nie ma takiego wygrywania! ja mam na kuponie ze nie Urugwaj nie przegra wiec możemy pójść na układ - niech będzie remis póki co kopanina... lagenpassy i wuwuzele
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Mecz lepszy niż ten pierwszy, ale Francja zbyt arogancko i samolubnie (vide Anelka), Urugwaj nic specjalnego nie gra, tylko Forlan coś tam ciągnie i tworzy okazje.
Trąbki ostro rezają banie, miejmy nadzieję że im się znudzi to debilne dmuchanie, albo że komuś (Anglikom, Serbom) uda się te trąbki przekrzyczeć.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 11/06/2010 22:22
mi wszedł kupon x2 Meksyk i 1x Urugwaj, jeszcze na żywo dograłem pod koniec, że będzie 0:0 więc jestem zadowolony sam mecz nudny jak flaki z olejem, szczerze mówiąc oczekiwałem lepszej gry szczególnie ze strony Urugwaju, który grał tylko lagenpass na Forlana i nic poza tym...
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 12/06/2010 11:01
"rodowite" francuziki sa cienkie jak dupa weza, oby z grupy nie wyszli w ogole liczylem ze tych trabek na innych meczach niz afrykanskie nie bedzie no i niestety sie przeliczylem, dobrze ze komentarz tez bez szalu jest to mozna sobie spokojnie dzwiek wyciszyc i jakas dobra muze odpalic
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 12/06/2010 11:30
Francja to w sumie zespol afrykanski, wiec nie przepadam za nimi. Wolalem zeby Urugwaj utarl im nosa, ale sie nie udalo.
Nie da sie ogladac tych meczow z dzwiekiem, a te czarnuchy beda zagluszac nawet europejskie potyczki.
Meksyk gral calkiem fajna pilke, szkoda ze nie powiezli RPA i ich szalonych wuwuzelanczykow.
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 12/06/2010 12:03
W nocy przez te jebane łubuzele spać nie mogłem dzięki temu przestudiowałem Skarb Kibica i zauważyłem że w kadrze Ghany nie ma mojego ulubionego zawodnika, który był na szwabskim mundialu.
Talent na miarę Tsubasy Ozory
Druga kolejka w tej grupie zapowiada się ciekawie, zobaczymy jak zagrają żabojady z Meksykiem, biorąc pod uwagę to co wczoraj zaprezentowali niczego dobrego im nie wróżę. Co mnie cieszy
Dzisiaj zobaczymy co pokaże boski Diego ze swoją drużyną a na koniec Anglia - USA po cichu liczę na remisik.
mam nadzieję, że to tylko na meczach RPA i mam tez nadzieję, że ta "moda" nie przeniesie się na inne kontynenty i nie będzie atmosfery jak na skokach narciarskich.
Grzesiowi i jego świcie byłoby na ręke gdyby te trąby pojawiły się na naszych stadionach, nie byłoby słychać słynnego Jebać PZPN! czy choćby tego jak Lato z bohatera stał się szmatą.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763362009 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.