Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
AlterB
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7775 dni

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 25/02/2005 17:34
Byl to puchar intertoto z lozanna 0-4. Tylko nie wiem kiedy, tak mnie wiecej miedzy rokiem 93 a 95.

Portowiec 1986
Kibic
Na forum od 7774 dni

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 25/02/2005 18:22
Pierwszy raz pojechałem na Pogoń 31.07.1999 roku z tatą.POGOŃ pokonała Stomil 3-0.Tato wrócił na Twardowskiego po kilkunastu latach.

21.04.1948 - 29.07.2003 NA ZAWSZE POGOŃ
Żeniu
Kibic
Na forum od 7700 dni

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 25/02/2005 18:27
A Moj Pierwszy mecz to Pogoń - Zagłębie 1-4. Nie pamietam daty.

"1948 & 1916"
Pampers 1948
Kibic
Na forum od 7964 dni

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 25/02/2005 18:27
Hehe moj pierwszy mecz byl nie pamietam w ktorym sezonie ale to byl mecz Pogon - Legia i padl Wynik 3:1 dla Pogońi wiem ze wtedy Robert Dymkowski strzelil bramke i bylo zwyciestwo :)

Hej POGOŃ Jesteśmy Z Tobą...Nie Opuścimy Cię...Nigdy Cię Nie Zdradzimy Bo My KOCHAMY CIĘ...
Żeniu
Kibic
Na forum od 7700 dni

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 25/02/2005 18:32

INBLu napisał:  
Moja pierwsza wizyta na Twardowskiego to kwiecień 2000. Był to mecz Pogoń - Amica zakończony porażką portowców 0:3.

A ja na tym meczu siedziałem na vipach (Pierwszy i ostatni raz). Pogoń w tym meczu chyba karnego nie strzeliła. Pozdro.

"1948 & 1916"
Cz
Kibic
Na forum od 7843 dni

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 25/02/2005 18:33
11 lat temu mecz z Ruchem Chorzow

www.sectorshop.net
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8182 dni

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 25/02/2005 18:51
jesien 92 roku i mecz Pogoni z najwieksza w tamtych czasach kosa...Legią Warszawa ;)

Better dead than red!
Tomdi
Kibic
Na forum od 7680 dni

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 25/02/2005 20:36
30.04.1994 Pogon - Ruch Chorzow 2:1

mks goral
Kibic
Na forum od 7798 dni

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 25/02/2005 20:53
[ Tato wrócił na Twardowskiego po kilkunastu latach.[/cytat]

Kumpel też po meczu (tylko że w Częstochowie) przez 3 miesiące nie przychodził na Twardowskiego.
:D

Safe
Kibic
Na forum od 7833 dni

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 25/02/2005 21:16
ja niepamietam 1meczu bo mialem 0,5roq czy 1roik jakos tak :P wiem ze bytlem z wujkiem ;]

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
M.
Kibic
Na forum od 7887 dni

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 25/02/2005 22:41
moj pierwszy to Pogoń-Lech 11 marca 1995rok bylem wtedy z Tatusiem

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Maroon 55
Kibic
Na forum od 7725 dni

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 25/02/2005 23:14
Moje czasy to Kielec, Fraczczak ,Kasztelan ,Manko ,Folbrycht moj pierwszy mecz 1966 r ale nie pamietam z kim ,wchodziło sie za friko z kims starszym , brał cie gosc za reke ze niby syn, nie było żadnych barierek mozna było smigac po całym stadionie przychodziło kupe narodu ale brakowało dzisiejszej atmosfery

[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]

z Listu św.Pawła Apostoła do Pracowników
nara
Kibic
Na forum od 7722 dni

**

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 25/02/2005 23:29
Moj z Legia w 2000 roku...o ile dobrze pamietam bylo wtedy 1-1 chyba

crls
Kibic
Na forum od 7832 dni

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 25/02/2005 23:49

Marcello napisał:  
Moje czasy to Kielec, Fraczczak ,Kasztelan ,Manko ,Folbrycht moj pierwszy mecz 1966 r ale nie pamietam z kim ,wchodziło sie za friko z kims starszym , brał cie gosc za reke ze niby syn, nie było żadnych barierek mozna było smigac po całym stadionie przychodziło kupe narodu ale brakowało dzisiejszej atmosfery

powiem szczerze ze to byl dobry patencik :) tak wchodzilem jeszcze kilka lat temu, no ale tamte czasy minely bez powrotnie

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
jh
Kibic
Na forum od 7844 dni

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 26/02/2005 05:01
Bodajże 93 rok i mecz z Zawiszą Bydgoszcz 3:1. Pamiętam jak dziś...

Jarasija
Kibic
Na forum od 8816 dni

*

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 26/02/2005 09:09
Ja to nie pamiętam kiedy to było bo za gówniarza się chodziło z wujkiem czy podobnym wynalazkiem na meczyki :D ale na pewno było to dawno...a tak stale (czyt. zaden mecz w Szczecinie nie opuszczony) to chodze od 1999 roku.

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
BTR
Kibic
Na forum od 7715 dni

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 26/02/2005 11:59
Dawno,dawno mecz z Legią,nic nie pamiętam,miałem kilka lat...

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Daiman
Kibic
Na forum od 7797 dni

*

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 26/02/2005 12:22
Mój pierwszy mecz który pamiętam to był z Wartą Poznań wygrany 1:0 po karnym strzelonym przez Moskalewicza. Wydaje mi sie że to był sezon 1991/92
kiedy byliśmy w 2 lidze. Do dziś pamiętam te zółte bilety ulgowe za 2 zl a pozniej za 4 :):)

No Pain, No Glory
ManU
Kibic
Na forum od 7862 dni

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 26/02/2005 12:33
Dobrą pamiec macie ludziska :D Byc moze dlatego ze wiekszosc pisze o meczach sprzed 5-6 lat, ale niektorzy maja wiekszy staz, wiec tym bardziej respect :) Ja pierwszego meczu kompletnie nie pamietam, ale bylo to za Rynkiewicza jeszcze gdy trenerem byl chyba Szukielowicz - rok albo 93 albo 95 (tak wiec rozpietosci duze). Nie pamietam pierwszego meczu, ale pamietam dobrze jeden z pierwszych( drugi albo trzeci, ale meidzy tymi meczami byly przerwy czasowe - byc moze nawet calych rund) - z GKS Katowice - bylo wtedy juz sztuczne oswietlenie, drewniane lawki. Wynik to chyba 1:1 - pamietam bluzgi na PZPN i Dziurowicza :D Gral wtedy jako mlokos jeszcze Olo i pamietam jego swietny rajd, po ktorym powinien byc karny i czerwona kartka. ale jak wiadomo - PZPN.....Dlatego ostatnie minuty meczu to jazda na sedziego :D Na te mecze chodzilem z ojcem, a na stadion wchodzilo sie w bardzo rozny sposob :D Oczywiscie tata z reguly bilet musial kupowac, ale ja przynajmniej jako uroczy chlopczyk :D wchodizlem za darmo(to byly czasy...:D)
Pozniej mialem przerwe (sporadyczne wypady na najwazniejsze mecze z tatą lub przyczepiajac sie do jakichs starszych panow :)) i tak bylo az do bekdasa od keidy jestem juz swiadomym kibicem, ze tak powiem

"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
chicago
Kibic
Na forum od 7862 dni

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 26/02/2005 12:47
Marzec 2000 rok pierwszy mecz Pogoni w rundzie Wiosennej z Groclinem wygraliśmy 1-0 po bramec Szuberta z rzutu rożnego :)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772458016 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005