| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Finał Pucharu Polski: Legia- Lech - 01/06/2004 22:31
> Przegrywac tez trzeba umiec...Niektorych szalikowcow Legii nie mozna nazwac
> kibicami,to sa poprostu pojebani ludzi,dla ktorych powinno sie reaktywowac
> Oswiecim!!
Ty kurwa nie przesadziłes Jebnij sie w łep
|
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Finał Pucharu Polski: Legia- Lech - 01/06/2004 22:55
Jak niewiesz co sie dzialo to nie pierdol widocznie kibice legii mieli powod zeby zdjac flagi i probowac dostac sie do lecha ,mam nadzieje ze na koniec listkiewiczowi jebanemu cwelowi ktos dojebal i zubrzyckim ,plus za akcje ,chcieli swietowac na krytej to maja trzeba bylo isc na boisko a najbardziej wkurwili mnie jebani dziennikarze tvp pokazujac co chwile akcje pilkarzykow zamiast tego co sie dzialo !
|
|
|
|
|
Odp: Finał Pucharu Polski: Legia- Lech - 01/06/2004 22:55
> Plus dla Legii za akcje na krytej
Pojebany jesteś koleś, za co plus, za wiejskie zachowanie.
Z legią tak zawsze, jak wygrywa to wszystko cacy, a jak przegrywa to by tylko dymili.
Jakoś podczas meczu, jak lech spiewał, POGOŃ ŚL****E SY**M JE***E, to jakoś nie słyszałem ma Łazienkowskiej dopingu dla Pogoni, a na twardowskiego co 5 min. Legia i Legia. Śmiechu warte. [Ostatnio edytowane przez ONLY MKS: 2004-06-01 22:56]
|
|
|
|
|
Odp: Finał Pucharu Polski: Legia- Lech - 01/06/2004 22:58
> Jak niewiesz co sie dzialo to nie pierdol widocznie kibice legii mieli powod
> zeby zdjac flagi i probowac dostac sie do lecha ,mam nadzieje ze na koniec
> listkiewiczowi jebanemu cwelowi ktos dojebal i zubrzyckim ,plus za akcje
> ,chcieli swietowac na krytej to maja trzeba bylo isc na boisko a najbardziej
> wkurwili mnie jebani dziennikarze tvp pokazujac co chwile akcje pilkarzykow
> zamiast tego co sie dzialo !
To jak jestes tak wtajemniczony to moze napisz jaki byl powod,bo moim zdaniem przegrana... [Ostatnio edytowane przez mornel: 2004-06-01 23:02]
|
|
|
|
|
Odp: Finał Pucharu Polski: Legia- Lech - 01/06/2004 23:02
Widze ze nadal nie umiesz czytac ze zrozumieniem slowo wiodcznie mialo w domysle pytanie a nie stwierdzenie pozatym co cie to obchodzi ty tylko ubostwiasz pilkarzykow idz na forum przegladu sportowego albo pilki nozej a jak juz cie to tak interesuje to napewno sie dowiesz a potem bedziesz mogl krakac ptakopikniku.
|
|
|
|
|
Odp: Finał Pucharu Polski: Legia- Lech - 01/06/2004 23:03
zeby Wlodarczyk wtedy trafil w bramke a nie w poprzeczke ,ehhh ,ale co tu kryc patrzac na gre w obu meczach to Legia zagral w sumie moze jedna dobra polowe i tyle ,a Lech w sumie to zagrali jedna polowe a przez pozostale 3 sie bronili ale na Legie wystarczylo, przykro bylo patrzec ,a kibice dali rade (przez TV to pewnie i tak nie oddawalo nawet w polowie tego co sie tam dzialo) doping caly mecz (czasem costam bylo pyrkow slychac (smieszne ale najlepiej to im chyba arka gdynia wyszlo )) choc mikrofon byl na krytej i czasami slychac bylo ze "kryta" bywala przekrzykiwana przez "odkryta" no i wygrywal spiker ktory w odpowiedzi na wzmozone kolejki po kielbaski prosil "Wszyscy kibice ze swoich miejsc dopinguja Legie" 
|
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
|
|
|
|
Odp: Finał Pucharu Polski: Legia- Lech - 01/06/2004 23:05
> Przegrywac tez trzeba umiec...Niektorych szalikowcow Legii nie mozna nazwac
> kibicami,to sa poprostu pojebani ludzi,dla ktorych powinno sie reaktywowac
> Oswiecim!!
niestety to prawda,jak sobie przypomne mecz za bekdasa i to palenie serpentyn to miałem nadzieje że kilku z tych ,,odpadów" się tam lekko podsmarzy.
Mam nadzeje że zagorzali fani wielkiej przyjażni dostrzegom wreszcie z kim mamy dotrzynienia.
Myśle że jak doczekamy się czasów kiedy to my zżucimy legie z ligi lub wygramy jakiś ważny mecz to zobaczymy rzeczywiste oblicze naszych przyjaciół.
Przepraszam tych fanów Legii którzy odcinają się od tych ,,odpadów" i ich sympatia do Pogoni jest wolna od tego typu reakcji.
Niestety ta grupa wyrabia opinie wszystkim.
|
tylko Pogoń i nikt inny
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Finał Pucharu Polski: Legia- Lech - 01/06/2004 23:10
> Widze ze nadal nie umiesz czytac ze zrozumieniem slowo wiodcznie mialo w domysle
> pytanie a nie stwierdzenie pozatym co cie to obchodzi ty tylko ubostwiasz
> pilkarzykow idz na forum przegladu sportowego albo pilki nozej a jak juz cie to
> tak interesuje to napewno sie dowiesz a potem bedziesz mogl krakac ptakopikniku.
Heh, "ptakopikniku"-ale zem sie usmial.Czlowieku nie szalej.Co Ty mozesz wiedziec o prawdziwym kibicowaniu,jak Tobie imponuja takie akcje jak ta dzisiejsza po meczu na Lazienkowskiej...
Obchodzi mnie to co sie dzieje na polskich stadionach.Chce,aby bylo u nas podobnie jak w innych cywilizowanych ligach europejskich (kulturalny i prawdziwy doping dla wlasnej druzyny,a nie pierdolenie przez wieksza czesc meczu swoich uwag pod adresem arki,lecha,cracovi choc gramy z zupelnie innym zespolem- o czym i kim to swiadczy??) [Ostatnio edytowane przez mornel: 2004-06-01 23:17]
|
|
|
|
|
Odp: Finał Pucharu Polski: Legia- Lech - 01/06/2004 23:14
> Nie dla chamstwa! Mamy XXI wiek-chcemy pilki na europejskim poziomie,to badzmy
> rowniez kibicami na europejskim poziomie...
ty jak widze nadal nie umiesz czytac. Jak by unas na trybunie luku chcieli swietowac, to tez bys bil brawo co?, to sie kurwo przenies do Poznania,
Roberto po tobie sie tego nie spodzewalem, chyba pamietasz jakie wyedy byly relacje, teraz sie wszystko prostuje.
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Finał Pucharu Polski: Legia- Lech - 01/06/2004 23:23
> ty jak widze nadal nie umiesz
> czytac. Jak by unas na trybunie luku chcieli swietowac, to tez bys bil brawo
> co?, to sie kurwo przenies do Poznania,
Po pierwsze oni odbierali puchar na krytej-trybunie vip,czyli u nas byloby to na "nowej krytej" trybunie gdzie siedza emeryci z ptakiem i jurczykiem na czele...Nie bilbym brawo-mialbym poprostu w dupie odbieranie przez nich pucharu i potrafilbym sie zachowac nawet w momencie porazki Pogoni. [Ostatnio edytowane przez mornel: 2004-06-01 23:24]
|
|
|
|
|
Odp: Finał Pucharu Polski: Legia- Lech - 01/06/2004 23:26
A ja tam sie nikomu nie dziwie... i tak było wiele razy wspominane i chyba wcześniej ustalone że Lech będzie miał puchar... więc choćby i za to im się należał wpie*** bo trzeba odreagować a to nie puchar uefa odbierać puchar na "honorowej", miejsce bydła jest na pastwisku... znaczy na boisku... znaczy na trawie
|
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
|
|
|
|
Odp: Finał Pucharu Polski: Legia- Lech - 01/06/2004 23:28
Roberto po tobie sie tego nie spodzewalem, chyba pamietasz jakie wyedy byly relacje, teraz sie wszystko prostuje.
powiedz mi co w moim poście jest nie prawdą?
Też mam kumpli w W-wie i sami mówią że wielu z nich nie ma wpływu na grupę ludzi którzy kalają imię kibica legii.
Niestety to grupa wpływowa i nie mała.
Jestem kibicem od wielu lat więc wiem jak pewne rzeczy wyglądały jeśli chodzi o nasze związki z Legią jeszcze przed rozpadem zgody i niestety podobnie było zawsze.
|
tylko Pogoń i nikt inny
|
|
|
|
Odp: Finał Pucharu Polski: Legia- Lech - 01/06/2004 23:33
roberto - wina byla obustronna, dobrze wiesz, kazdy zgrzyt powodowal reakcje, teraz sie to uspokaja, moze niedlugo bedzie normalnie.
Pozdro
|
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Finał Pucharu Polski: Legia- Lech - 01/06/2004 23:45
> roberto - wina byla obustronna, dobrze wiesz, kazdy zgrzyt powodowal reakcje,
> teraz sie to uspokaja, moze niedlugo bedzie normalnie.
Pozdro
Obyś miał racje aczkolwiek ja nie jestem takim optymistą.
Uwierze w to jak któregoś dnia w ostatnim meczu na Łazienkowskiej odbierzemy legii tytuł i nic złego się nie wydarzy.
pamiętasz pewien meczyk w Warszawie i -cyt, ,,Miecarski co?? ty ..."?
Pozdawiam również
|
tylko Pogoń i nikt inny
|
|
|
|
Odp: Finał Pucharu Polski: Legia- Lech - 01/06/2004 23:56
> ojebany jesteś koleś, za co plus, za
> wiejskie zachowanie.
Z legią tak zawsze, jak wygrywa to wszystko cacy, a jak
> przegrywa to by tylko dymili.
Jakoś podczas meczu, jak lech spiewał, POGOŃ
> ŚL****E SY**M JE***E, to jakoś nie słyszałem ma Łazienkowskiej dopingu dla
> Pogoni, a na twardowskiego co 5 min. Legia i Legia. Śmiechu warte.
Bo to niestety Pogon lize dupe Legii a nie odwrotnie
|
|
|
|
|
Odp: Finał Pucharu Polski: Legia- Lech - 01/06/2004 23:57
Po pierwsze oni odbierali puchar na
> krytej-trybunie vip,czyli u nas byloby to na "nowej krytej" trybunie gdzie
> siedza emeryci z ptakiem i jurczykiem na czele
no tak na calej trybunie pod dachem vipy, jak nie wiesz kto siedzi na krytej to nie mamy o czym rozmawiac.
Roberto - z Mielcarskim byla inna historia, jaszcze zanim gral w Pogoni, nie bluzgali na Pogon tylko na pilkarzyka, a u nas bluzgali na kibicow "pojeb...", jest roznica prawda, mowie, wina byla po obu stronach.
|
Szczecinska Brac
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
-