ja osobiscie nie zauwazylem niczego podejrzanego, byc moze nie jest tak kolorowo jak mowilem,ale mowie to jest tylko moje zdanie...btw podbilem na twoje gg ale sie nie odzywasz...
Odp: FC Pogoni - 04/08/2006 19:56
darłovia nawet nie myśl o szyciu jakiejś flagi, przyjedź na mecz jak chcesz pogadamy o tym
to samo tyczy się innych
tyle na ten temat w necie
Odp: FC Pogoni - 06/08/2006 11:06
Będąc w Darłowie widziałem jedynie kilka skromnych e(L)ek,2 vlepy Pogoni i tyle...Jeśli ktoś stamtąd jeździ na Pogoń to szacunek,no i współczuje,bo dojazd do Szczecina fatalny!!!
Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
Odp: FC Pogoni - 06/08/2006 11:09
A tak w ogóle czy nie jeździ ktoś chociaż raz na jakiś czas na Pogoń a jest z innego ,,rejonu"-chodzi o takie miasta jak Piła,Trzcianka tj.północno-wschodnia WLKP jak i z woj. lubuskiego np.skwierzyna??
A tak w ogóle czy nie jeździ ktoś chociaż raz na jakiś czas na Pogoń a jest z innego ,,rejonu"-chodzi o takie miasta jak Piła,Trzcianka tj.północno-wschodnia WLKP jak i z woj. lubuskiego np.skwierzyna??
Jesli chodzi o Lubuskie to jezdzi paru chlopaków z Sulecina i Wędrzyna te miasteczka sa od siebie oddalone o kilometr. Z innych relacji to wiem ze z Kostrzyna i Słubic ktoś jeździ, ale nic o tym więcej nie wiem.
Odp: FC Pogoni - 06/08/2006 12:53
Na Arce obecny bedzie nasz rodzący sie fc z Pruszkowa,wie ktoś w jakiej liczbie są zorganizowani i czy planują posiadanie fany tak jak fc Opole lubelskie??
Odp: FC Pogoni - 06/08/2006 13:11
flaga miala byc ale po konsultacjach narazie dano sobie spokoj. w samym miescie jest jest tylko kilka osob ze Szczecina i goleniowa oraz kilka pomalowanych murow chwalacych Pogon.
natomiast bardzo duzo ludzi mieszka w samej Warszawie widac ich podczas kazdego meczu Legii,tam jest potencjal i pole do popisu aby to ogarnac.
flaga miala byc ale po konsultacjach narazie dano sobie spokoj. w samym miescie jest jest tylko kilka osob ze Szczecina i goleniowa oraz kilka pomalowanych murow chwalacych Pogon.
natomiast bardzo duzo ludzi mieszka w samej Warszawie widac ich podczas kazdego meczu Legii,tam jest potencjal i pole do popisu aby to ogarnac.
Byłoby genialnie gdyby ten fc skupiał osoby z tego regionu,mielibiśmy silny bastion kibicowski na mazowszu-w sam raz na mecze z Legią,Polonią,Petrą itp.Oby im się powiodło,życzę Powodzenia!!!!!!
Z tego co sie orietuje to z Trzcianki jezdzi kilka osob!
POGON 100% WAŁCZ!!
zamiast gadać o zasadach lepiej ich przestrzegać..
Będąc w Darłowie widziałem jedynie kilka skromnych e(L)ek,2 vlepy Pogoni i tyle...Jeśli ktoś stamtąd jeździ na Pogoń to szacunek,no i współczuje,bo dojazd do Szczecina fatalny!!!
Kolego napewno nie zobaczyłeś wszystkich murów chwalących POgoń Lub Legię Czy Też Darłovię a tego jest sporo w Darłowie !!!
Kolego napewno nie zobaczyłeś wszystkich murów chwalących POgoń Lub Legię Czy Też Darłovię a tego jest sporo w Darłowie !!!
Co do Darłovii widziałem sporo takich napisów np. przy netto macie napis DARŁOVIA a niżej white boys,co do Legii czy Pogoni to ani widu ani słychu...
Co do Darłovii widziałem sporo takich napisów np. przy netto macie napis DARŁOVIA a niżej white boys,co do Legii czy Pogoni to ani widu ani słychu...
Ten Napis jest już stary a przejdź się Ulicą Morską , Wałową , Molo W Darłówku ,Ulica Okrężna Bloki TRT itd. itp . Prawda dojazd Fatalny mamy do Naszego kochanego Miasta ale jeździmy własnymi autami
Orientuje się ktoś co do sytuacji w KołobrzeguSą tam ludzie jeżdżący na Pogoń
Są .Z Kolobrzegu jezdzi np. moja skromna osoba.Srednio na meczu w Szczecinie moze byc nawet kolo 30 osob z Kolobrzegu ale wiekszosc to towarzystwo piknikowe .
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763404942 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.