| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 23/05/2004 14:12
Wszyscy mówimy o meczu w sensie organizacji. Mecz już za tydzień to może zaczniemy typować wynik spotkania. Skoro jest taki temat to nie będe zakładał następnego.
Ja stawiam 2:1 dla Polski.
|
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 23/05/2004 22:18
slyszalem ze jakas ekipa zakladowa (wronki?), ma sie wbic, bo niedostali biletow, info prawie sprawdzone
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 25/05/2004 14:41
mam dwa bilety do odsprzedania na sektor nr.6 rzad 16 miejsca 9,10 jak ktos jest zainteresowany to niech zostawi wiadomosc na forum podajac gg a ja sie do niego odezwe. Aha cena biletu to 80 zloty czyli bez zadnej przyciny normalna cena bilety mam bo mi sie koledzy wykrecili:> i zostaly 2 jak cos to walcie na gg 3329594 lub na meila [email protected] ale lepiej walcie na gg spieszcie sie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 26/05/2004 17:56
Orientuje sie ktos gdzie jest sektor grecki ?? LOL bo tam własnie bede siedział znajomi grecy załatwiali bilety hehee zjednoczymy sie wkoncu to UE ... to prosze o odpowiedz gdzie ten sektor grecki oczywiscie wiem ze na stadjonie tylko jaki numer sketora cos zakreciłem
|
Chcesz być wielki? Bądź mniejszy od wszystkich... Św. Efrem Syryjczyk
|
|
|
|
Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 26/05/2004 18:00
> Orientuje sie ktos gdzie jest sektor grecki ?? LOL bo tam własnie bede
> siedział znajomi grecy załatwiali bilety hehee zjednoczymy sie wkoncu to
> UE ... to prosze o odpowiedz gdzie ten sektor grecki oczywiscie wiem ze na
> stadjonie tylko jaki numer sketora cos zakreciłem
pewno 23....
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 26/05/2004 18:36
> Hieronim mam pytanie do ciebie. Mam kupiony bilet i zastanawiam sie czy wejsc
> brama od Karlowicza czy od Twardowskiego??Poradz cos bo pytam sie powaRZnie
LOL hahahahahahahah powaznie to ci powiem to polukaj wszystkie kolejki i wejdz do tej gdzie najmniej ludzi
Ejjjj to przycieli mnie z tym sektorem KUR*** !!! Niedosc ze nie polski sektor to jeszcze taki gowniany przeciesz z tamtad nic nie widac .... grecy sa niebiescy jak LECH wiec nie myslic sie ziommmmmki
|
Chcesz być wielki? Bądź mniejszy od wszystkich... Św. Efrem Syryjczyk
|
|
|
|
Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 26/05/2004 18:37
oddaj bilet, wejdz z brama
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 26/05/2004 23:57
czy ktos z Was wie moze o ktorej bedzie trening Polakow w piatek na twardowskiego? albo o ktorej przyjezdzaja do Szczecina bo z tego co ja wiem to beda zakwaterowani zaropwno Polacy jak i Grecy w Radisonie!
i jeszcze jedno pytanie czy mialby ktos z was mozliwosc nagrania tego meczu na Wideo bo chetnie bym go sobie obejrzal jak juz ochlone z emocji i % bo pewnie bedzie ciezko sie koncentrowac na meczu podziwiajac czasem trybuny
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1