Odp: temat ogórkowy - 25/06/2006 23:05
Kto zna jakąs stronke inter... gdzie jest dokładny kalendarz imprez - piłki nożnej oraz siatkówki na plaży od kiedy do kiedy w jakich miejscowosciach sie będzie to odbywać
''...to my przeżyjemy życie tak jak się powinno.. na całego! ''
Odp: temat ogórkowy - 26/06/2006 00:20
Chce ktos kupic wczasy nad morzem - Międzyzdroje dla 2os .. w luksusowym hotelu ... na 2tyg .. cena 600zł od tej niedzieli !!!
''...to my przeżyjemy życie tak jak się powinno.. na całego! ''
Odp: temat ogórkowy - 26/06/2006 18:46
Mam taki maly problem odnosnie z kompem.Ciagle sie wieszal bez przyczyny sadzilem ze sie nagrzewal,wiec dalem wiatrak pokojowy na niego.Przestal sie wieszac.Przed chwila zwiesil sie 2 raz to mu tak z buta zaje... ze sie odwiesilCzyli to jakas czesc ma chyba cos wspolnego z tym tylko co?Wie ktos?
Odp: temat ogórkowy - 26/06/2006 20:35
Nie za bardzo wiem gdzie to wrzucić, więc ogórek będzie dobrym miejscem. Jakie są wasze opinie nt. felietoniku zamieszczonym na v.pl ?
(Link do felietonu)
Moim zdaniem on sam przypomina wytkany w nim propagandowy charakter niektórych stron (wiadomo, iż autor miał na myśli oficjalną stronę Pogoni, jednak czemu nie napisał tego wprost?)
Brakuje mu obiektywizmu- biedna redakcja v.pl jest strasznie krytykowana za (jak to nazywa autor) literówki.
Ciekawe czy do "lierówek" zaliczana jest np. ostatnia nieprawdziwa wiadomość o Rafale Grzelaku, która obnażyła brak profesjonalizmu.
Owszem, redakcja wkłada jakiś wysiłek w prowadzenie strony, ale niech nie robią z siebie męczenników, gdyż spora część pracy polega na kopiowaniu i wklejaniu gotowych informacji.
Ale wracając na samego tekstu, to nie podoba mi się również (czasami krzywdzący) podział zawarty w ostatnich linijkach. Kibice popierajacy Ptaka "którzy pójdą za nim w ogień", kibice, którzy nie popierają Ptaka i chorągiewki. Podział taki jest (jak dla mnie) zbyt płytki.
Takie moje skromne zdanie, nieobiektywne bo takie miało być.
Ostatnio edytowany przez: Plum, 26 czerwca 2006, 21:34 [4 raz(y)]
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.