Odp: temat ogórkowy - 20/06/2006 23:09
Vasyl, Helmut czy Mayday macie może jakieś fotki z tej sektorówki co robiliście dla Chicago Fire Chciałbym zobaczyć jak ona wyglada. Z góry dzięki.
Pytanie natury romantycznej. Gdzie zabrac wybranke na gustowna kolacje przy swiecach?
Zebym tylko nie wydal 200zł za zabie udko. Caffe22 odpada. Dziekuje
haifong, czy jakos tak, na lewo od jamy.
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Pytanie natury romantycznej. Gdzie zabrac wybranke na gustowna kolacje przy swiecach?
Zebym tylko nie wydal 200zł za zabie udko. Caffe22 odpada. Dziekuje
Karczma albo Kuźnia (nie pamietam dokladnie nazwy) na Śląskiej. bylem tam na komunii kuzynki jakis czas temu, zarcie zajebiste jak dla mnie i w miare przystepne ceny jak w menu rzucilem okiem. jak nie bedziesz jakiejs 5 daniowej kolacji bral z duperelami to sie spokojnie w <100zl zmiescisz i jeszcze Ci reszta zostanie.
Odp: temat ogórkowy - 21/06/2006 08:49
Nieszczęścia chodzą parami. Przekonał się o tym Jerzy Dudek. Po nieobecność państwa Dudków do ich domu pod Liverpoolem włamali się złodzieje – informuje „ Przegląd Sportowy”.
Złodzieje ukradli nowe porsche. O ile jednak stratę auta można jakoś przeboleć (ubezpieczenie), o tyle kradzieży wszystkich sportowych trofeów i pamiątek na pieniądze przeliczyć się nie da. Złodzieje zabrali z domu puchary i medale, jakie Dudek wywalczył na boisku, w tym także te najcenniejsze – za wygranie Ligi Mistrzów.
Jebać złodzieji !!!
''...to my przeżyjemy życie tak jak się powinno.. na całego! ''
Ewentualnie WolekStraBe
eleganccy kelnerzy, atmosfera jakiej nigdzie indziej nie znajdziesz, doborowe towarzystwo, jednym slowem cos dla Ciebie, byles kiedys nie wiem czy pamietasz Bedzie Ci sie podobalo, choc nie wiem czy Twojej lubie takze
ps. i co najważniejsze atrakcyjne ceny, dużo gratis i wogóle, alkohole świata
Namiot na Turzynie...cenowo napewno dasz rade
Zawsze wiedzialem chlopaki, ze moge na Was liczyc Dawno nie odwiedzilismy WolekCaffe, trzeba nadrobic zaleglosci Alkohole swiata łehehe
P.S
Do Namiotu zabierz Mayday swoja kolezanke z wyjazdu na Dortmund ;D
heh widze że coś Cie gryzie ale pisalismy juz przeciez na privie o co kaman wiec jeszcze raz...nie moja wina, ja bylem jedynie pasazerem
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
Odp: temat ogórkowy - 21/06/2006 12:48
Nieszczęścia chodzą parami. Przekonał się o tym Jerzy Dudek, który nie pojechał na MŚ. Pod nieobecność państwa Dudków do ich domu pod Liverpoolem włamali się złodzieje – informuje „rzegląd Sportowy”.
Złodzieje ukradli nowe porsche. O ile jednak stratę auta można jakoś przeboleć (ubezpieczenie), o tyle kradzieży wszystkich sportowych trofeów i pamiątek na pieniądze przeliczyć się nie da. Złodzieje zabrali z domu puchary i medale, jakie Dudek wywalczył na boisku, w tym także te najcenniejsze – za wygranie Ligi Mistrzów.
źródlo: onet.pl
ps. Tak lamentował, że nie pojedzie na mundial to ma zajebali mu trofea i auto
Odp: temat ogórkowy - 21/06/2006 13:13
Kaczory na papierze toaletowym
21.06.2006 06:41
W "Dzienniku Łódzkim" czytamy, że w sklepach pojawiła się specjalna edycja papieru toaletowego "Kaczory". Politycy PiS są oburzeni pomysłem. Stefan Niesiołowski podkreśla: "Panowie Kaczyńscy nie mają monopolu na słowo "Kaczory".
"Kaczory" trafiły na rynek z okazji dziesięciolecia firmy produkującej ten papier.
Na opakowaniu papieru są dwie kaczki - jedna patrzy w niebo, druga pije wodę z bajorka. Jest też informacja, że produkt jest "polski, naturalny, ekologiczny i przyjazny dla człowieka".
"To wyjątkowo niesmaczny pomysł" - komentuje na łamach gazety senator Elżbieta Więcławska-Sauk (PiS). "Słowo 'Kaczory' jest w naszym kraju kojarzone z braćmi Kaczyńskimi" - dodaje.
Podobnego zdania jest poseł PiS Piotr Krzywicki. "Ludzie powinni się szanować, a nie obrażać" - podkreśla.
Tymczasem senator PO Stefan Niesiołowski, zapewnia, że papieru "Kaczory" nie będzie używał z "małpią złośliwością", ale po zakupie rolek na pewno nie postawi na telewizorze, tylko tam, gdzie ich przeznaczenie. "Panowie Kaczyńscy nie mają monopolu na słowo 'Kaczory'. Kaczki występują w wielu bajkach jako bardzo zabawne ptaki" - argumentuje.
W zgierskim "Domu Papieru", który rozprowadza "Kaczory" na terenie Łodzi i okolic, zacierają ręce. "Schodzi jak ciepłe bułeczki" - mówi dziennikowi pracownik hurtowni.
Producent papieru zapewnia, że pomysł na "Kaczory" zrodził się długo przed wyborami i nie ma nic wspólnego z politykami. Nazwa pochodzi od nazwy miejscowości Kaczory pod Piłą, gdzie papier jest produkowany.
"Nie zamierzamy wycofać nazwy. Przeciwnie, trzy miesiące temu wystąpiliśmy do Urzędu Patentowego o udzielenie prawa ochronnego na znak towarowy "Kaczory" - podkreśla w rozmowie z "Dziennikiem Łódzkim" pracownica firmy produkującej papier Małgorzata Walczak.
Kaczki maja naprawde popierdolone. Oburzac sie z tego powodu. co za egocentryzm
Dzieki klikajacym za oddana krew. Skurwysyny sie na mnie uwziely i widzac, ze jestem wysoko w rankingu atakuja mnie czorty z 9poziomu, a moj wampirek ma dopiero 4! Ale jeszcze przyjdzie czas zemsty i wszyscy oni beda je....
a masz moze jakis klan czy cos takiego? bo bym sie dołaczyl;]
W skrócie mówiąc: duża hulajnoga z pompowanymi kołami. : D
Zdjęcie pochodzi z niemieckiego e-baya, gdzie trochę tego jest, ale nawet jeśli zdecydował się na zakup to koszty wysyłki w przeliczneiu na złotówki sa zbyt wysokie. Tak więc, jesli ktoś by widział taki sprzecik, w sklepie, na allegro, gdziekolwiek to pisać, albo tu albo na gg lub e-maila (podane w profilu).
Dzięki.
Ostatnio edytowany przez: Plum, 21 czerwca 2006, 14:10 [1 raz(y)]
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Dzieki klikajacym za oddana krew. Skurwysyny sie na mnie uwziely i widzac, ze jestem wysoko w rankingu atakuja mnie czorty z 9poziomu, a moj wampirek ma dopiero 4! Ale jeszcze przyjdzie czas zemsty i wszyscy oni beda je....
Kaczory na papierze toaletowym
21.06.2006 06:41
W "Dzienniku Łódzkim" czytamy, że w sklepach pojawiła się specjalna edycja papieru toaletowego "Kaczory". Politycy PiS są oburzeni pomysłem. Stefan Niesiołowski podkreśla: "Panowie Kaczyńscy nie mają monopolu na słowo "Kaczory".
"Kaczory" trafiły na rynek z okazji dziesięciolecia firmy produkującej ten papier.
Na opakowaniu papieru są dwie kaczki - jedna patrzy w niebo, druga pije wodę z bajorka. Jest też informacja, że produkt jest "polski, naturalny, ekologiczny i przyjazny dla człowieka".
"To wyjątkowo niesmaczny pomysł" - komentuje na łamach gazety senator Elżbieta Więcławska-Sauk (PiS). "Słowo 'Kaczory' jest w naszym kraju kojarzone z braćmi Kaczyńskimi" - dodaje.
Podobnego zdania jest poseł PiS Piotr Krzywicki. "Ludzie powinni się szanować, a nie obrażać" - podkreśla.
Tymczasem senator PO Stefan Niesiołowski, zapewnia, że papieru "Kaczory" nie będzie używał z "małpią złośliwością", ale po zakupie rolek na pewno nie postawi na telewizorze, tylko tam, gdzie ich przeznaczenie. "Panowie Kaczyńscy nie mają monopolu na słowo 'Kaczory'. Kaczki występują w wielu bajkach jako bardzo zabawne ptaki" - argumentuje.
W zgierskim "Domu Papieru", który rozprowadza "Kaczory" na terenie Łodzi i okolic, zacierają ręce. "Schodzi jak ciepłe bułeczki" - mówi dziennikowi pracownik hurtowni.
Producent papieru zapewnia, że pomysł na "Kaczory" zrodził się długo przed wyborami i nie ma nic wspólnego z politykami. Nazwa pochodzi od nazwy miejscowości Kaczory pod Piłą, gdzie papier jest produkowany.
"Nie zamierzamy wycofać nazwy. Przeciwnie, trzy miesiące temu wystąpiliśmy do Urzędu Patentowego o udzielenie prawa ochronnego na znak towarowy "Kaczory" - podkreśla w rozmowie z "Dziennikiem Łódzkim" pracownica firmy produkującej papier Małgorzata Walczak.
Kaczki maja naprawde popierdolone. Oburzac sie z tego powodu. co za egocentryzm
maja farta, ze sa prywatna firma a nie spółką skarbu państwa wtedy juz by nastąpiła wymiana z klucza partyjknego
ale o ppaier toaletowy to sie zawsze oburzaja, rok temu tez byl, tylko ze prawdziwie polityczny....
a czemu tusk nie protestuje? moze ten kaczorek co pije wode to wlasnie chodzi o niego...
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
a masz moze jakis klan czy cos takiego? bo bym sie dołaczyl;]
Na razie chce sie rozwinac dobrze zeby tym chujom z 7 i 8 poziomu co mnie atakuja pokazac kto tu jest cwany. Potem pomyslimy nad jakims klanem ;]
Klikaaac! ;]
Dziekuje!
Klikałem trzy razy i za każdym razem byłeś dla mnie najwyżej komarkiem, ale za czwartym razem udało się i wyssałaś mi (tylko) litr krwi
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.