z tego co wiem to wiosną dopiero ruszają zdjęcia do 4 sezonu, który ma zostać wyemitowany tak jak reszta czyli od września (?)
a oczekiwanie umili serial Shield - Świat gliniarzy oraz 7 sezon 24 ktory ruszyl w zeszlym tygodniu a dzis pojawil sie 5 odcinek. w sumie i tak czekam az caly sezon bedzie i sobie maraton wtedy zrobie
a ja wlasnie ogladam 3 sezon dextera i musze powiedziec ze niezly pocisk jest polecam
No ja zakończyłem właśnie oglądac i nie moge sie doczekac kolejnego sezonu..w USA premiera w styczniu..czyli juz zapodają..ten serial to DRAG!!! ;]
z tego co wiem to wiosną dopiero ruszają zdjęcia do 4 sezonu, który ma zostać wyemitowany tak jak reszta czyli od września (?)
a oczekiwanie umili serial Shield - Świat gliniarzy oraz 7 sezon 24 ktory ruszyl w zeszlym tygodniu a dzis pojawil sie 5 odcinek. w sumie i tak czekam az caly sezon bedzie i sobie maraton wtedy zrobie
to moze styczen za rok ;[
ja tez wole miec od razu caly sezon i pozniej sie nad nim znecac ;] pzdr
a ja wlasnie ogladam 3 sezon dextera i musze powiedziec ze niezly pocisk jest polecam
No ja zakończyłem właśnie oglądac i nie moge sie doczekac kolejnego sezonu..w USA premiera w styczniu..czyli juz zapodają..ten serial to DRAG!!! ;]
no to zaluj ze juz teraz nie ogladasz, bo mamy w serialu male zmartwychwstanie,a poziom jak zawsze od poczatku serialu, bardzo wysoki, niektorzy wiedza jak zatrzymac to ``cos`` zeby ciagle po tylu juz wydarzeniach nadal trzymal w napieciu,co innego PB spada na pysk z kazdym nowym odcinkiem...A fanom Dextera polecam Six Feet Under w ktorym tez gra Dexter(Michael C. Hall) i rowniez ma ciekawa role do zagrania...geja. Serial dosyc mocno przesiakniety sexem i narkotykami do teko absurdalne angielskie poczucie humoru,dobrze sie oglada...
[SPOILER: Obejrzane. Spodziewałem się większego WOW jak na początek serii. Jest fajnie, ale brakuje tu czegoś. A może ja już po prostu przejadłem się LOSTem. Oglądać będę, bo będzie ciekawić jak to się skończy
Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 28/01/2009 15:42
Poszukuję działających linków do 10 odcinka Ekipy, na pebie nie mogę znaleźć a innych warezów nie znam Jakby ktoś miał pod ręką, albo zechciałby wrzucić na jakiś serwer będę bardzo wdzięczny
Poszukuję działających linków do 10 odcinka Ekipy, na pebie nie mogę znaleźć a innych warezów nie znam Jakby ktoś miał pod ręką, albo zechciałby wrzucić na jakiś serwer będę bardzo wdzięczny
A fanom Dextera polecam Six Feet Under w ktorym tez gra Dexter(Michael C. Hall) i rowniez ma ciekawa role do zagrania...geja. Serial dosyc mocno przesiakniety sexem i narkotykami do teko absurdalne angielskie poczucie humoru,dobrze sie oglada...
Również polecam, miejscami (przynajmniej dla mnie) kapitalny humor, kończę 1 sezon i naprawdę serial bardzo fajny (no może prócz tych gejowskich akcji z Dexterem).
Lost 5x04
[SPOILER: Hehe z przenoszeniem w czasie i w przestrzeni to oni moga wszystko wytłumaczyć - kwestia jedynie jak zaskasująco to zrobią]
[SPOILER: motyw z Ruso(czy jak to sie pisze) rozjebal mnie na wszystkie strony! podobnie zreszta jak z odnalezieniem Jina(rowniez pisowni nie oganiam ) a to podrózowanie w czasie i te momenty wszystkie to SLU za pomysł aczkolwiek myslalem ze to bedzie moment gdy Ithan bedzie cos robil Kler, ciekawe o co chodzi z tymi krwotokami, aby do czwartku ]
Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 05/02/2009 20:52
[SPOILER: a ja juz ten serial bardziej z przyzwyczajenia niz ciekawosci ogladam, motyw z Russeau niby zaskakujący ale jak tak dalej pojdzie to pewnie wszystkich w czasie obskocza i sie przeniosą do momentu jak sie Black Rock na wyspe wladuje. jak nie wiadomo co zrobic to sruuu i wyspa w czasie sie przenosi. mialy byc wyjasnienia, ktorych jednak nie widac. a calosc skonczy sie tak ze bomba wodorowa wybuchnie i wszystko ch** strzeli i nie trzeba bedzie tlumaczyc nic]
ja jestem obecnie na etapie 2 sezonu The Shield i z odcinka na odcinek coraz bardziej mi sie ten serial podoba. w kolejce czekaja Married with children i The Wire. akurat bedzie co ogladac az sie 7 sezon 24 caly uzbiera
[SPOILER: Jak dla mnie rewelacja. Lost is back Jak widać Ben nie wie wszystkiego (matka Faradaya) - był wyraźnie zaskoczony. Już nie mogę się doczekać następnego czwartku - ale znając życie i oglądając zapowiedzi na wyspę przeniosą się dopiero za 2 odcinki ]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.