Odp: temat ogórkowy - 28/06/2006 21:52
tak ostatnio przęglądałem sobie fotka.pl i zakochałem sie w takiej jednej jeśli ktos posiada konto i moze mi udostępnic jej gadu byłbym ogromnie wdzięczny. Nie wiem jak ale jakos sie odwdzięcze...
Odp: temat ogórkowy - 28/06/2006 22:48
Pytanie: ile kosztuje sms jakbym wysyłał z Anglii do Polski? Chodzi mi o sieci polskie, czyli wysylam ze swojego koma (Orange) na jakis nr komorkowy w Polsce. Rozne juz ceny slyszalem.. Z gory dzieki.
Pytanie: ile kosztuje sms jakbym wysyłał z Anglii do Polski? Chodzi mi o sieci polskie, czyli wysylam ze swojego koma (Orange) na jakis nr komorkowy w Polsce. Rozne juz ceny slyszalem.. Z gory dzieki.
Odp: temat ogórkowy - 28/06/2006 23:52
mam pytanko
jak sprawdzic w internecie czy mam juz do odbioru dowod rejestracyjny pojazdu na jakiej stronie to jest itd.?
z gory thx
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
tak ostatnio przęglądałem sobie fotka.pl i zakochałem sie w takiej jednej jeśli ktos posiada konto i moze mi udostępnic jej gadu byłbym ogromnie wdzięczny. Nie wiem jak ale jakos sie odwdzięcze...
zobacz inne jego sztuczki
Chris Angel - ten pan byl 2 lata temu w PL - przyszlo 200 osob - byl wtedy malo znany - takie sztuczki na zywo musza robic wrazenie bo jeszcze lata chodzi po scianach
Odp: temat ogórkowy - 29/06/2006 10:46
"Zaostrza się konflikt pomiędzy kibicami gdyńskiej Arki, a zarządem klubu. We wtorek po spotkaniu z prezesem Jackiem Milewskim i wiceprezesem Grzegorzem Gąsiorowskim fani zapowiedzieli, że już od 29 lipca, czyli od spotkania z Kolporterem, będą bojkotować mecze własnej drużyny. Fani w piśmie, wysłanym niedawno do zarządu Arki, domagali się przede wszystkim 50-procentowych zniżek na bilety jednorazowe dla kibiców w wieku poniżej 16 lat. Zarząd klubu nie zgodził się jednak na takie rozwiązanie, podobnie, jak m.in. na zorganizowanie na obiekcie sektorów rodzinnych i obniżenie płotu na trybunie "przy torach". Zaproponował za to m.in. 50-procentową zniżkę na...
...ceny karnetów dla młodzieży. Fani Arki nie byli tym usatysfakcjonowani.
- Rozpoczynamy bojkot - powiedział do Jacka Milewskiego przedstawiciel kibiców. - Walczymy o prawa grupy tych najbiedniejszych fanów, którzy często, aby iść na mecz, muszą zbierać puszki na ulicy. Nie wiem, dlaczego nie potrafi pan tego zrozumieć.
- To szantaż - skomentował Jacek Milewski.
Zapowiedział, że przed żądaniami kibiców się nie ugnie. Przypomnijmy, że fani już raz grozili bojkotem meczu Arki, przed spotkaniem w ubiegłym sezonie z Wisłą Kraków. Ostatecznie jednak od swojego pomysłu odstąpili. Obecnie jednak wszystko wskazuje na to, że sytuacja jest dużo bardziej poważna.
- Stanowisko, które przedstawiliśmy zarządowi Arki, zostało wcześniej gruntownie przedyskutowane - mówi Dominik Ruszkiewicz, prezes Stowarzyszenia Kibiców Inicjatywa Arka. - To nie jest widzimisię kilku osób, lecz pogląd na sprawy klubu ogółu fanów.
Przy okazji spotkania z zarządem fani mogli się dowiedzieć także kilku klubowych nowinek. Choćby takiej, iż w przyszłym sezonie piłkarze żółto-niebieskich grać będą w koszulkach z nazwiskami na plecach. Klub rozważa też zainstalowanie na gdyńskim stadionie systemu band obrotowych. Jest to rozwiązanie kosztowne i wyłożyć trzeba na nie około miliona złotych. Ale zdaniem Milewskiego podobne bandy byłyby w stanie przyciągnąć do klubu sponsorów.
Odp: temat ogórkowy - 29/06/2006 23:01
W razie możliwości proszę kogoś o przetłumaczenie tego tekstu. Z góry dzięki
Rubellos in die losbox einwerfen und an der grossen finalverlosung der jubel-a-klasse von mercedes teilnehmen
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Rubellos in die losbox einwerfen und an der grossen finalverlosung der jubel-a-klasse von mercedes teilnehmen
los do urny wrzucic i w wielkim koncowym losowaniu a-klasy mercedesa wziac udzial
(bezokolicznik ? albo czegos w tym zdaniu brakuje)
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.