Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> FC Pogoni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
WWP K_
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7161 dni

Odp: FC Pogoni - 03/08/2006 16:58
:)

Ostatnio edytowany przez: WWP K_, 8 października 2009, 19:17 [1 raz(y)]

zamiast gadać o zasadach lepiej ich przestrzegać..
chtwo
Kibic
Na forum od 7290 dni

Odp: FC Pogoni - 04/08/2006 18:46

GRZ napisał:  

chtwo napisał:  

W Świdwinie od zawsze byli,są i beda kibice Pogoni...Sam sie z tego miasta wywodze i nie uwarzam ze zainteresowanie losami Pogoni tam spada,mam tam pol rodziny i wiem jak tam jest...ogolnie Świdwin jest podzielony na dwie grupy-mlodziez jezdzi na Kotwice(dosyc zgrabna ekipa) sympatyzują tez za Pogonia no i oczywiscie miejscowi "kibice" :) Spójni Świdwin co dobitnie teraz widac na świdwinskich murach...
ps zapomnialem nadmienic ze kiedys istnial w Świdwinie(krotko) fc Lecha(jakis typ z Poznania sie przeprowadzil),na szcescie ten fc umarl smiercia naturalna-najzabawniejsze byly napisy na dworcu ,z jednej strony Oficjal Hooligans of Pogoń a naprzeciwko Oficjal Hooligans of Lech.TERAZ mozna jedynie spotkac napisy wychwalajace Pogoń , Legie no i miejscową Spójnie-pozdrawiam

Widzisz ty sie wywodzisz a ja tu mieszkam;) I uwazam ze wcale nie jest tak kolorowo jak mowisz... Jak chcesz pogadac o sytuacji w Swdn podbij na gg (w profilu)

ja osobiscie nie zauwazylem niczego podejrzanego, byc moze nie jest tak kolorowo jak mowilem,ale mowie to jest tylko moje zdanie...btw podbilem na twoje gg ale sie nie odzywasz...

Szacunek dla Braci - Pogarda dla frajerów
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8077 dni

Odp: FC Pogoni - 04/08/2006 19:56
darłovia nawet nie myśl o szyciu jakiejś flagi, przyjedź na mecz jak chcesz pogadamy o tym
to samo tyczy się innych
tyle na ten temat w necie :)

Better dead than red!
Darłovia1950MKS
Kibic
Na forum od 7047 dni

Odp: FC Pogoni - 05/08/2006 00:02
ja wiem oco chodzi ja jeste na co drugim meczu Szczecinśkiej Pogoni :)

WNB
Kibic
Na forum od 7264 dni

Odp: FC Pogoni - 06/08/2006 11:06
Będąc w Darłowie widziałem jedynie kilka skromnych e(L)ek,2 vlepy Pogoni i tyle...Jeśli ktoś stamtąd jeździ na Pogoń to szacunek,no i współczuje,bo dojazd do Szczecina fatalny!!!

Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
WNB
Kibic
Na forum od 7264 dni

Odp: FC Pogoni - 06/08/2006 11:09
A tak w ogóle czy nie jeździ ktoś chociaż raz na jakiś czas na Pogoń a jest z innego ,,rejonu"-chodzi o takie miasta jak Piła,Trzcianka tj.północno-wschodnia WLKP jak i z woj. lubuskiego np.skwierzyna?????

IS
Kibic
Na forum od 7298 dni

Odp: FC Pogoni - 06/08/2006 11:47

Art de rue napisał:  
A tak w ogóle czy nie jeździ ktoś chociaż raz na jakiś czas na Pogoń a jest z innego ,,rejonu"-chodzi o takie miasta jak Piła,Trzcianka tj.północno-wschodnia WLKP jak i z woj. lubuskiego np.skwierzyna?????

Jesli chodzi o Lubuskie to jezdzi paru chlopaków z Sulecina i Wędrzyna te miasteczka sa od siebie oddalone o kilometr. Z innych relacji to wiem ze z Kostrzyna i Słubic ktoś jeździ, ale nic o tym więcej nie wiem.

WNB
Kibic
Na forum od 7264 dni

Odp: FC Pogoni - 06/08/2006 12:53
Na Arce obecny bedzie nasz rodzący sie fc z Pruszkowa,wie ktoś w jakiej liczbie są zorganizowani i czy planują posiadanie fany tak jak fc Opole lubelskie??

MKS 78
Kibic
Na forum od 7622 dni

Odp: FC Pogoni - 06/08/2006 13:11
flaga miala byc ale po konsultacjach narazie dano sobie spokoj. w samym miescie jest jest tylko kilka osob ze Szczecina i goleniowa oraz kilka pomalowanych murow chwalacych Pogon.
natomiast bardzo duzo ludzi mieszka w samej Warszawie widac ich podczas kazdego meczu Legii,tam jest potencjal i pole do popisu aby to ogarnac.

Fanatycy ze stolicy
WNB
Kibic
Na forum od 7264 dni

Odp: FC Pogoni - 06/08/2006 14:30

mks78 napisał:  
flaga miala byc ale po konsultacjach narazie dano sobie spokoj. w samym miescie jest jest tylko kilka osob ze Szczecina i goleniowa oraz kilka pomalowanych murow chwalacych Pogon.
natomiast bardzo duzo ludzi mieszka w samej Warszawie widac ich podczas kazdego meczu Legii,tam jest potencjal i pole do popisu aby to ogarnac.

Byłoby genialnie gdyby ten fc skupiał osoby z tego regionu,mielibiśmy silny bastion kibicowski na mazowszu-w sam raz na mecze z Legią,Polonią,Petrą itp.Oby im się powiodło,życzę Powodzenia!!!!!!

WWP K_
Kibic
Na forum od 7161 dni

Odp: FC Pogoni - 06/08/2006 15:09

Art de rue napisał:  

Z tego co sie orietuje to z Trzcianki jezdzi kilka osob!

POGON 100% WAŁCZ!!

zamiast gadać o zasadach lepiej ich przestrzegać..
WNB
Kibic
Na forum od 7264 dni

Odp: FC Pogoni - 06/08/2006 15:12
konter podaj swoje gg to zagadamy

Darłovia1950MKS
Kibic
Na forum od 7047 dni

Odp: FC Pogoni - 06/08/2006 21:15

Art de rue napisał:  
Będąc w Darłowie widziałem jedynie kilka skromnych e(L)ek,2 vlepy Pogoni i tyle...Jeśli ktoś stamtąd jeździ na Pogoń to szacunek,no i współczuje,bo dojazd do Szczecina fatalny!!!

Kolego napewno nie zobaczyłeś wszystkich murów chwalących POgoń Lub Legię Czy Też Darłovię a tego jest sporo w Darłowie !!!

WNB
Kibic
Na forum od 7264 dni

Odp: FC Pogoni - 06/08/2006 23:27

Darłovia1950MKS napisał:  

Art de rue napisał:  

Kolego napewno nie zobaczyłeś wszystkich murów chwalących POgoń Lub Legię Czy Też Darłovię a tego jest sporo w Darłowie !!!

Co do Darłovii widziałem sporo takich napisów np. przy netto macie napis DARŁOVIA a niżej white boys,co do Legii czy Pogoni to ani widu ani słychu...:P

WNB
Kibic
Na forum od 7264 dni

Odp: FC Pogoni - 07/08/2006 10:10
Orientuje się ktoś co do sytuacji w Kołobrzegu???Są tam ludzie jeżdżący na Pogoń???

Darłovia1950MKS
Kibic
Na forum od 7047 dni

Odp: FC Pogoni - 07/08/2006 15:14

Art de rue napisał:  

Darłovia1950MKS napisał:  

Art de rue napisał:  

Co do Darłovii widziałem sporo takich napisów np. przy netto macie napis DARŁOVIA a niżej white boys,co do Legii czy Pogoni to ani widu ani słychu...:P

Ten Napis jest już stary a przejdź się Ulicą Morską , Wałową , Molo W Darłówku ,Ulica Okrężna Bloki TRT itd. itp . Prawda dojazd Fatalny mamy do Naszego kochanego Miasta ale jeździmy własnymi autami

goral1982
Kibic
Na forum od 7649 dni

Odp: FC Pogoni - 07/08/2006 15:35

Art de rue napisał:  
Orientuje się ktoś co do sytuacji w Kołobrzegu???Są tam ludzie jeżdżący na Pogoń???

Są .Z Kolobrzegu jezdzi np. moja skromna osoba.Srednio na meczu w Szczecinie moze byc nawet kolo 30 osob z Kolobrzegu ale wiekszosc to towarzystwo piknikowe .

WNB
Kibic
Na forum od 7264 dni

Odp: FC Pogoni - 07/08/2006 21:48
Dużo osób jeździ z Pyrzyc???

FCS 1948
Kibic
Na forum od 7116 dni

*

Odp: FC Pogoni - 07/08/2006 21:52
ze Stargardu tez duzo:) jestem ciekaw z jakiego Fc najwiecej ludzi jezdzi na Pogon

Ostatnio edytowany przez: FCS 1948, 7 sierpnia 2006, 22:28 [1 raz(y)]

Tylko Pogoń !
WNB
Kibic
Na forum od 7264 dni

Odp: FC Pogoni - 07/08/2006 22:41

bania napisał:  
ze Stargardu tez duzo:) jestem ciekaw z jakiego Fc najwiecej ludzi jezdzi na Pogon

Ostatnio edytowany przez: WNB, 1 maja 2007, 23:26 [2 raz(y)]

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763404942 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005