| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Co was w życiu wkur***?? - 07/07/2004 02:04
mnie wkurwia:
- many który na boisku zamiast grać to cały czas coś pierdoli
- że nie mogę wygrać w toto-mixa
- że musze zapierdalać do piwnicy po ziemniaki
- że mam zjebanego kompa
- i że omine przez jakiś pierdolony wyjazd mecz Pogoń-Lech
to byłoby na ten czas tyle
|
|
|
|
|
Odp: Co was w życiu wkur***?? - 07/07/2004 10:16
Mnie wkur*** KFc w galaxy moja siostra kupiła wczoraj zestaw Mega kubełek i dwa zingery spieszyła się do domu bo ja pilnowałem jej dzieci a miałem jeszce 1 godz. i musiałem jechać do domu bo czekałem na kogoś ! Przyszła do domu wszystko rozpakowała i NIE BYŁO DWÓCH ZNGERÓW KFC ojebało moja siostre na 12 zł !
|
Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
|
|
|
|
Odp: Co was w życiu wkur***?? - 08/07/2004 13:17
Co Mnie wkurwia no wiec
Klejtka z Najsłabszego Ogniwa Kazia Szczuka 
To ze Mezo itp. jest zajebistym przedstawicielem hip hop(pola) wedlug rzeszy ludzi...
WKurwia mnie to ze przez jakiegos losia z mojej sieci mialem bana na FORUM !!!!
Vide Pavel15 goscie co wiecej gadaj niz graja albo nic nie graja (drewniaki) i musze sie nie potrzebnie denerwować...
Kurwa mnie to ze jeszcze porzadnie sie w to lato nie zajebałem
Ze nie wiem gdzie bede jechać na wakcje
Brak kasy
Policja nawet sobie na przystanku nie mozna posiedziec spokojnie...i poczekac na nocną jedynke
wkuirwia mnie to ze moj blog sie jebie...
Wkurwiaja mnie ludzie co nie spiewaja na meczach
Napinacze internetowi
no narazie koniec...
Eeee jeszcze to ze dziś grałem w piłe i sie zjebanie grało i to ze mi halówki sie rozjebały ! :/
[Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2004-07-08 15:53]
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co was w życiu wkur***?? - 06/08/2004 23:21
Mnie WNERWIA Dziewczyna(Zazdrosna) i to ,że Pogoń niema mistrza Polski
|
Forza Juve Forza MKS !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co was w życiu wkur***?? - 07/08/2004 04:40
E tam...
Ostatnio (tydzien temu-czwartek) koleszka chcial jechac do Warszawy, nie dojsc ze musial 30 klockow za 3.54 zl przejechac (a to dusi-grosz jeabny), to jeszcze musail wracac bo jak sie okazalo sklad do sto(L)icy nie mogl pojechac!
No a co mnie wkurwia...
- To ze spac mi sie nie chce, a bede chcial jechac nad jezioro i jak zwykle sie nie wyspie :[
- To ze niedojsc ze kosza trawe o 8 rano to robia to przez cale poludnie :[
- To ze od rana dzieciaki drą pape i piszcza chuj wie po co?! Jakby sie nie mogly normalnie bawic :[
- To ze niektorzy nie moga zaczaic ze lubie sobie pospac i o godz (!) 12 wpadaja na chama zeby im plyte wypalic :[
- To ze ludzie przychodza na mlyn i zamiast spiewac stoja i sie ciesza (chuj wie po co) i to ze jak juz spiewaja to przekrecaja piesni (tak kurwa ciezko sie naucyc jak sie nie umie?!) :[
- To ze Batata nie strzelil z (L) tego co powinien
- To ze jak Portowcy przegraja mecz to wszyscy (oczywiscie nie wszyscy) gadaj ze spaddniemy a jak wygramy to puchary mamy pewne :[
- To ze kurwa co poranek do wieczora ktos u mnie na osiedlu ma manie O-Zone'a. I w petelke puszcza "Maija hi, maija ha, maija sialalalala..." - no kurwa pierdolca mozna dostac! :[
- To ze musze czekac godzine na nastepny autobus nad jezioro bo ktos mnie zle poinformowal o rozkladzie jazdy :[
No i starczy narazie... [Ostatnio edytowane przez kl@Nu: 2004-08-07 12:38]
|
|
|
|
|
Odp: Co was w życiu wkur***?? - 07/08/2004 10:24
No to teraz moja kolej, wkurwia mnie:
Kazimiera Szczuka
Kraj pedałów i lezb czyli Holandia i wszyscy z wyjątkiem Davidsa i Makaaya Holendrzy
Man UTD
To że moja siostra pojechała sobie nad jezioro a ja muszę 3 dzień siedzieć w domu i pilnować ekipy remontowej
To że mam problem z zakupem Alkoholu
Cany gandzi     
To że w wakacje tak jak i w dni powszednie w TVP nic nie ma
Emeryci w tramwajach
A. Ptak
D. Ptak
M. Jurczyk
L. Miller i całe SLD
Peja
Komentatorzy z TVP
Canal + i TVN
Michał Wiśniewski
Telezakupy Mango
I ludzie którzy potrafią się dopierdolić na ulicy za nic.
Jak coś mi jeszcze przyjdzie do głowy to dopiszę. [Ostatnio edytowane przez Orło: 2004-08-07 10:26]
|
Babilon Team
|
|
|
|
Odp: Co was w życiu wkur***?? - 07/08/2004 11:15
Coż jak wszyscy płaczą to ja też ;-) Wkur...a mnie BIERNOŚĆ LUDZKA i brak inicjatywy wraz z totalną bezproduktywnością intelektualną narodu. O Kur..a ale mnie to rozsadza.
Acha bym zapomniał - wkur..ją ,mnie białogłowi kierowcy - won z drogi pryki bo się sami pozabijacie, trochę samokrytyki. [Ostatnio edytowane przez ARO: 2004-08-07 11:17]
|
|
|
|
|
Odp: Co was w życiu wkur***?? - 07/08/2004 12:03
mnie na chwilę obecna wkurwia wszystko.... taki klimat jakiś 
najbardziej wkurwia mnie to że zamiast być teraz w drodze do Zabrza pisze głupoty na necie...
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Co was w życiu wkur***?? - 07/08/2004 12:28
mnie wkurwia wiele rzeczy ale najbardziej to jak brzychodza ludzie na piekielko i nie spiewaja tylko by chcieli sobie posiedziec na krzeselko i pogladac mecz,jebane pikniki chadza na 11 i 12 bo bilety sa tansze.ja juz bym wolal rzeby na pieklo przychodzilo 500 osob ktore spiewaja niz ponadz 2000 ktorzy patrza na mecz.jeszcze wkurwia mnie to ze nie mam kasy na tatuaz
|
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
|
|
|
|
Odp: Co was w życiu wkur***?? - 07/08/2004 12:28
Mnie wkurwia , że:
- stara każe mi chodzić w kapciach
- mam kompa na spółe z bratem
- transfer Terleckiego i to że gra w 1 składzie zamiast Łabędzkiego
- niem mam hajsu na biwak
- przegraliśmy mecz z (L)egią
To narazie wszystko
|
Tylko Pogoń!
|
|
|
|
Odp: Co was w życiu wkur***?? - 07/08/2004 15:59
Mnie wkurwia:
-kazda przegrana Pogoni, mam potem zjebany tydzien
-to ze mam kompa na spolke z bratem
-11-letnie dziewczynki non stop pisza mi na GG ze mnie kochaja
i wiele innych rzeczy
|
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6