| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Drumlak + Cracovia= ? - 13/06/2004 22:59
> Ja bym się tak nie podniecał co maiął chłopaczek powiedzieć że kibice są do bani
> itd.
Wiesz, ja bym tego nie traktował w takich kategoriach. To, że chwali kibiców swojego obecnego ptracodawcy jeszcze da się zrozumieć, fakt. No ale mnie najbardziej dobijają słowa typu: "Dla takich chwil warto żyć"...Jakby rzeczywiście czuł się przywiązany do Pogoni, to powiedziałby chociaż, że mimo, że na craxie się starają, to jednak nie przebiją tego, co widział i przeżył gdzie indziej (już nie musi tu podawać konkretów, każdy by się już domyślił). I głównie to boli, że aż tak się sprzedał, no ale cóż, zawsze taki był i w sumie to jak widać niespecjalnie ludzi zaskakuje jego postawa. No i cóż, jeszcze bardziej traci w moich oczach, a myślałem, że już dalej się posunąć nie może...Myliłem się...
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Drumlak + Cracovia= ? - 14/06/2004 15:36
> Szkoda trochę , że odszedł i do tego jeszcze chyba za friko......
A chcesz go spowrotem??
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Drumlak + Cracovia= ? - 14/06/2004 21:50
Qrwa, niech sobie mowi, ze kibole stworzyli dobra atmosfere. Przesada tkwi w tym, ze wypowiedzial sie tak, jakby nigdy meksykanskiej fali nie widzial.
Osmieszyl sie strasznie
|
1948
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Drumlak + Cracovia= ? - 21/06/2004 09:54
"Rezultat 4:0 bardzo cieszy, ale nas stać na jeszcze lepszą grę! Uważam, że zespół Cracovii ma ogromne możliwości. Osobiście rewelacyjnie czuję się w drużynie 'Pasów'. Mam kontrakt z klubem do czerwca tego roku z opcją przedłużenia. Chcę zostać w Krakowie? Nie mam zamiaru nigdzie wędrować! Przyjemnie jest grać dla tak wspaniałych kibiców" - powiedział Drumlak na łamach "Dziennika Polskiego"
drumlaczek dla Dziennika Polskiego.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|