| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sylwester - 30/12/2005 21:27
A ja siedze na chacie z kolesiami Szczęsliwego Nowego Roku Dla każdego bez wyjątku
|
W oczach społeczeństwa za dużo we mnie szaleństwa, bo nie mam tolerancji dla pedalstwa i kurestwa!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sylwester - 30/12/2005 22:42
Ja witam 2006 roku na domówce u kolesia. A z tego miejsce życzę wszystkim bez wyjątku szczęśliwego Nowego Roku, a nam kibicom życzę aby gra Pogoni przynosiła radość i żebyśmy byli z niej dumni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sylwester - 31/12/2005 16:29
chuj - wyypadaloby cos ostatni raz w tym roku napisac. Zycze wiecej radosci a mniej wkurwienia we wszystkich sprawach dotyczacych Pogonki w nowym roku. Pozdrawiam i nie pijcie za duzo
|
POGOŃ SZCZECIN!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sylwester - 31/12/2005 16:58
Wszystkeigo NAJ, NAJ, NAJ w Nowym 2006 roku... Życzy PogońFan
PS. Ja ide na dzampre u mnie na osiedlu w Nadarzynie... (Sasiad wyprawia.. )
Do ... napisania w przyszłym roku..
|
Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
|
|
|
|
Odp: Sylwester - 31/12/2005 17:21
Ja też życze wszystkim wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń w nadchodzącym 2006r. A na sylwka jak zwykle idę na domówke
|
"1948 & 1916"
|
|
|
|
Odp: Sylwester - 31/12/2005 17:33
Wszystkiego Najlepszego W Nowym Roku. Spełnienia Marzeń, Dużo Zdrowia, Zajebistych Imprez 
W tym Nowym Roku bedzie sie działo
|

Nie myślę "jak to będzie wyglądać", ale myślę "jak to zrobić"!
|
|
|
|
Odp: Sylwester - 31/12/2005 17:39
Ostatni poscik w tymze jak odmiennym dla mnie (pewnie dla niektorych takze) roku ale ciesze sie ze koniec byl nader udany, wszystkim zycze udanych sylwestrowych melanzy i mega Szczesliwego Nowego Roku!!!
Aha uwaga na witki przy odpalaniu jakiejkolwiek pirotechniki
|
|
|
|
|
Odp: Sylwester - 31/12/2005 17:53
W Nowym Roku, tuż po balu
oprócz szczęścia, zdrowia, szmalu,
proś niebiosa, by Ci dały,
dużo seksu i gorzały.
Do Siego Roku!
Dla Wszystkich Kibicow Pogonii od tomekwoj111
|
Pogon to my!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sylwester - 31/12/2005 18:05
No czas na ostatni post w tym roku
A więc wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, aby był on lepszy niż ten ubiegły, wielu melanży i wyjazdów( nie mówiąc o obecności u siebie) dużo pieniędzy i szczęścia w życiu osobistym życzy czoczo!
|
...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
|
|
|
|
Odp: Sylwester - 31/12/2005 18:18
Ja krótko: Szczęśliwego Nowego Roku i udanej zabawy sylwestrowej ![:]](grafika/emoticons/krzywy.gif)
P.S: No i wspaniałych meczy Pogoni
|
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3