Moim zdaniem nastroje w Niemczech nie jest antypolskie. Przynajmniej ja, sięz tym nie spotkałem, a w Niemczech przebywam dużo, nawet nocuję u niemiecikch rodzin (wymiany itp.), a przy okazji WM można było się spotkać z życzliwością. Może wynika to, z ogromnymi różnicami pomiędzy RFN, a NRD, które nadal są widoczne, widoczne chociaz by w mentalności ludzkiej, bo pod tym względem NRD jest gorsze i tam moga znaleźć lepszy odbiór antypolskie "żarty".
Jeśli chodzi o opaski Pogoni (granantowo-bordowe) to jestem chętny.
Ostatnio edytowany przez: Plum, 24 czerwca 2006, 20:41 [2 raz(y)]
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: temat ogórkowy - 25/06/2006 12:37
http://www.youtube.com/watch?v=tyottAa8stQ&search=football%20tricks
Bardzo prosił bym o podanie tytułu utworu ktory leci w tle tego filmiku dzieki
"..każda strata wychodzi mi na lepsze.."
Pogoń ponad wszystko ..
a ja brechtam z ich szmul, to co zobaczyłem w Dortmundzie i podczas przejazdu woła o pomste do nieba. Takich kwadratowych dup to ja nigdy nie widziałem do czasu zblizającego sie meczu. Mieć za kochanke dziewczyne z twarzą Olivera Kahna to ja dziękuje, kijem od szczotki bym nawet takiego gówna nie dotknął a co dopiero chodizł...
a ja brechtam z ich szmul, to co zobaczyłem w Dortmundzie i podczas przejazdu woła o pomste do nieba. Takich kwadratowych dup to ja nigdy nie widziałem do czasu zblizającego sie meczu. Mieć za kochanke dziewczyne z twarzą Olivera Kahna to ja dziękuje, kijem od szczotki bym nawet takiego gówna nie dotknął a co dopiero chodizł...
Polki polki aeeeeeeeeeeeeeeyaoooooo
A niech sobie kpia wyrazaja tym jacy sa slabi i lecza swoje kapleksy takimi zartami
Czemu nie zartuja o tym jak rosnie u nich bezrobocie bo im sie kurwa nie chce pracowac glabom,a gospodarka sie trzyma dzieki obcokrajowca w tym Polakom
A tym ze wschodnich landow calkiem sie w dupach poprzewracalo jak sie przesiedli z trabanta na tranwaje niskopodlogowe,no a dziewczyny to wielkie nieporozumienie najbrzydsze w Europie
A Helga to nawet spierdzieliła z roboty na widok ''Polish Boys'' hehe. Pewnie się bała żeby wytrzymać wierna jakiemuś szwabowi... biedaczek
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
A Helga to nawet spierdzieliła z roboty na widok ''Polish Boys'' hehe. Pewnie się bała żeby wytrzymać wierna jakiemuś szwabowi... biedaczek
Tam jedna Helga jest warta drugiej ( ta z warkoczem na parkingu ) a jak spotkalismy po drodze dziewkie przedniej urody to juz wiadomo ze polka była Pomożcie koledze w tarapatach
Ostatnio edytowany przez: hPS, 25 czerwca 2006, 19:32 [1 raz(y)]
Przypomniala mi sie sytuacja z kolejki w Gelenkirchen jak wracalem z centrum juz w kierunku stadionu to ktos zanucil "Niemki sa brzydkie" i wszyscy to spiewal przez cala droge. Na przeciw mnie siedzialy Niemki, ktore strasznie sie cieszyly... ciekawe jaka bylaby ich reakcja gdyby ktos im przetlumaczyl slowa
Odp: temat ogórkowy - 25/06/2006 21:00
Ma ktoś może któryś z tanich odtwarzaczy mp3 sprzedawanych na allegro? Zastanawiam się nad kupnem, ale nie wiem co one sobą prezentują...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.