| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 11/06/2004 11:18
> jezeli takie transfery by
> weszly to jestem pewien ze Pogon za rok ma wicemistrza za LEGIA!!
Co wy tak z
> tą Legią, Legia jest słaba bedziemy lepsi od niej
nie wiem czy taka slaba ale zkmin jedo:
po 1- Legia zostala wicemistrzem, uciekl jej pp i napewno w nowym sezonie powalczy o MISTRZA!!
po2 - z tego co mozna usleszc zobacz jakich transferow dokonuja a niech jeszcze przyjdzie starszy Zewlakow to maja atak lepszy od wisly
po3 - miejsce za Legia nie bedzie zadna porazka ale pokazaniem wisla i innym cwelom kto zadzi w Polsce!!!
pozdro dla kumatych
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 11/06/2004 11:30
> Jay-J Rachwal z tego o ile dobrze pamietam nie jest mlodszy od
> Łabedzkiego.Rachwal talent to moze i ma ale nic specjalnego w jego grze nie
> widze.
mac zgadzam sie z Toba a poza tym chlopak moze miec przesrana kariere bo w ktoryms meczu doznal powaznej kontuzji oka i zbyt duzy wysilek grozi ze odklei mu sie siatkowka oka
ja tam nie wiem czy mu sie odkleji czy przykleji ale nieche go tu widziec!!!
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 11/06/2004 14:13
> > jezeli takie transfery by
Co wy tak
> z
nie wiem czy taka slaba
> ale zkmin jedo:
po 1- Legia zostala wicemistrzem, uciekl jej pp i napewno w
> nowym sezonie powalczy o MISTRZA!!
po2 - z tego co mozna usleszc zobacz jakich
> transferow dokonuja a niech jeszcze przyjdzie starszy Zewlakow to maja atak
> lepszy od wisly
po3 - miejsce za Legia nie bedzie zadna porazka ale pokazaniem
> wisla i innym cwelom kto zadzi w Polsce!!!
pozdro dla kumatych:
No comments
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 11/06/2004 14:39
> jezeli takie transfery by
Co wy tak z
Nie zgadzam się na dzień dzisiejszy Legia ma lepszy skład od nas pzoatym żekomo mają dojść do nich Żewłakow i Jeleń.
Uważam że po odpowiednich wzmocnieniach typu Adżem,Wiśniewski, Kompała / Mięciel będziemy w stanie powalczyć z każdym w Polsce i każda drużyna będzie musiała się z nami liczyć. Miejmy nadzieję że Ptak znajdzie kogoś kto będzie mógł w ataku rywalizować z Olo bo Bugi jest raczej zasłaby na 1 lige....
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 11/06/2004 15:48
Borys - Jelen ma oferte z portugalii i zdaje mi sie ze tak przejdzie:
Najlepszy pilkarz Wisły Płock może opuścić jej szeregi. Ireneusza Jelenia chce kupić prezydent portugalskiego CS Marítimo Jose Carlos Pereira.
Prezydent CS Marítimo oglądał ostatni mecz Wisły Płock z GKS-em Katowice
- To nie byl specjalnie udany mecz, dla Jelenia też. - ocenił.
Jednak nie zmienił zdania co do celowości transferu Ireneusza Jelenia i już jutro rozpocznie negocjacje z prezydentem Wisły Płock.
CS Naritimo zajęło w ostatnim sezonie szóste miejsce w lidze portugalskiej.
nie stsety ale zrodlo to:Tempo
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 11/06/2004 20:04
> Jak każdy tkie życzenia robi. To ja poproszę Bartka Karwana. Hertha
> zapowiedziała, żę nie przedłuży z nim kontraktu wiec.... Dawidek ruszaj do
> Berlina.
Przydałby sie na prawa pomoc nie najmocniejszą
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 11/06/2004 21:14
Karwan najpewniej wróci do Legii. A poza tym, czy naprawdę potrzebny nam zawodnik, który przez długie miesiące praktycznie w ogóle nie grał?
|
Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 12/06/2004 21:44
Drodzy Portowcy
Nie chce was martwić, ale dwa lata temu o tym czasie w naszych szeregach panował równie wielki optymizm, trener Baniak był wychwalany pod niebiosa a my już mieliśmy gnac po mistrzostwo. Realia ligi okazały sie jednak straszne a krótka w niej nieobecnosc spowodowała, że niektórzy zapomnieli, że nie każda drużyna nazywa sie Stal Gorzyce, KS Myszków lub Polar Wrocław starcie z Legia, Wisłą, Amiką i im podobnym spowodowało że musieliśmy posypać głowy popiołem i walczyć o utrzymanie. A szybko przekonaliśmy się, że pierwszym transwerem, którego powinniśmy dokonac zaraz po awansie powinna byc zmiana trenera Baniaka na kogos kto umie sobie radzić w pierwszej lidze a przy całym szacunku dla Bogusia on tego nie potrafi. Dlatego skoncentrujcie sie na tym żeby wasza drużyna spokojnie osiagneła środek tabeli i nie obiecujcie sobie zbyt wiele bo rozczarowanie jest potem ogrmne.
P.S.
Gratki spowodu awasnu i do zobaczenia nie ważne czy na Bułgarskiej czy na Twardowskiego 
|
...byc gwiazdą, gwiazdą, ludzi fantazją, wyzwalać zazdrośc, ja chce być gwiazdą...
To jest ta bejbe Vasyla?
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 13/06/2004 00:20
chciałbym dodać że gdy lech świętował awans, druga liga nie była tak mocno obsadzona jak teraz. Wiele drużyn biło się o 1 lige nie tylko Pogoń, a że ona wyszła z tej walki zwycięsko świadczy o jakimś poziomie.
Zgodze się z lechitką że po wielkim optymizmie w realiach moze przyjść rozczarowanie. Co do pana BB to bym spekulował, aby dać mu szanse się wykazać dalej z tym nowym systemem gry , zwalnianie go teraz byłoby poprostu bezsesnu.
|

Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym
Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 13/06/2004 10:31
Zgadzam sie po czesci z wami i po czesci z Lechitka..dopiero swietowalismy awans do 1 ligi a tu sie juz mysli o pucharach...a jak Pogon bedzie walczyc o utrzymanie to wszyscy beda miec pretensje do Ptaka za to ze obiecal puchary itd. a ja widze ze kibice sami sobie robia nadzieje...A co do transferow to Adzem i Mieciel ok...ale Kompala mi nie pasuje
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 13/06/2004 17:54
No własnie Panowie i Panie (nawet z Lecha) przemaglowalismy tutaj juz wszystkie mozliwe pozycje na boisku , a sprawa BB nie została poruszona. Wyobrazmy sobei (czysto hipotetycznie oczywiscie ze BB dotaje kuszaca oferte pracy na cyprze przykłądowo i co wtedy??
Jakie propozycje ! polskei zagraniczne , a co myslicie o sprowadzeniu jakiegos zagranicznego trenera który mógłby wniesc troszke swierzosci obiektywizmu , a moze i dobrych ów ze swojego kraju!
PS przepraszam za załozenie nowego tematu pomyłka
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 14/06/2004 04:31
Nieoficjalne informacje zdają się potwierdzać. Mamy pierwszy transfer.
Niestety, chyba nie taki, jakiego byśmy sobie życzyli - do Jagiellonii niemal na pewno odchodzi Adrian Napierała. Prasa białostocka huczała o tym od dobrych dwóch tygodni, podobno piłkarz pojawiał się już dwukrotnie w siedzibie klubu.
Ciekawe jest tylko to, że żadna ze stron Pogoni nawet nie pisknęła słówkiem o możliwości odejścia...
|
Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 14/06/2004 09:23
> Nie ma to jak pozbywać się najzdolniejszych piłkarzy
chlopak w II lidze nie otrzymywal szansy gry, wiec watpie by Baniak i w pierwszej dal mu pograc. nie ma co Napieraly na sile trzymac. poza tym nie znamy jescze szczegolow transferu. nie wiemy czy to transfer definitywny, czy wyypozyczenie. spoko, jak transfer/wypozyczenie stanie sie faktem, wtedy bedziemy mogli dyskutowac.
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 14/06/2004 09:30
W tych meczach w ktorych wystapil w rundzie jesiennej Napierala oraz w grach kontrolnych wyraznie pokazaaly ze jst lekko sztywny I niech lepiej sie ogra gdzies, nabierze pewnosci i skutecznosci i wraca. Nie ma co za nim płakać...
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6