ja oddalem ponad 4 litry kilkajcie codziennie a zobaczycie , niestety juz nie mozesz mnie zasysac, jak podaje komunikat, nie mozesz zassac samego siebie "tatusku"
ja mam dopiero 2 poz. ale zebralem juz 486 litrow krwi
a i gratulacje tym razem dla nas, ze udalo sie nam z Toba wytrzymac juz okragla sumke (1200 dni na tym forum)
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
-Macius z Klanu
-Macius z Klanu (remix)
-taki filmik o Dancu jak gadal o polakach na MŚ jak dostalismy w dupe od Korei itp.
-tez Daniec ale tym razem o Golocie
Gdzies to bylo na ogorkowym ale niemoge znalezc://
Mama prosbe, ma ktos moze linki do nastepujacych filmikow:
-Macius z Klanu
-Macius z Klanu (remix)
-taki filmik o Dancu jak gadal o polakach na MŚ jak dostalismy w dupe od Korei itp.
-Macius z Klanu
-Macius z Klanu (remix)
Z dańcem skieruj sie do Slima , a maciusia ja mam gdzies na kompie podaj emaila to podesle Pozdrawiam
-Macius z Klanu
-Macius z Klanu (remix)
Z dańcem skieruj sie do Slima , a maciusia ja mam gdzies na kompie podaj emaila to podesle Pozdrawiam
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.