Sciagnalem to, ale po rozpakowaniu mam problem, bo w kazdym z tych 4 katalogow sa chyba te same pliki, zreszta moj komp sie pyta w czym je otworzyc jak klikam na nie, albo ja cos zle robie, moglby ktos napisac jak to odpalal?
tandeta jedna
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Nie sciagalem tego jeszcze, ale domyslam sie ze sa to tylko "obrazy", ktore tzreba nastepnie przezucic, przez Alkohola( jednakze nie wiem jak to sie robi). Prosze o sprostowanie odpowiedzi
Odp: temat ogórkowy - 16/06/2006 21:03
Juz chyba wiem co jest.
Komp przy odpalaniu wszelkich plikow exe. resetuje sie, mam jakiegos wirusa, ktos wie co to jest i jak to wyjebac?
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
@ edit . odpadal swosa i mi pokazuje ze jakis drive g nie gotowy i czy chce powtórzyć, daje że tak i mogę to powtarzać do usranej śmierci :/ mógłbyś powiedzieć jak to obejsc?
Ostatnio edytowany przez: nara, 16 czerwca 2006, 22:49 [1 raz(y)]
Jezeli kogos interesuje podaje stronke do zassania Sensible Soccer 2006
http://vpsite.ru/2006/06/13/sensible_soccer_2006.html
Sciagnalem to, ale po rozpakowaniu mam problem, bo w kazdym z tych 4 katalogow sa chyba te same pliki, zreszta moj komp sie pyta w czym je otworzyc jak klikam na nie, albo ja cos zle robie, moglby ktos napisac jak to odpalal?
tandeta jedna
Nie sciagalem tego jeszcze, ale domyslam sie ze sa to tylko "obrazy", ktore tzreba nastepnie przezucic, przez Alkohola( jednakze nie wiem jak to sie robi). Prosze o sprostowanie odpowiedzi
mi sie wydaje że trzeba mieć do SWOSAa emulator ja sciagalem z tej strony www.sensiblesoccer.de i wszystko gra
@ edit . odpadal swosa i mi pokazuje ze jakis drive g nie gotowy i czy chce powtórzyć, daje że tak i mogę to powtarzać do usranej śmierci :/ mógłbyś powiedzieć jak to obejsc?
Mi sie wszystko wgrywało bez zadnego ale. Niestety nie moge znalezc tamtej stronki z ktorej sciagalem, ale w zamian jest inna. Sciagnelem, rozpakowałem i jest wsio ok
http://www.ipo.zapraszam.pl/swos/download.html
Odp: temat ogórkowy - 18/06/2006 15:10
jest kto obeznany w temacie i mogłby polecić jakąś dobrą szkołe językową gdzie byłby i angielski i hiszpański? najlepiej dwa języki razem ze zniżką Z góry dzięki.
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
jest kto obeznany w temacie i mogłby polecić jakąś dobrą szkołe językową gdzie byłby i angielski i hiszpański? najlepiej dwa języki razem ze zniżką Z góry dzięki.
Jesli chodzi o Angielki to polecam Bell, bardzo dobra szkola
Sporo dobrych opini slyszale jeszcze o Felbergu
wiem ze hiszpanski jest w Profi Lingua, chodzilem do tej szkoly przez pol roku na Angielski i szczerze nie polecam, moze to tylko moja narzekanie ale poprostu nie uwazam tej szkoly za dobra, jedynie cena jest dobra ale heheh lepiej dac 1000 zl i miec zapewniona dobra pomoc niz 600 i nigdy nic nie wiadomo
Znalazlem na necie zajebiste gierke RPG. Jestes wampirem i polujesz na ludiz, walczysz z wilkolakami itp ;D. Zajebiscie mnie wciagnela, Crims to maly pikus przy tym.
O to link Zostan wampirem
koles w pracy tez w nia codziennie lupal, tak go wciagnela, nawet przesylal mi linki na gg, teraz majac troche wolnego czasu moze sam sie wciagne
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: temat ogórkowy - 19/06/2006 11:25
``Jutro ostatni mecz Polaków na mundialu i prawdopodobnie Pawła Janasa w roli selekcjonera. Jego następcą ma być Henryk Kasperczak – pisze Gazeta Wyborcza.
Według informacji "Gazety" Janas ma się podać do dymisji bez względu na wynik jutrzejszego spotkania z Kostaryką. Zrobi to tuż po meczu lub po powrocie do Polski.
Selekcjonera próbują jeszcze bronić współpracownicy. Maciej Skorża, asystent trenera: - Nasza gra nie była kompromitacją czy blamażem. Na mundialu poprzeczka jest zawieszona znacznie wyżej niż podczas eliminacji.
Ale odejście Janasa jest już przesądzone, a na posadę czeka Kasperczak. To pod jego wodzą Wisła Kraków była najlepszą polską drużyną i grała najładniej. To wyszkoleni przez niego piłkarze decydowali o grze zespołu Janasa w zwycięskich eliminacjach.
Kasperczak co prawda porozumiał się już z federacją Senegalu w sprawie prowadzenia drużyny narodowej tego kraju, ale dopóki obowiązuje go umowa z Wisłą nie może objąć tej posady. Teraz ma jeszcze do wyboru stanowisko selekcjonera reprezentacji Polski``
Najlepszy Polski Trener na najbardziej odpowiednim miejscu,nareszcie Oby sie sprawdzilo.
Odp: temat ogórkowy - 19/06/2006 14:23
witam.moze ktos podac link z ka mozna ściągnąć parodie jacka Gmocha co tam gadaa:ustawienie 3-5-8 itp.wielkie dziękiHEHE
witam.moze ktos podac link z ka mozna ściągnąć parodie jacka Gmocha co tam gadaa:ustawienie 3-5-8 itp.wielkie dziękiHEHE
gdzies na dysku mam, ale straszna kopie jak Cie interesuje to daj znac a na jakis serwer sie wrzuci.
VasyL - ugryzles mnie
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Znalazlem na necie zajebiste gierke RPG. Jestes wampirem i polujesz na ludiz, walczysz z wilkolakami itp ;D. Zajebiscie mnie wciagnela, Crims to maly pikus przy tym.
O to link Zostan wampirem
koles w pracy tez w nia codziennie lupal, tak go wciagnela, nawet przesylal mi linki na gg, teraz majac troche wolnego czasu moze sam sie wciagne
Gra jest zajebista Klikajcie prosze i sie rejestrujcie, nie pozalujecie Zostan wampirem
No coż moge nadmienic ze jestem wampirem na poziomie obecnie 26
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763432016 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.