :P Jak byly bony na tlenie (o2) to wyciagnalem z tego jakies 2.000 zl :D (dwa tysiace). Oczywiscie konta nie sa na mnie tylko bralem adresy z jakiejs gazety :D No w sumie masz racje bo na jakies 50-70 kont az 2 mi zawiesili hehe. Wiec jak jeszcze ktos bedzie wiedzial o podobnej akcji to prosze o kontakt.
Pozdro

a ile z tego wyplaciles ?

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8892 dni

Odp: bukmacherstwo w internecie - 13/07/2005 15:43
osobiscie polecam bardzo Gamebookers, jest to bukmacher ktory ma bardo duza oferte, mnostwo live obstawienia, jest przyjemny w obludze i latwy, a takze do tej pory nie mialem okazji aby dawali limity

oto link do stronki
Gamebookers

jezeli ktos potrzebuej pomocy, chetnie pomoge, priv..... w profilu moje gg

kamiltum
Kibic
Na forum od 7911 dni

Odp: bukmacherstwo w internecie - 13/07/2005 15:57

JuN napisał:  

kamiltum napisał:  

Pozdro

a ile z tego wyplaciles ?

To co napisalem to jest suma tego co wyplacilem lacznie czyli ok. 2000 zl

Szołn
Kibic
Na forum od 7836 dni

Odp: bukmacherstwo w internecie - 15/07/2005 00:42

Szołn napisał:  

Najlepsi typerzy biora 500zł za miecha... Wiec zamilcz :]

Buehuehue :) I chcesz mi powiedzieć, że naprawdę ktoś jest na tyle głupi, aby wydawać 500 zł? :) Najlepsi światowi typerzy oferują swoje usługi za 15-30 euro miesięcznie, tak jak powiedział Bzyku, nie muszą brać więcej, bo przy okazji obracają swoim szmalem.

Heheeheh :D Znajdz mi "najlepszego swiatowego typera" co za miesiac bierze 30ojro :D lol

Heh, kompletnie zapomniałem o tym temacie :) A co do Twojego pytania - przewertuj sobie dział "Tips websites" na Bettingadvice, bodaj tylko Lakini żąda więcej niż 30 ojro za miecha (swoją drogą to wysoko się ceni, bo ja nie uważam go za super typera, co to za sztuka zrobić 600 jednostek w 3 lata mając nieograniczone pole wyboru - zresztą w ostatnich miesiącach najlepiej mu idzie typowanie konkursów piękności lub muzycznych, gorzej ze sportem). Teraz Twój ruch - pokaż mi stronę jakiegoś naprawdę znanego typera, który żąda 200 złotych za swoje typy.

A co do Gamebookers - wszystko byłoby pięknie, gdyby nie beznadziejnie niskie kursy, najniższe spośród czołowych firm na rynku (kursy na Asian Handicap to już parodia totalna). Mając portfel w postaci 14 czy 15 buków praktycznie nigdy nie zdarza się, aby najwyższy kurs na dane zdarzenie był akurat w GB - ilość moich operacji na tamtejszym koncie mówi sama za siebie, średnio 1-2 na miesiąc...

Ostatnio edytowany przez: Szołn, 15 lipca 2005, 00:47 [1 raz(y)]

Zdelegalizować traktor.
chrisxx
Kibic
Na forum od 8541 dni

Odp: bukmacherstwo w internecie - 17/07/2005 21:18

Wraz z kolegami opracowalem wysmienity system do regularnego wygrywania bukow :]. To zadna sciema, zainteresowanym wysylam symulacje.

Jedyny warunek to konto w jakims netowym buku. Najlepiej BaW.

a wyslij, zobaczymy co to jest:) ja na myslenie nad systemami z kumplem nie jeden wyklad na studiach przegadalismy:P [email protected]

KoniO
Kibic
Na forum od 7813 dni

Odp: bukmacherstwo w internecie - 18/07/2005 00:06
ja tez poprosze [email protected]

... Burza mózgów ... NAPIERDALA
Szołn
Kibic
Na forum od 7836 dni

Odp: bukmacherstwo w internecie - 18/07/2005 00:12

Zaden dobry typer nie reklamuje sie nagminnie na necie - on ma juz stala grupe klientow, ktorym wysyla typy

Pewnie. Problem w tym, że najpierw trzeba sobie wyrobić reputację. W necie, nigdzie indziej.

Swoja droga jesli uwazasz, ze Lakini to dobry typer to jestes w bledzie. Obstawiac to on potrafi - konkurs Eurowizji lub wybory w UK.

Przecież wyraźnie napisałem, że nie uważam go za dobrego typera :)

GB ma slaba oferte kursow? Grasz to Ty moze grasz, ale na "sucho" w jakis smiesznych serwisach, badz na kartce papieru, a wiedze czerpiesz z tego co przeczytasz na forach, a nie z wlasnego doswiadczenia.

O czym Ty bredzisz? :) GB oferuje zaniżone kursy na większość dyscyplin, a przy AH "zasysa" mniej więcej 15% (kursy rzędu 1.85 - 1.85) - porównaj to sobie z takimi firmami jak Pointbet, Pinnacle, Bet365, nawet chujowy 10bet oferuje lepsze kursy.
Bezpieczeństwo - owszem. Brak limitów - owszem. Ale dobre kursy? Ni chuja.

GB ma dobra oferte, nie robia walkow jak zlodziejski BaW, a kursy na tenis maja o wiele ciekawsze.

BAW robi wałki tym, którzy próbują robić bezczelne wałki ich kosztem - np. tworząc po kilka kont (lub po jednym w każdej podfirmie). I zapewne zaliczasz się do tych osób, nie dziw się więc że dostałeś limit lub zablokowali Ci konto. Ja z Betandwin mam akurat bardzo dobre doświadczenia, także (o dziwo!) z supportem.
I powtórzę jeszcze raz - w GB grałem, problem w tym że ilekroć chciałem coś pograć, to gdzie indziej znajdowałem lepszą ofertę. Przypadek?

No, ale pewnie typer Twojego poziomu gra w Pinnacle, albo Olimpicu :]

Co to znaczy "typer mojego poziomu"? Czy ja do kurwy nędzy kreuję się na eksperta? W Pinnacle gram i notabene idzie mi tam bardzo przeciętnie, w Olimpicu (Olympic Sports?) nie grałem nigdy i raczej nie będę tam grał.

Proponuje zmienic kreowanie swojego mentorskiego obrazu "co to nie ja".

Hehe... i kto to mówi :)

Pozdrawiam.

Zdelegalizować traktor.
kamiltum
Kibic
Na forum od 7911 dni

Odp: bukmacherstwo w internecie - 18/07/2005 00:40

Wraz z kolegami opracowalem wysmienity system do regularnego wygrywania bukow :]. To zadna sciema, zainteresowanym wysylam symulacje.

Jedyny warunek to konto w jakims netowym buku. Najlepiej BaW.

Jesli to nie progresja to wyslij na : [email protected]

Cz
Kibic
Na forum od 7738 dni

Odp: bukmacherstwo w internecie - 18/07/2005 11:40
Vasyl mam pytanie ten sytem to progresja?Bo jak progresja to wcale nie jest taki dobry system,chyab ze dysponujesz sporym wkladem.

www.sectorshop.net
Trudne sprawy
SKPS Portowcy
Na forum od 8304 dni

Odp: bukmacherstwo w internecie - 18/07/2005 22:00
grajcie na chybil trafił to jest najlepszy system:) kolego J miałes wpasc do mnie do roboty.Pozdrawiam jedna firme bookmacherska:)

Surowi rodzice
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763382153 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005