Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 25/02/2005 23:14
Moje czasy to Kielec, Fraczczak ,Kasztelan ,Manko ,Folbrycht moj pierwszy mecz 1966 r ale nie pamietam z kim ,wchodziło sie za friko z kims starszym , brał cie gosc za reke ze niby syn, nie było żadnych barierek mozna było smigac po całym stadionie przychodziło kupe narodu ale brakowało dzisiejszej atmosfery
[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]
Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 26/02/2005 12:33
Dobrą pamiec macie ludziska Byc moze dlatego ze wiekszosc pisze o meczach sprzed 5-6 lat, ale niektorzy maja wiekszy staz, wiec tym bardziej respect Ja pierwszego meczu kompletnie nie pamietam, ale bylo to za Rynkiewicza jeszcze gdy trenerem byl chyba Szukielowicz - rok albo 93 albo 95 (tak wiec rozpietosci duze). Nie pamietam pierwszego meczu, ale pamietam dobrze jeden z pierwszych( drugi albo trzeci, ale meidzy tymi meczami byly przerwy czasowe - byc moze nawet calych rund) - z GKS Katowice - bylo wtedy juz sztuczne oswietlenie, drewniane lawki. Wynik to chyba 1:1 - pamietam bluzgi na PZPN i Dziurowicza Gral wtedy jako mlokos jeszcze Olo i pamietam jego swietny rajd, po ktorym powinien byc karny i czerwona kartka. ale jak wiadomo - PZPN.....Dlatego ostatnie minuty meczu to jazda na sedziego Na te mecze chodzilem z ojcem, a na stadion wchodzilo sie w bardzo rozny sposob Oczywiscie tata z reguly bilet musial kupowac, ale ja przynajmniej jako uroczy chlopczyk wchodizlem za darmo(to byly czasy...)
Pozniej mialem przerwe (sporadyczne wypady na najwazniejsze mecze z tatą lub przyczepiajac sie do jakichs starszych panow ) i tak bylo az do bekdasa od keidy jestem juz swiadomym kibicem, ze tak powiem
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772458016 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.