Odp: bukmacherstwo w internecie - 09/07/2005 13:59
Witam. Mam pytanie, mianowicie interesuję mnie jaki jest najlepszy buk internetowy Sam grałem w expekcie przez pół roku( poszło się j^&% 100zika) i nie byłem zadowolnony z tej firmy. Mało zakładów, słabo rozwinięte pojedyńcze zakłady itp. Obstwiałem głównie nogę na innych dyscyplinach średnio się znam. Tak więc co mi polecicie
Odp: bukmacherstwo w internecie - 09/07/2005 15:30
No ja zalozylem 10 konta na 10 maili Myslalem poswiecic pare godzin na to, ale kurwa nie chce mi sie wiem, ze kilkaset zlotych mozna wyciagnac z tego w ten sposob, ale jakos dziwnie sie dzisiaj czuje. No ale 10 konto to 50 zl zawsze sie przyda na male granie
Buehuehue I chcesz mi powiedzieć, że naprawdę ktoś jest na tyle głupi, aby wydawać 500 zł? Najlepsi światowi typerzy oferują swoje usługi za 15-30 euro miesięcznie, tak jak powiedział Bzyku, nie muszą brać więcej, bo przy okazji obracają swoim szmalem.
No ja zalozylem 10 konta na 10 maili Myslalem poswiecic pare godzin na to, ale kurwa nie chce mi sie wiem, ze kilkaset zlotych mozna wyciagnac z tego w ten sposob, ale jakos dziwnie sie dzisiaj czuje. No ale 10 konto to 50 zl zawsze sie przyda na male granie
I tym sposobem dzisiaj dostalem za darmo 50 zl a jakby jeszcze ktos mial jakiej namiary na podobne rejestracje to : gg 2811255
poczekaj kilka dni - zablokują wszytskie
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
I tym sposobem dzisiaj dostalem za darmo 50 zl a jakby jeszcze ktos mial jakiej namiary na podobne rejestracje to : gg 2811255
poczekaj kilka dni - zablokują wszytskie
I tu sie mylisz Jak byly bony na tlenie (o2) to wyciagnalem z tego jakies 2.000 zl (dwa tysiace). Oczywiscie konta nie sa na mnie tylko bralem adresy z jakiejs gazety No w sumie masz racje bo na jakies 50-70 kont az 2 mi zawiesili hehe. Wiec jak jeszcze ktos bedzie wiedzial o podobnej akcji to prosze o kontakt.
Pozdro
I tu sie mylisz Jak byly bony na tlenie (o2) to wyciagnalem z tego jakies 2.000 zl (dwa tysiace). Oczywiscie konta nie sa na mnie tylko bralem adresy z jakiejs gazety No w sumie masz racje bo na jakies 50-70 kont az 2 mi zawiesili hehe. Wiec jak jeszcze ktos bedzie wiedzial o podobnej akcji to prosze o kontakt.
Pozdro
Odp: bukmacherstwo w internecie - 13/07/2005 15:43
osobiscie polecam bardzo Gamebookers, jest to bukmacher ktory ma bardo duza oferte, mnostwo live obstawienia, jest przyjemny w obludze i latwy, a takze do tej pory nie mialem okazji aby dawali limity
Pozdro
a ile z tego wyplaciles ?
To co napisalem to jest suma tego co wyplacilem lacznie czyli ok. 2000 zl
Najlepsi typerzy biora 500zł za miecha... Wiec zamilcz
Buehuehue I chcesz mi powiedzieć, że naprawdę ktoś jest na tyle głupi, aby wydawać 500 zł? Najlepsi światowi typerzy oferują swoje usługi za 15-30 euro miesięcznie, tak jak powiedział Bzyku, nie muszą brać więcej, bo przy okazji obracają swoim szmalem.
Heheeheh Znajdz mi "najlepszego swiatowego typera" co za miesiac bierze 30ojro
Heh, kompletnie zapomniałem o tym temacie A co do Twojego pytania - przewertuj sobie dział "Tips websites" na Bettingadvice, bodaj tylko Lakini żąda więcej niż 30 ojro za miecha (swoją drogą to wysoko się ceni, bo ja nie uważam go za super typera, co to za sztuka zrobić 600 jednostek w 3 lata mając nieograniczone pole wyboru - zresztą w ostatnich miesiącach najlepiej mu idzie typowanie konkursów piękności lub muzycznych, gorzej ze sportem). Teraz Twój ruch - pokaż mi stronę jakiegoś naprawdę znanego typera, który żąda 200 złotych za swoje typy.
A co do Gamebookers - wszystko byłoby pięknie, gdyby nie beznadziejnie niskie kursy, najniższe spośród czołowych firm na rynku (kursy na Asian Handicap to już parodia totalna). Mając portfel w postaci 14 czy 15 buków praktycznie nigdy nie zdarza się, aby najwyższy kurs na dane zdarzenie był akurat w GB - ilość moich operacji na tamtejszym koncie mówi sama za siebie, średnio 1-2 na miesiąc...
Ostatnio edytowany przez: Szołn, 15 lipca 2005, 00:47 [1 raz(y)]
Zaden dobry typer nie reklamuje sie nagminnie na necie - on ma juz stala grupe klientow, ktorym wysyla typy
Pewnie. Problem w tym, że najpierw trzeba sobie wyrobić reputację. W necie, nigdzie indziej.
Swoja droga jesli uwazasz, ze Lakini to dobry typer to jestes w bledzie. Obstawiac to on potrafi - konkurs Eurowizji lub wybory w UK.
Przecież wyraźnie napisałem, że nie uważam go za dobrego typera
GB ma slaba oferte kursow? Grasz to Ty moze grasz, ale na "sucho" w jakis smiesznych serwisach, badz na kartce papieru, a wiedze czerpiesz z tego co przeczytasz na forach, a nie z wlasnego doswiadczenia.
O czym Ty bredzisz? GB oferuje zaniżone kursy na większość dyscyplin, a przy AH "zasysa" mniej więcej 15% (kursy rzędu 1.85 - 1.85) - porównaj to sobie z takimi firmami jak Pointbet, Pinnacle, Bet365, nawet chujowy 10bet oferuje lepsze kursy.
Bezpieczeństwo - owszem. Brak limitów - owszem. Ale dobre kursy? Ni chuja.
GB ma dobra oferte, nie robia walkow jak zlodziejski BaW, a kursy na tenis maja o wiele ciekawsze.
BAW robi wałki tym, którzy próbują robić bezczelne wałki ich kosztem - np. tworząc po kilka kont (lub po jednym w każdej podfirmie). I zapewne zaliczasz się do tych osób, nie dziw się więc że dostałeś limit lub zablokowali Ci konto. Ja z Betandwin mam akurat bardzo dobre doświadczenia, także (o dziwo!) z supportem.
I powtórzę jeszcze raz - w GB grałem, problem w tym że ilekroć chciałem coś pograć, to gdzie indziej znajdowałem lepszą ofertę. Przypadek?
No, ale pewnie typer Twojego poziomu gra w Pinnacle, albo Olimpicu
Co to znaczy "typer mojego poziomu"? Czy ja do kurwy nędzy kreuję się na eksperta? W Pinnacle gram i notabene idzie mi tam bardzo przeciętnie, w Olimpicu (Olympic Sports?) nie grałem nigdy i raczej nie będę tam grał.
Proponuje zmienic kreowanie swojego mentorskiego obrazu "co to nie ja".
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763382153 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.