no wlasnie niewiem gdzie to ustawic:/, mam tylko gdzie ma zapisywac pliki:/.kolega mi mowil ze moze mam starszy system wnim;/,ale dziwne bo telefon kupilem 2 tygodnie temu w Orange..
P.s. niechcem sprzedawac bo sam ich uzywam ,na allegro masz tanie sluchawki do niego
Edit:juz rozbroilem ten telefon,trzebalo przestawic format z wideo mms,na zwykle, cos takeigo tam bylo)
Ostatnio edytowany przez: Jey - M, 25 lutego 2006, 21:14 [1 raz(y)]
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Czy ten SE750i jest w promocjach czy jak? bo na allegro po 800-900 zl smiga
jest na firme,na zwykly abonament jest bardzo drogi cena okolo 500zl,i ciezko go jest strasznie dostac,ja mialem po znajomosci i mi sciagali go z Kołobrzegu bo ponoc w zachodnio pomorskim niema ich , moze juz sa,ale nie jestem pewien,pozdro
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Czy ten SE750i jest w promocjach czy jak? bo na allegro po 800-900 zl smiga
jest na firme,na zwykly abonament jest bardzo drogi cena okolo 500zl,i ciezko go jest strasznie dostac,ja mialem po znajomosci i mi sciagali go z Kołobrzegu bo ponoc w zachodnio pomorskim niema ich , moze juz sa,ale nie jestem pewien,pozdro
Ja Kupilem za granica a dokladniej w Szwecji Cena w Przeliczeniu na Polskiego okolo 1200zl(zakupilem go w Grudniu)...Ale bardzo go chcialem to go mam...Jeżeli chodzi o te sluchawki to sa na allegro niby tanie ale to sa Ala oryginaly pisze Sony Ericsson ale to podróby...
Pozdro
Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 01/03/2006 21:44
Ja jeszcze niedawno miałem simensa C65 (obecnie wystawiony na allegro).W tej chwili mam nokie 68 20 i mimo że ta nokia jest dużo drozsza od mojej poprzedniej komórki nie moge powiedzieć że jest lepsza
to ja chyba o czyms nie wiem :/ nie ma bardziej przereklamowanego telefonu z takim slabym stosunkiem wlasciwosci, mozliwosci i jakosci do ceny. Poza kilkoma modelami. Oczywiscie IMHO
Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 02/03/2006 07:36
mysl sobie co chcesz dla mnie najlepsza jest nokia ,teraz reszta proboje im dorownac bo jest wieksza technologia a kiedys ? od nokii wszystko zgapiali siersciuchy ale nie zawsze im to wchodzilo, np mega kozacki siemens bez godziny !!!
mysl sobie co chcesz dla mnie najlepsza jest nokia ,teraz reszta proboje im dorownac bo jest wieksza technologia a kiedys ? od nokii wszystko zgapiali siersciuchy ale nie zawsze im to wchodzilo, np mega kozacki siemens bez godziny !!!
A wedlug mnie glupoty gadasz..przyklad wez porownywalne telefony cenowo(do 600zl) np.Nokia do ktoregos z serii Nec,Samsung,Motorola -pod wzgledem technicznym Nokia nie ma szans z tymi modelami.A czy Nokia rzeczywiscie najlepsza? Zalezy od modelu.
Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 03/06/2006 17:29
Co sadzicie o mistrzowskiej promocji w Erze? Rozkminiam abonament 45zl/90minut.
Dodatkowo daja pakiet 240 minut na 2 lata, czyli po 10 minut dodatkowo miesiecznie.
Wychodzi 100 minut do wszystkich sieci zamiennych na smsmy.
Nie ma tu zadnego walka? Jesli ktos zorientowany, niech napisze.
Dzieki.
Zawsze tkwi jakiś wałek.Era dla mnie to złodzieje i na żadne promocje się nie skuszę
Z takim myśleniem daleko nie zajdziesz...Co do Ery to od 6 miesięcy jestem u nich w abonamencie zakupionym właśnie w promocji 20pln/40min + telefon i żadnych wałków nie ma (w międzyczasie dorzucili 200minut)
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763368168 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.