linka nie mam ale poszukaj na maxior.pl tam to bylo a z tego co wiem wszystkie takie rzeczy jak sie oglada zapisuja sie jakos na kompie Nie wiem jak i gdzie ale wiem ze na pewno jest bo mi kolega pokazywal
Bo fantazja jest od tego, aby bawić się aby bawić się na całego!!!!!
Odp: temat ogórkowy - 20/06/2006 20:03
Czy ktos moglby polecic jakis pub, tak zeby bylo duzo miejsca i wieksza grupa pojsc obejrzec mecz popijajac browary? Chodzi mi o mecz Brazylii 22 czerwca o 21.
Odp: temat ogórkowy - 20/06/2006 20:42
dostaje cos takiego na poczte- http://eurorest.org/?lng=pl&zn=1E31E#ordfrm , wie ktos jaki w tym walek jest oprocz danych osobowych bo jakis musi byc napewno
Chrobry..miejscówka przy schodach taka pojedyncza, albo przy balkonie.. nie wydasz wiecej niz 100 za kolacje dla dwojga, kawe i ciastko po jedzeniu.. wydasz nawet mniej
===
edit: jeszcze tylko powiem ze ten Chrobry jak bys nie wiedzial jest na wałach w tej 'piwniczce'
Ostatnio edytowany przez: Mick, 20 czerwca 2006, 21:18 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy - 20/06/2006 22:50
Ewentualnie WolekStraBe
eleganccy kelnerzy, atmosfera jakiej nigdzie indziej nie znajdziesz, doborowe towarzystwo, jednym slowem cos dla Ciebie, byles kiedys nie wiem czy pamietasz Bedzie Ci sie podobalo, choc nie wiem czy Twojej lubie takze
ps. i co najważniejsze atrakcyjne ceny, dużo gratis i wogóle, alkohole świata
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.